LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

Selena:
Pa u principu ne čekamo, ali ti verovatno živiš negde van naše drage zemlje u kojoj kad priđeš momku,on pomisli da je najbolji frajer na svetu,pa se onda vazdigne u nebesa i izigrava ludilo........i ni slučajno nemoj reći da umišljam,jer nije tako............ograđujem se jedino time da je tako u mestu u kojem ja živim,za ostala ne znam,ne ulazim u to.............

E Selena, a onda dečko priđe tebi, a ti pomisliš da si najbolja riba na svetu, pa se vazdigneš u nebesa i izigravaš ludilo.......... Možda bi stvari mogli i tako da posmatramo???

a084.gif

Selena:
Ne,ne to..........nego npr. ovako.........primetiš da te gleda,ali ne prilazi.........i onda ti odlučiš da priđeš njemu........a on te gleda sa "visine" u smislu......šta ti hoćeš?, a još ako je u društvu,eeeeee tek tad da vidiš........e na to sam mislila kad sam rekla da "pomisli da je najbolji frajer", a već sledeći put ne propušta priliku da pilji.........i naravno, da ako priđem nekome,znači da mi se sviđa............i ne moram valjda svaku rečenicu objašnjavati bre..........

jauuu Selena pa to je tako TIPIČNO novosadistički :lol: Da ne kažem vojvođanski - qrčenje samo da se ne vidi da se usro :P
pi govneta
promeni mesta, idi tamo gde se ne pozira nego je neki stiskavac ;)

dekart1973:
E Selena, a onda dečko priđe tebi, a ti pomisliš da si najbolja riba na svetu, pa se vazdigneš u nebesa i izigravaš ludilo.......... Možda bi stvari mogli i tako da posmatramo???

a084.gif

Zasto da pomisli..Ako muskarac odabere zenu i pridje joj to samo znaci jedno ..da jeste najbolja riba na svetu ( za njega hrabricu aaahhh koliko mu je trebalo da joj pridje )...:-D

kučka:
Zasto da pomisli..Ako muskarac odabere zenu i pridje joj to samo znaci jedno ..da jeste najbolja riba na svetu ( za njega hrabricu aaahhh koliko mu je trebalo da joj pridje )...:-D

Ma to je bio samo ironičan odgovor na tezu da ukoliko riba priđe frajeru, da se onda on pravi, kao faca. Ne kažem da to nije moguće, ali možemo da posmatramo stvari i iz drugačijih uglova.
Poenta - ljudi nemojte da se ustručavate da priđete osobi koja vam se sviđa. Možda je baš to prava osoba za vas i bila bi velika šteta propustiti priliku!

hajd bolje: pošto je tamo sve u rukavicama (to je naša Vojvodina) Selena bi možda trebalo da vidi da se upozna s likom - nekako izokola :D
Npr. da vas neko treći upozna ali SVE KAO SLUČAJNO (ovo je 100 % prolaz!!! :D ). Važno je da bude onako USPUT i SLUČAJNO i tako...jer ondaK nema prave odgovornosti za eventualni neuspeh, lagodno je i lepše nego da si se mučila hrabrošću i ostalim tricama :P
Upravo sam saznala zašto i sama volim da mi je sve usput i, KAO; slučajno 8)

dekart1973:
Ma to je bio samo ironičan odgovor na tezu da ukoliko riba priđe frajeru, da se onda on pravi, kao faca. Ne kažem da to nije moguće, ali možemo da posmatramo stvari i iz drugačijih uglova.
Poenta - ljudi nemojte da se ustručavate da priđete osobi koja vam se sviđa. Možda je baš to prava osoba za vas i bila bi velika šteta propustiti priliku!

Jel..evo da posmatramo iz ovog ugla...Betty ebo te nadam se da ovo nije prepisivanje..Sedis u nekom kaficu npr. i ja te osacujem posto si lep kao ovaj glumac na avataru ..jel te ..i ladno ti pridjem ili ti stavim do znanja da mi se svidjas.. Sta bi ti bio ..Faca neka ..pod uslovom da nisi klinac( tu se ogradjujem jer to su klinacki fazoni )..i sta bi radio..pomislio ova je bas prava kučka , ili sta ova hoce ..ili uhh kakva macka ..sta sada da radim .. ili da jednostavno iz nekih svojih razloga das odjebnicu ili da kao svaki normalan savremen muskarac stupis u konverzaciju ...:-D

Evo, tek sada sam se uključio na net, pa reko da odgovorim. Ukoliko bih ja sedeo u kafiću, a ti mi priđeš, šta bi se dogodilo? Pa prvo zavisi od toga da li si mi se svidela na prvi pogled i da li sam slobodan (jer apsolutno nisam za prevaru).

Dakle, ukoliko bi mi se svidela, bilo bi mi drago što si mi prišla, lepo bismo popričali i sigurno bih ti uzeo telefon ili se dogovorio kada ćemo ponovo da se vidimo.

Ukliko mi se ne bi svidela, ili ukoliko sam zauzet, takođe bismo lepo popričali i trudio bih se da ti na najbezbolniji mogući način saopštim kako sam nažalost trenutno zauzet, ili kako žurim, ili tako nešto.... Svakako bih pokušao da nikome ne bude neprijatno. I naravno, zahvalio bih ti se na komplimentu, odnosno rekao bih ti da je za mene kompliment da mi tako simpatična devojka priđe.

Eto, od mene iskreno!

A sada ti! Šta bi ti uradila ukoliko bih ja tebi prišao?

PS: Apsoluto sam siguran da moj stav po ovom pitanju nije tipičan, i da bi većina drugih osoba (bez obzira da li su devojke ili muškarci) postupila drugačije.

dekart1973:
Evo, tek sada sam se uključio na net, pa reko da odgovorim. Ukoliko bih ja sedeo u kafiću, a ti mi priđeš, šta bi se dogodilo? Pa prvo zavisi od toga da li si mi se svidela na prvi pogled i da li sam slobodan (jer apsolutno nisam za prevaru).

Dakle, ukoliko bi mi se svidela, bilo bi mi drago što si mi prišla, lepo bismo popričali i sigurno bih ti uzeo telefon ili se dogovorio kada ćemo ponovo da se vidimo.

Ukliko mi se ne bi svidela, ili ukoliko sam zauzet, takođe bismo lepo popričali i trudio bih se da ti na najbezbolniji mogući način saopštim kako sam nažalost trenutno zauzet, ili kako žurim, ili tako nešto.... Svakako bih pokušao da nikome ne bude neprijatno. I naravno, zahvalio bih ti se na komplimentu, odnosno rekao bih ti da je za mene kompliment da mi tako simpatična devojka priđe.

Eto, od mene iskreno!

A sada ti! Šta bi ti uradila ukoliko bih ja tebi prišao?

PS: Apsoluto sam siguran da moj stav po ovom pitanju nije tipičan, i da bi većina drugih osoba (bez obzira da li su devojke ili muškarci) postupila drugačije.
Uh...zasto takvi kao sto si ti postoje samo na Forumu ???:O)

Back