U šta se zaljubljuju žene, a u šta muškarci?

Pa važan mi je jako.. ali ne onako kako bi se to možda mislilo, ...

Volim da je sportski građen, da ima lepa ramena i ruke, opšti izgled da odaje utisak nekog ko vodi računa o svom telu. Takođe da se oblači kako ja volim, tako da ličimo na par.
Ali važno mi je da ima dobar pogled, prodoran, inteligentan.. To daje lepotu njegovom licu, koje ne mora biti lepo na ženski način, već muški. Ne padam na lepotane u licu, već više na energiju.

Ako sumiram, važnije mi je telo od lica, ali lice odražava karakter čoveka, njegov pogled i šta govori.. po mogućstvu malo. Takođe da je prisutan u telu, da se dobro oseća u svom telu, smiren.

Izgled je ono što prvo primećujemo na nekome, i na osnou njega vrlo brzo nekog eliminišemo ili stavimo "u korpu"
ekstra, hvala

Izgled, lice, koža, oči, zubi, miris pa zatim ličnost. Izgled je strašno bitan, ali ako ličnost ne odgovara onda ništa od toga. Taj mehanizam zaljibljivanja nije pod mojom svesnom kontrolom, ali ovo sam primetio kod mene. Lično se jako retko duboko zaljubim. Možda 4,5x u životu do sada.
4,5 dobar si, ja 2,333..

Slucajno sam naisla na neke clanke gde stoji otprilike ovako:

Muskarci se zaljubljuju u iskrenost kod zena, poverenje, komplimente koje mu ona daje, inteligenciju, humor, kad zena ume da saslusa i na kraju da cini da se on oseca zeljenim.

Zene se zaljubljuju u dobar izgled, sigurnost, socijalni status, lojajnost, samopouzdanje, humor, nedostupnost.

Tim redom sam i napisala ovde.

Sta mislis o ovome i u sta se ti zaljubljujes?

* primecujem da fizicki izgled nije nigde naveden kao bitan razlog.
On u (.)(.), ona u
Pop Culture Love GIF by Nora Fikse

Ali važno mi je da ima dobar pogled, prodoran, inteligentan.. To daje lepotu njegovom licu, koje ne mora biti lepo na ženski način, već muški. Ne padam na lepotane u licu, već više na energiju.

Ako sumiram, važnije mi je telo od lica, ali lice odražava karakter čoveka, njegov pogled i šta govori.. po mogućstvu malo. Takođe da je prisutan u telu, da se dobro oseća u svom telu, smiren.

Izgled je ono što prvo primećujemo na nekome, i na osnou njega vrlo brzo nekog eliminišemo ili stavimo "u korpu"

Identično razmišljam.

a kako ti zabodis?
Prilagodim.
Ali najljepše što sam doživjela jeste to kada sam se instiktivno ponašala tipično ženstveno (nježno, mekano).
Ali znam i gledati zavodljivog izraza lica u oči.
Ili se šalimo i smijemo i tako nasmijan i gledamo.
Ali da, i izborom odjeće (ističem tijelo ili ne itd.)
Nekada je to i glasom i izborom riječi.

Suštinski, zavisi i od momenta, i od osobe. Nadam se da si zadovoljan odgovorom.

Prilagodim.
Ali najljepše što sam doživjela jeste to kada sam se instiktivno ponašala tipično ženstveno (nježno, mekano).
Ali znam i gledati zavodljivog izraza lica u oči.
Ili se šalimo i smijemo i tako nasmijan i gledamo.
Ali da, i izborom odjeće (ističem tijelo ili ne itd.)
Nekada je to i glasom i izborom riječi.

Suštinski, zavisi i od momenta, i od osobe. Nadam se da si zadovoljan odgovorom.
da, hvala
samo pod pitanje, radis li spontano onako samo od sebe ili malo i kalkulises.

da, hvala
samo pod pitanje, radis li spontano onako samo od sebe ili malo i kalkulises.
Samo spontano sada.
Ali svjesno nisam sada neka flertuša, i koketa jer ne želim takvu pažnju. Lako bih to mogla, ali mislim o posljedicama.

Draže mi je poštovanje zarad karaktera, zanimljivosti, duhovitost, pameti itd. Ljepše se osjećam.
Flert ima smisla ako je sa nekime sa kime stvarno vezu želiš ili si u vezi. Inače, to je zavlačenje nekoga drugoga. A može ostaviti pogrešan utisak o ženi, što je bolje izbjeći.

A kako ti zavodiš?

Samo spontano sada.
Ali svjesno nisam sada neka flertuša, i koketa jer ne želim takvu pažnju. Lako bih to mogla, ali mislim o posljedicama.

Draže mi je poštovanje zarad karaktera, zanimljivosti, duhovitost, pameti itd. Ljepše se osjećam.
Flert ima smisla ako je sa nekime sa kime stvarno vezu želiš ili si u vezi. Inače, to je zavlačenje nekoga drugoga. A može ostaviti pogrešan utisak o ženi, što je bolje izbjeći.

A kako ti zavodiš?
ovec da ti kazem ili pokazem 😋

Ne znam, kod mene to uvek bude sponato, osetim neku energiju i prepustim se, reci same izlaze.
Sto se tice znakova ne znam, i to je podsvesno.
E sad, nisam ti nista odgovorio..

Мушкарци се заљубљују у жену, жене се заљубљују у мушкарчеве паре, ауто, стан, друштвени статус (у углавном корумпираним друштвима), просечан ћаци на функцији је савршен избор за просечну жену.

Back