U šta se zaljubljuju žene, a u šta muškarci?

Sve žene bi nešto da muljače :mrgreen:
1000008518.jpg

Ne mogu da govorim za ostale muskarce, ja sam vizuelni tip, ja se zaljubim u fizicki izgled.
Ali se brzo i odljubim ako nema nista vredno iza fasade. Zadrizi me dobrota, humor, flert (onako da ima vragolastu narav), harizma empaticniat...oni da je duša mala.
Dakle dodje mu izgled+prica onda licnost

za zene koliko sam cuo: 1(novac) kao status, ostvaren muskarac
2 prica i licnost
3 fizicki izgled ....potvedi ili ospori?

Uopšte nije jednostavno objasniti postupak zaljubljivanja, ali generalno gledano: Muškarci se zaljubljuju u ono što vide u kompletu, žene u detalje.
Dakle, muškarci povezuju sve detalje i stvaraju neku kompletnu sliku, dok žene izdvajaju one detalje koji im se svidjaju i one koji im se ne svidjaju, pa ih sabiraju i oduzimaju. Obično presudnu ulogu kod žena ima sex, a kod muškaraca ličnost.
Zato žene maskiraju svoju ličnost u ono što misle da muškarci vole, a muškarci vrše manipulaciju pristojnim rečnikom za koji misle da ženama prija.
Žene sakrivaju detalje, a muškarci ličnost.

Slucajno sam naisla na neke clanke gde stoji otprilike ovako:

Muskarci se zaljubljuju u iskrenost kod zena, poverenje, komplimente koje mu ona daje, inteligenciju, humor, kad zena ume da saslusa i na kraju da cini da se on oseca zeljenim.

Zene se zaljubljuju u dobar izgled, sigurnost, socijalni status, lojajnost, samopouzdanje, humor, nedostupnost.

Tim redom sam i napisala ovde.

Sta mislis o ovome i u sta se ti zaljubljujes?

* primecujem da fizicki izgled nije nigde naveden kao bitan razlog.

Kako primećuješ da izgled nije naveden, a kod žena si napisala prvo "dobar izgled" ? :)

Koliko je zapravo izgled vazan tebi?
Meni jako, izgled ne ono zapali vatru ostalo dodje posle

Pa važan mi je jako.. ali ne onako kako bi se to možda mislilo, ...

Volim da je sportski građen, da ima lepa ramena i ruke, opšti izgled da odaje utisak nekog ko vodi računa o svom telu. Takođe da se oblači kako ja volim, tako da ličimo na par.
Ali važno mi je da ima dobar pogled, prodoran, inteligentan.. To daje lepotu njegovom licu, koje ne mora biti lepo na ženski način, već muški. Ne padam na lepotane u licu, već više na energiju.

Ako sumiram, važnije mi je telo od lica, ali lice odražava karakter čoveka, njegov pogled i šta govori.. po mogućstvu malo. Takođe da je prisutan u telu, da se dobro oseća u svom telu, smiren.

Izgled je ono što prvo primećujemo na nekome, i na osnou njega vrlo brzo nekog eliminišemo ili stavimo "u korpu"

Back