On/a mi je hot

Још нешто, поводом коментарисања других...не мислим да је лепо, нити пристојно, нити пријатно да на тај начин коментаришемо друге са партнером. То углавном значи или да жели да ме учини љубоморном или му није стало до мене.
To je to

Da li vam se neka druga osoba svidja i na koji nacin to je jedna od poslednjih stvari koje treba pricati partneru imate more drugih vaznijih tema
Osim ako ne zelite da ga napravite ljubomornim.

U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Pa svakoj nadje manu a meni se ni ne svidjaju one sto ona kaze da su top cure

Da li vam se neka druga osoba svidja i na koji nacin to je jedna od poslednjih stvari koje treba pricati partneru imate more drugih vaznijih tema
Osim ako ne zelite da ga napravite ljubomornim.
Tipično razmišljanje lika kome moralno nije diskutabilno da ima ljubavnicu ali, molim te, sženom može samo o nabavci novog frižidera da se priča.

Sve bre tutumraci.

It's complicated. 🥹
zapravo je vrlo jednostavno
svako normalan ce uvek da ima radar koji hvata lepe i privlacne ljude po njegovim kriterijumima
isto tako svakoo normalan moze racionalno da odabira da li ce da ispali projektil na tu metu na radaru ili nece

sve ostalo je kenjaza i opravdavanje

zamisli koji bi debil trebalo da budes da mislis da recimo tvoja riba nema oci da gleda i primecuje stvari :D

To je takođe tačno. Samo je njegov pristup tradicionalan - nađeš ljubavnicu i ćutiš. Moj pristup je obrnut - ne nađeš ljubavnicu ali kažeš svoje impresije. I jedno i drugo može da povredi partnera ako nije aminovao takav dogovor.:
sve vise mislim da su ovi svecki veseljaci sa ananasima najsrecniji ljudi :D

Back