On/a mi je hot

U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Ne.

Možemo komentarisati objektivno nekoga, u zdravim granicama, bez emocionalne uključenosti. To mogu biti muškarci i žene, staro ili mlado, neko ko zaista izgleda dobro.
Čuj da mu se neka sviđucka, još mu samo fali simpatija, pored mene žive.

Niti delim, niti bih delila svaku svoju misao. Neke misli treba da ostanu baš tu gde su i stvorene.

Poslednja izmena:
Ne.

Možemo komentarisati objektivno nekoga, u zdravim granicama, bez emocionalne uključenosti. To mogu biti muškarci i žene, staro ili mlado, neko ko zaista izgleda dobro.
Čuj da mu se neka sviđucka, još mu samo fali simpatija, pored mene žive.

Niti delim, niti bih delila svaku svoju misao. Neke misli treba da ostanu baš tu gde su i stvorene.
Pa komentar da je neko hot i jeste objektivan

kako bi reagovala da ti tvoj covjek veli :

draga, al ova Nada ima dobro, ma super jebicanstveno dupe !

aj sad da cujem kako bi odgovorila

-nemoj mi glumis skromnost, slobodno izbaci sve sto bi u tom momentu ti doslo ...

da vidimo bas...
Сложила бих се са њим, уколико заиста има ( по мом мишљењу) јебичанствену задњицу.

Но, такав човек није нити ће бити мој човек. 😇

kako bi reagovala da ti tvoj covjek veli :

draga, al ova Nada ima dobro, ma super jebicanstveno dupe !

aj sad da cujem kako bi odgovorila

-nemoj mi glumis skromnost, slobodno izbaci sve sto bi u tom momentu ti doslo ...

da vidimo bas...
Ја увек реагујем смирено. Имала сам ,,ситуацију" у младости да ме ,,пријатељица" упозори на мужа и једну цицу, очекујући ваљда мој бес и драму, ја сам само рекла да ме није брига. Отишла је кући покисла сва.
Њему нисам ништа рекла скоро 10 година. И када сам рекла било је зезање више. Знам да није ништа било, али и да јесте...полако, све дође на своје.

Још нешто, поводом коментарисања других...не мислим да је лепо, нити пристојно, нити пријатно да на тај начин коментаришемо друге са партнером. То углавном значи или да жели да ме учини љубоморном или му није стало до мене.

Многе мисли не желимо ни себи да признамо, зашто би зрачили партнера на тај начин?

Poslednja izmena:
Da, s tim sto imas tu dosta neverbalnog. Moze druga strana da ne komentarise ali da primetis gomilu stvari u prisustvu nekog ko joj se ovako dopada samo jezik za zube ili salje neke izmesane signale.
To je pre znak za uzbunu nego neki komentar fazon lep je bred pit.
Jedino sto je validno tu je ona vjerna ljuba. Znaci nema sta ona da prica sa muskarcima, nema menjanja boje glasa, ritam, brzina pokreta ociju, fiksacija, promena disanja, na koju stranu je trup, na koju noge, da li se lako smeje forama, jel ga precise slusa sta prica? Uvazava misljenje preterano? Vrti kosu? Cese noge?
Well nau, gotcha biyach! 😜

Back