Episkop
Primećen član
- Poruka
- 962
neogeo:Aaaaaaaaaaaa, plashim se..........
Čega ?!
Razumeo bih da si rekla da si se smorila, ali mi nije jasno, čemu sada strah ?
Je l' se plašiš lepih, pametnih, uspešnih žena ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neogeo:Aaaaaaaaaaaa, plashim se..........
Episkop:Dva tabora, nepomirljiva.
Od postanja, do Sudnjeg dana.
Kada čoveku ide nešto loše u životu, a violi da veruje da je baš dobar, ili još malo pa savršen, uvek pomisli da je neko drugi kriv...
neogeo:Aaaaaaaaaaaa, sad se josh vishe plashim.......Ti si Smrt
Selena:Pa u principu ne čekamo, ali ti verovatno živiš negde van naše drage zemlje u kojoj kad priđeš momku,on pomisli da je najbolji frajer na svetu,pa se onda vazdigne u nebesa i izigrava ludilo........i ni slučajno nemoj reći da umišljam,jer nije tako............ograđujem se jedino time da je tako u mestu u kojem ja živim,za ostala ne znam,ne ulazim u to.............
Selena:Ne,ne to..........nego npr. ovako.........primetiš da te gleda,ali ne prilazi.........i onda ti odlučiš da priđeš njemu........a on te gleda sa "visine" u smislu......šta ti hoćeš?, a još ako je u društvu,eeeeee tek tad da vidiš........e na to sam mislila kad sam rekla da "pomisli da je najbolji frajer", a već sledeći put ne propušta priliku da pilji.........i naravno, da ako priđem nekome,znači da mi se sviđa............i ne moram valjda svaku rečenicu objašnjavati bre..........
Da ne kažem vojvođanski - qrčenje samo da se ne vidi da se usro
dekart1973:E Selena, a onda dečko priđe tebi, a ti pomisliš da si najbolja riba na svetu, pa se vazdigneš u nebesa i izigravaš ludilo.......... Možda bi stvari mogli i tako da posmatramo???
![]()

kučka:Zasto da pomisli..Ako muskarac odabere zenu i pridje joj to samo znaci jedno ..da jeste najbolja riba na svetu ( za njega hrabricu aaahhh koliko mu je trebalo da joj pridje )...:-D
dekart1973:Ma to je bio samo ironičan odgovor na tezu da ukoliko riba priđe frajeru, da se onda on pravi, kao faca. Ne kažem da to nije moguće, ali možemo da posmatramo stvari i iz drugačijih uglova.
Poenta - ljudi nemojte da se ustručavate da priđete osobi koja vam se sviđa. Možda je baš to prava osoba za vas i bila bi velika šteta propustiti priliku!
Betty:mislim da bi te propitao malo![]()
sve joj lepo reci 
Uh...zasto takvi kao sto si ti postoje samo na Forumu ???:O)dekart1973:Evo, tek sada sam se uključio na net, pa reko da odgovorim. Ukoliko bih ja sedeo u kafiću, a ti mi priđeš, šta bi se dogodilo? Pa prvo zavisi od toga da li si mi se svidela na prvi pogled i da li sam slobodan (jer apsolutno nisam za prevaru).
Dakle, ukoliko bi mi se svidela, bilo bi mi drago što si mi prišla, lepo bismo popričali i sigurno bih ti uzeo telefon ili se dogovorio kada ćemo ponovo da se vidimo.
Ukliko mi se ne bi svidela, ili ukoliko sam zauzet, takođe bismo lepo popričali i trudio bih se da ti na najbezbolniji mogući način saopštim kako sam nažalost trenutno zauzet, ili kako žurim, ili tako nešto.... Svakako bih pokušao da nikome ne bude neprijatno. I naravno, zahvalio bih ti se na komplimentu, odnosno rekao bih ti da je za mene kompliment da mi tako simpatična devojka priđe.
Eto, od mene iskreno!
A sada ti! Šta bi ti uradila ukoliko bih ja tebi prišao?
PS: Apsoluto sam siguran da moj stav po ovom pitanju nije tipičan, i da bi većina drugih osoba (bez obzira da li su devojke ili muškarci) postupila drugačije.
Ne verujem. Ja znam ko sam i šta sam, nema potrebe da se "džekiram", kako se u mom selu kažedekart1973:Pa da, ali mislim da bi, nažalost, većina ljudi ovo shvatila kao idealnu priliku da ipadnu face. Bez obzira da li se radi o mušarcima ili devojkama.
:O) ja to shvatim lično