adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.015
Da, to je jos goreDa, s tim sto imas tu dosta neverbalnog. Moze druga strana da ne komentarise ali da primetis gomilu stvari u prisustvu nekog ko joj se ovako dopada samo jezik za zube ili salje neke izmesane signale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to je jos goreDa, s tim sto imas tu dosta neverbalnog. Moze druga strana da ne komentarise ali da primetis gomilu stvari u prisustvu nekog ko joj se ovako dopada samo jezik za zube ili salje neke izmesane signale.
To je toЈош нешто, поводом коментарисања других...не мислим да је лепо, нити пристојно, нити пријатно да на тај начин коментаришемо друге са партнером. То углавном значи или да жели да ме учини љубоморном или му није стало до мене.
Pa kad nece biti tvoj sta se imas slagatСложила бих се са њим, уколико заиста има ( по мом мишљењу) јебичанствену задњицу.
Но, такав човек није нити ће бити мој човек.![]()
Понекад такве ствари не искоче одмахPa kad nece biti tvoj sta se imas slagat
Cuj slozila bi se
Kad god da iskoče zna se...Понекад такве ствари не искоче одмах
Зато треба ићи полако.
Onako blago talasasta ili baš lokne? Pitam za drugaricu.Nemam pojma. Najviše od tih stvari koje su kao moj tip, mogla bih da kažem talasasta kosa. Sve ostalo je promenljivo i zavisi od osobe do osobe. Mada i ta kosa nije presudna svakako.

Blago talasastaOnako blago talasasta ili baš lokne? Pitam za drugaricu.![]()
de malo rodjeniNije malo, tebra
Ja bi se nakon ovoga verovatno zamonašio.Jbt, preziveo sam rat, preziveo sam dva poslovna i zivotna pocetka od nule, prerane smrti roditelja, najboljeg druga i drugarice, i naravno da mogu da kazem zeni "kako je ova dobra, naguzio bih je ko 2 i 2".
Sto bi rekao nas narod "ni manje stete - ni vece sekiracije".![]()

Ja bi se nakon ovoga verovatno zamonašio.![]()

Pa svakoj nadje manu a meni se ni ne svidjaju one sto ona kaze da su top cureU vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Tipično razmišljanje lika kome moralno nije diskutabilno da ima ljubavnicu ali, molim te, sženom može samo o nabavci novog frižidera da se priča.Da li vam se neka druga osoba svidja i na koji nacin to je jedna od poslednjih stvari koje treba pricati partneru imate more drugih vaznijih tema
Osim ako ne zelite da ga napravite ljubomornim.
Razumem vasu ogranicenost i lupetanja koje pisete i vredjate druge ljude.Tipično razmišljanje lika kome moralno nije diskutabilno da ima ljubavnicu ali, molim te, sženom može samo o nabavci novog frižidera da se priča.
Sve bre tutumraci.
Šetaj, tutumrakRazumem vasu ogranicenost i lupetanja koje pisete i vredjate druge ljude.
Takodje danguboŠetaj, tutumrak
It's complicated.Ne moze da ti se svidja
moze da ti se ne svidja
ali da ti se ipak svidja to sto ti se ne svidja a svidja ti se
znas kako u pravu si i ti i onaTakodje dangubo
zapravo je vrlo jednostavnoIt's complicated.![]()
Bukvalno!zamisli koji bi debil trebalo da budes da mislis da recimo tvoja riba nema oci da gleda i primecuje stvari![]()
To je takođe tačno. Samo je njegov pristup tradicionalan - nađeš ljubavnicu i ćutiš. Moj pristup je obrnut - ne nađeš ljubavnicu ali kažeš svoje impresije. I jedno i drugo može da povredi partnera ako nije aminovao takav dogovor.znas kako u pravu si i ti i ona
sve vise mislim da su ovi svecki veseljaci sa ananasima najsrecniji ljudiTo je takođe tačno. Samo je njegov pristup tradicionalan - nađeš ljubavnicu i ćutiš. Moj pristup je obrnut - ne nađeš ljubavnicu ali kažeš svoje impresije. I jedno i drugo može da povredi partnera ako nije aminovao takav dogovor.: