U šta se zaljubljuju žene, a u šta muškarci?

Slucajno sam naisla na neke clanke gde stoji otprilike ovako:

Muskarci se zaljubljuju u iskrenost kod zena, poverenje, komplimente koje mu ona daje, inteligenciju, humor, kad zena ume da saslusa i na kraju da cini da se on oseca zeljenim.

Zene se zaljubljuju u dobar izgled, sigurnost, socijalni status, lojajnost, samopouzdanje, humor, nedostupnost.

Tim redom sam i napisala ovde.

Sta mislis o ovome i u sta se ti zaljubljujes?

* primecujem da fizicki izgled nije nigde naveden kao bitan razlog.
FB_IMG_1761898671095.jpg

Slucajno sam naisla na neke clanke gde stoji otprilike ovako:

Muskarci se zaljubljuju u iskrenost kod zena, poverenje, komplimente koje mu ona daje, inteligenciju, humor, kad zena ume da saslusa i na kraju da cini da se on oseca zeljenim.

Zene se zaljubljuju u dobar izgled, sigurnost, socijalni status, lojajnost, samopouzdanje, humor, nedostupnost.

Tim redom sam i napisala ovde.

Sta mislis o ovome i u sta se ti zaljubljujes?

* primecujem da fizicki izgled nije nigde naveden kao bitan razlog.
E da je navedeno ono u sta se muskarci zaljubljuju, 90 posto onih sto me blize znaju bi bilo zaljubljeno u mene :) Ali, avaj, procenat je bez devetke. :)

Ja se zaljubljujem u energiju, to kako se osecam pored nekog i koliko sam svoja, a onda dolazi racio da proceni da li da ti potisnem ili da ga pritisnem. Sto znaci da uvek potiskujem, pa ako se osecaj ne da potisnuti neko vreme od bar cetiri meseca i pored truda da se napravi emotivna distanca, onda jbg, zaljubljena sam.

sve padaju na elokvenciju, semioticke zaebancije i didaskalije onog prekoputa dok srcu kahvu i u sebi proklinju onoga sto je napravio tako veliki sto da ne moze da ga lako dodirne, oseti, pomiluje, slucajno kao nagazi...pih... uvek ista prica kod vas.
Prvo si napisao u iskustvo. Onda si se dopunio sa ovim iznad. Ok.
Mene lično iskustvo ne privlači (mislim na dosta žena koje je imao pre mene). Pokazalo se da sam u pravu.
To može biti dobro samo kratkoročno (moja pretpostavka sada).

Što se tiče elokvencije, šarma ... to je privlačno za oba pola.

Ne mozes da pojmis moje iskustvo i njegovo mesto u m/z odnosu a vatas se za njega kao crv na svetog simeona.

Pokusavas da izgledas kao klinka a zena si od skoro 50 godina.
Ni ne pokušavam - ne interesuje me tvoje iskustvo.
Prilično sam zauzeta žena od tačno 48 godina.
Ne pokušavam baš ništa sem zezanja ovde. Ali svako to drugačije vidi.

E da je navedeno ono u sta se muskarci zaljubljuju, 90 posto onih sto me blize znaju bi bilo zaljubljeno u mene :) Ali, avaj, procenat je bez devetke. :)

Ja se zaljubljujem u energiju, to kako se osecam pored nekog i koliko sam svoja, a onda dolazi racio da proceni da li da ti potisnem ili da ga pritisnem. Sto znaci da uvek potiskujem, pa ako se osecaj ne da potisnuti neko vreme od bar cetiri meseca i pored truda da se napravi emotivna distanca, onda jbg, zaljubljena sam.
Hoćeš da kažeš da treba 4 meseca da ti se nabacuje .

Back