Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
 - 238.352

Sta kazes nisi ti prva pocela i on da vredjateJeste, zato
više ne biram, jer su svi postali k'o ti , tako da
Rob je i selendra i tržni centar, ti vidiš samo 2 opcije a ima ih mnogo. Nije sve crno i belo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta kazes nisi ti prva pocela i on da vredjateJeste, zato
više ne biram, jer su svi postali k'o ti , tako da
Rob je i selendra i tržni centar, ti vidiš samo 2 opcije a ima ih mnogo. Nije sve crno i belo.
Cesto preskocis terapiju pa zaboravljas kako se svima kacisZaključaj, Skafander i ja nismo prvi počeli.
Nebitno čega je efekat, bitno je da radi, funkcioniše. Kako beše ono glasi ona stara kineska izreka, nije bitno koje je boje mačka, bitno je da lovi miševe.A da to nije efekat deprivacije?
Haha, mislim da su bele mačke sa plavim očima gluve.Nebitno čega je efekat, bitno je da radi, funkcioniše. Kako beše ono glasi ona stara kineska izreka, nije bitno koje je boje mačka, bitno je da lovi miševe.![]()
Moj drugar čat Gpt kaže da je delimično tačno ali ne mora biti tj od 50 do 80% jesu gluve ili nagluve ali ostatak nije.Haha, mislim da su bele mačke sa plavim očima gluve.
Proverite informaciju, nisam sigurna.
al odlicno igraju tu ulogu jer znaju sta je nama muskarcima potrebno.Nisu zene toliko naivne i slepe.
Ne biti nego praviti se.Kako reče Milan Rakić u "Iskrenoj pesmi":
"A ti ćeš, bedna ženo kao vazda
slušati rado ove reči lažne
(i zahvalićeš Bogu što te sazda
i oči će ti biti suzom vlažne)"
Muškarcima je teže u životu, zato što, uglavnom, nisu slepi. Oni VIDE, a žena često ne vidi, slepo veruje i donekle je (zbog toga) srećna i bezbrižnija nego muškarac.
To je ono: "Ono što ne znaš ne može te povrediti".
Otuda i muški prezir - da ne kažem mizoginija i ne odem u ekstreme - prema nekome koga lažu i lako manipulišu a ta osoba pojma nema.
Da li je, onda, bolje, možda, biti žena? Muškarac (nevezano samo za odnose sa Ž) pati, on misli, on razmišlja, on analizira, on SHVATA svet oko sebe, pa pokušava i da iznađe rešenja za ovo i ono, recimo filozofijom i uopšte naukom i /ili radom?
P.S. Možda bi ova tema bila bolja za filozofiju, ne toliko zbog svog sadržaja već više zbog načina moje postavke. Malo sam iskomplikovala i filozofirala.
Znas sta je efekat deprivacije?Nebitno čega je efekat, bitno je da radi, funkcioniše. Kako beše ono glasi ona stara kineska izreka, nije bitno koje je boje mačka, bitno je da lovi miševe.![]()
Stvarno ima puna vreća, za svakog poneštoAjde, birajte svoje patologije ko bombonice, ko nema ni jednu bambi nagrada.![]()
 Sta?al odlicno igraju tu ulogu jer znaju sta je nama muskarcima potrebno.
Suvise pricas o sebi. Kazi gde si losa prema drugome?Stvarno ima puna vreća, za svakog ponešto
![]()
Ne znam, kod mene je "slepilo". Uslovno rečeno, slepa sam da razdvojim lažnu priču od prave.
I paranoja, nikad ne mogu da verujem potpuno u ono što čujem, otkud znam da li mi priča ono što želim da čujem itd.
Misliš sad na ovoj temi ili inače? Priznajem da pišem u prvom licu jednine.Suvise pricas o sebi.
Ne znam. Ne kuvam?Kazi gde si losa prema drugome?
Wtf, ne umeš da kuvaš,?Misliš sad na ovoj temi ili inače? Priznajem da pišem u prvom licu jednine.
Ne znam. Ne kuvam?
Deprivacija je manjak nečega, kad čoveku nešto fali. Valjda. Sram te bilo bre , našao gastosa, onog što živi van Srbije, da mučiš s ti izrazi.Znas sta je efekat deprivacije?![]()
E, znaci ti kazes da je ok na pr coveku koji je gladovao i nije jeo nista, kada mu daju da jede vodu i hleb i on kaze:mmm al je ovo ukusno, da je to ok? U kontrkstu mog pitanja. U tom kontekstu ja samo pitam da nije zbog toga. Mozda nije i ou kej je.Deprivacija je manjak nečega, kad čoveku nešto fali. Valjda. Sram te bilo bre , našao gastosa, onog što živi van Srbije, da mučiš s ti izrazi.![]()
Vidi, zamisli igrača na sreću koji juri veliki dobitak, treba mu za bitnu stvar.E, znaci ti kazes da je ok na pr coveku koji je gladovao i nije jeo nista, kada mu daju da jede vodu i hleb i on kaze:mmm al je ovo ukusno, da je to ok? U kontrkstu mog pitanja. U tom kontekstu ja samo pitam da nije zbog toga. Mozda nije i ou kej je.![]()
Znas zasto to kazem, ali razumem tvoj jezik, tako da je ovo vise neka moja zivotna perspektiva i vrv semanticki pristup: Ne verujem u srecu kada je ljubavni ishod sa zenama u pitanju. Na protv, kada god bi mi palo na pamet- posrecilo mi se sa nekom osobom, otvorim sirom oci.Vidi, zamisli igrača na sreću koji juri veliki dobitak, treba mu za bitnu stvar.
Al teško, heb ga, sve neki stativa promašaji. Ali onda jednog dana, u istom danu 7 na Loto i 13 na sportskoj sa vazdan nekih ludih rezultata -bum.
On tada a i kasnije ne razmišlja zašto je to bilo tako, dal rodila majka srećnu budalu, dal zbog retrogradnog merkura u veneri ili zbog deprivacije, oskudacije i komasacije.
On uživa.![]()
Kako reče Milan Rakić u "Iskrenoj pesmi":
Muškarcima je teže u životu, zato što, uglavnom, nisu slepi. Oni VIDE, a žena često ne vidi, slepo veruje i donekle je (zbog toga) srećna i bezbrižnija nego muškarac.
Otuda i muški prezir - da ne kažem mizoginija i ne odem u ekstreme - prema nekome koga lažu i lako manipulišu a ta osoba pojma nema.
Da li je, onda, bolje, možda, biti žena? Muškarac (nevezano samo za odnose sa Ž) pati, on misli, on razmišlja, on analizira, on SHVATA svet oko sebe, pa pokušava i da iznađe rešenja za ovo i ono, recimo filozofijom i uopšte naukom i /ili radom?
P.S. Možda bi ova tema bila bolja za filozofiju, ne toliko zbog svog sadržaja već više zbog načina moje postavke. Malo sam iskomplikovala i filozofirala.
" Prijatelju, propalice zašto ti je propalo lice?Kako reče Milan Rakić u "Iskrenoj pesmi":
Da li je, onda, bolje, možda, biti žena? Muškarac (nevezano samo za odnose sa Ž) pati, on misli, on razmišlja, on analizira, on SHVATA svet oko sebe, pa pokušava i da iznađe rešenja za ovo i ono, recimo filozofijom i uopšte naukom i /ili radom
Жене увек виде више од мушкараца и вештије су у преварама од мушкараца. То је једна од бројних еволуција унутар врсте - кад не можеш да парираш снагом научиш да доминираш лукавством. Жене су увек пола корака или цео корак испред. Мушкарци могу да у односу на друге мушкарце буду доминантни, а у односу на жене су лутке на концу. Отуда и историјски страх од жена јер њихова мека моћ неутралише све али што је жена јача у лукавству јачи је и мушкарац тако да је то један двосмерни пут који иде у круг и обесмишљава сву острашћеност и ону патријархалну и ону феминистичку.Kako reče Milan Rakić u "Iskrenoj pesmi":