Oda Nobunaga
Aktivan član
- Poruka
- 1.068
Qrčina?Ti si *******, liče
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Qrčina?Ti si *******, liče
Ma sta bezazleno. To se resava odmah, cim joj zasijaju oci na nekoga odmah popija povratnu: pichgo jedna izdajnicka i pravac hohtel u ruke i i djusku sa devojkama preko puta. Sta ima mai tai segz on d bich? Jel to kokos sanjel?Nemojmo preterivati, ovo su bezazlene opaske
BrutalnoMa sta bezazleno. To se resava odmah, cim joj zasijaju oci na nekoga odmah popija povratnu: pichgo jedna izdajnicka i pravac hohtel u ruke i i djusku sa devojkama preko puta. Sta ima mai tai segz on d bich? Jel to kokos sanjel?
Ne.U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
mislis kao sto se meni svidja fergi?Ne, niko ne treba da planira prevaru. Poenta je da se ljudima koji su u vezi ipak desava da im se neko dopadne, bez namere da prevare/ostave partnera
ima jos videa, ovaj samo za uvod dajemevo na temu, koje zene razbudjuju musku mastu? FERGI, to izgleda ovako, a i muzika je super
Pa komentar da je neko hot i jeste objektivanNe.
Možemo komentarisati objektivno nekoga, u zdravim granicama, bez emocionalne uključenosti. To mogu biti muškarci i žene, staro ili mlado, neko ko zaista izgleda dobro.
Čuj da mu se neka sviđucka, još mu samo fali simpatija, pored mene žive.
Niti delim, niti bih delila svaku svoju misao. Neke misli treba da ostanu baš tu gde su i stvorene.
I ja sam slusala BEP kad sam bila klinkamislis kao sto se meni svidja fergi?ima jos videa, ovaj samo za uvod dajem
sad si me pokopala, idi begaj...I ja sam slusala BEP kad sam bila klinka
Meni nije.Pa komentar da je neko hot i jeste objektivan
u stvari ja padam na pevacice, jer sam ne znam da pevam, a ni da sviram, samo da djuskamI ja sam slusala BEP kad sam bila klinka
Misliš zbog ovog "sviđucka"? Možda si u pravuMeni nije.
Kakve veze to ima? Ja isto nemam sluha a idem na operu ponekadu stvari ja padam na pevacice, jer sam ne znam da pevam, a ni da sviram, samo da djuskam
Nije više fora, smisli nešto drugo
Фора је, али учинићу ти и смислићу.Nije više fora, smisli nešto drugo
pa pisem na tvoju temu: npr. odemo zajedno na operu, i ja ti kazem da mi se svidja jadranka jovanovicKakve veze to ima? Ja isto nemam sluha a idem na operu ponekad![]()
Bože sačuvaj, da se prekrstimpa pisem na tvoju temu: npr. odemo zajedno na operu, i ja ti kazem da mi se svidja jadranka jovanovic
moi tip je da ima dusu kao tundru i da me radi i da je dobarpichNemam pojma. Najviše od tih stvari koje su kao moj tip, mogla bih da kažem talasasta kosa. Sve ostalo je promenljivo i zavisi od osobe do osobe. Mada i ta kosa nije presudna svakako.
kako bi reagovala da ti tvoj covjek veli :Увек сам морала![]()
Сложила бих се са њим, уколико заиста има ( по мом мишљењу) јебичанствену задњицу.kako bi reagovala da ti tvoj covjek veli :
draga, al ova Nada ima dobro, ma super jebicanstveno dupe !
aj sad da cujem kako bi odgovorila
-nemoj mi glumis skromnost, slobodno izbaci sve sto bi u tom momentu ti doslo ...
da vidimo bas...
Nije malo, tebramoi tip je da ima dusu kao tundru i da me radi i da je dobarpich
Ја увек реагујем смирено. Имала сам ,,ситуацију" у младости да ме ,,пријатељица" упозори на мужа и једну цицу, очекујући ваљда мој бес и драму, ја сам само рекла да ме није брига. Отишла је кући покисла сва.kako bi reagovala da ti tvoj covjek veli :
draga, al ova Nada ima dobro, ma super jebicanstveno dupe !
aj sad da cujem kako bi odgovorila
-nemoj mi glumis skromnost, slobodno izbaci sve sto bi u tom momentu ti doslo ...
da vidimo bas...