Da li je bolje biti "slep/a"?

pa to je samo igra koju mnoge dame igraju kako bi se mi muskarci osecali hrabrije i samopouzdanije u kontaktu sa njima.
Daleko od tog da su slepe i naivne............imaju svoju taktiku pristupa muskarcu sihronizovanu nasem egou.Tako to funkcionise u ljudskom rodu, jos od Mojsijevih vremena.
Na mene to ne radi. Ne volim ni da se muvam s tim naivnim i finima, to mi je na startu red flag. I to nije zato sto ih se plasim ili su mi prevelik izazov, smor su brate. Dosadne.

Muškarcima je teže u životu, zato što, uglavnom, nisu slepi. Oni VIDE, a žena često ne vidi, slepo veruje i donekle je (zbog toga) srećna i bezbrižnija nego muškarac.
ti si draga varas, a evo i dokaza:

Knjiga proroka Isaije (42. glava)

1762351348052.png
Institut za izučavanje religije
https://www.religija.me › topics

·Translate this page

Pogledajte, slepi. Ko je slep kao moj sluga i ko je gluv kao moj glasnik koga šaljem? Ko je slep kao onaj koji je opunomoćen, ko je slep kao Gospodnji sluga?
i jos i ovo da ti kazem: secas se kada pomenuh religiju, i da me zanima, a i najaktivniji sam na tom podforumu? e, pa covek koji mi je bi najblizi po shvatanju - vidi moj potpis - je bio slep, kada smo se dopisivali neko je njemu morao da cita, a on da diktira sta da mi se odgovori... sada je pokojni, najblizi od svih ljudi koje sam ikada upoznao, bio je slep. slep, a ja mislim da je video zapravo razumeo vise od svih ljudi koje sam ja ikada upoznao u zivotu [bar sto se tice mog potpisa, religiozna tema]

1000026067.jpg

Back