bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.466
Znaci sve same prevare su ti u glaviZene u pricu ,zato i muskarci lazu a muskarci u izgled ,zato se i zene sminkaju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sve same prevare su ti u glaviZene u pricu ,zato i muskarci lazu a muskarci u izgled ,zato se i zene sminkaju.
........kosa,oci, prsti, struk, butke.................sise, dupe, noge i eventualno jezik..
zene "veruju" samo dok im to odgovara,nikad nemoj ni da pomislis drugacijeZene u pricu ,zato i muskarci lazu a muskarci u izgled ,zato se i zene sminkaju.
Dal iste gledaju u oči, ili podSem toga, sta jos?
Ja ne lazem ,samo kazem.zene "veruju" samo dok im to odgovara,nikad nemoj ni da pomislis drugacije
e sad .. onda nikad ne bi bilo ono iskoristio me i šutnuo, a na naivna bilazene "veruju" samo dok im to odgovara,nikad nemoj ni da pomislis drugacije
Ja licno volim otvorenost ne volim muljanje i da partnerka ima poverenje, to je neka osnova.Obline i sta jos?
Sad ce forumske dame sve u nesvest
Ljudi pišu gluposti da ima šta da se čita....nevažno koliko je u njima istine, a ovo je budalaština...Slucajno sam naisla na neke clanke gde stoji otprilike ovako:
Verovatno, bilo mi je dosadno a nije trenutno bilo novih tema..Ljudi pišu gluposti da ima šta da se čita....nevažno koliko je u njima istine, a ovo je budalaština...
Uzmi knjigu pa čitajVerovatno, bilo mi je dosadno a nije trenutno bilo novih tema..
Uzmi knjigu pa čitaj![]()
Slucajno sam naisla na neke clanke gde stoji otprilike ovako:
Muskarci se zaljubljuju u iskrenost kod zena, poverenje, komplimente koje mu ona daje, inteligenciju, humor, kad zena ume da saslusa i na kraju da cini da se on oseca zeljenim.
Zene se zaljubljuju u dobar izgled, sigurnost, socijalni status, lojajnost, samopouzdanje, humor, nedostupnost.
Tim redom sam i napisala ovde.
Sta mislis o ovome i u sta se ti zaljubljujes?
* primecujem da fizicki izgled nije nigde naveden kao bitan razlog.
Koliko je zapravo izgled vazan tebi?Kako primećuješ da izgled nije naveden, a kod žena si napisala prvo "dobar izgled" ?![]()
Koliko je zapravo izgled vazan tebi?
Meni jako, izgled ne ono zapali vatru ostalo dodje posle