LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

E Betty, Betty................. stvarno je TEŠKO komunicirati sa tobom. Ajd zdravo!!!
c010.gif

dekart1973:
Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?

e106.gif
Postoji i to da se muskarci uplase. Ali ja mislim ipak da ih nesto odbija od takvih devojaka.Neke devojke koje poznajem i koje su lepe, pametne ,uspesne i same su i prilicno grube i sebicne.Nekako uz tu pamet i lepotu ide neka prepotentnost tako da nisu bas privlacne i ako su lepe i dobro izgledaju.Cini mi s da je ipak problem u njima a ne u muskarcima.Mislim da nisu maze a to je ono sto je svakom muskarcu potrebno barem u posebnim prilikama a i ne vole muskarci da im se "nabija na nos" bas kako su nepotrebni ,ipak vole da budu zastitnici a takve devojke obicno to rade.Tako da ipak mislim da je problem u tim devojkama.Nisu savrsene i to je cinjenica.Kada saberes dva i dva zapravo vidis da imaju vise mana nego vrlina.

dekart1973:

A sada ti! Šta bi ti uradila ukoliko bih ja tebi prišao?

PS: Apsoluto sam siguran da moj stav po ovom pitanju nije tipičan, i da bi većina drugih osoba (bez obzira da li su devojke ili muškarci) postupila drugačije.

Pa sta mislis ako izgledas kao glumac u avataru..??? Sala ..naravno..:-D

Sta bih uradila? Uglavnom isto jer je to po meni i najnormalnije.Prvi kontakt je uvek vizuelan.Pod uslovom da mi se svidis i procenim na prvi pogled da si prihvatljiv lik..ok..razgovor bi krenuo..dalje bi sve od tog razgovora zavisilo..i razmena telefona i prihvatanje ponovnog vidjenja i daljeg upoznavanja..u suprotnom..da mi se ne svidis izgovorila bih onu cuvenu recenicu: Ja imam decka..hahaha. :p Nikada nisam bila neprijatna kada sam odbijala upoznavanja tako da sigurno bih ti to saopstila na najnormalniji nacin..

Back