Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
 - 238.352

Ni prijavu ne zasluzujes koliko si nebitna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bolje da sam nebitna nego da zarađuju na meni, tebe drže ovde jer si zanimljiv za čitanje i dižeš gledanost.Ni prijavu ne zasluzujes koliko si nebitna
Ne valja ni jedno ni drugo.Pa zar vam nije emancipacija otvorila oci da bolje birate,naravno da nije,na selo bajo, bolje biti zatucan nego rob trznog centra
To sam i ja rekla. Mene je hteo da razapneNe valja ni jedno ni drugo.

Stalno veličaš selo a non stop si na forumu, izgleda da je krstaricin forum tvoje selo. Pričaš da ne treba ljudi noću da žive, pa odakle dolazi hleb, hitna, policija, vatrogasci? I bezbroj noćnih zanimanja. Ko bi te operisao? Šta ako bi ti nestala struja? Dok smo živeli u pećini neko je noću morao da čuva porodicu i lovce. To su nokturnal bića. Mnoge životinje love i žive noću.Pa zar vam nije emancipacija otvorila oci da bolje birate,naravno da nije,na selo bajo, bolje biti zatucan nego rob trznog centra
Idem da čitam.Mnogo si gluplja kad mislis da mene neko moze da drzi a da nezanimljive poput tebe banuju
Živi čovek svoju laž. To smo svi ovde davno primetili.Stalno veličaš selo a non stop si na forumu, izgleda da je krstaricin forum tvoje selo.
Samo ti pustaj mudasca vise si musko od meneIdem da čitam.
Interesantno, tvoja ličnost, da ne znam da si muško, više zvuči "ženski".
Nijedan muškarac se tako ne svađa sa ženom, takoreći po automatizmu.
K'o seljanka. Žensko sa sela..
Ako si zivotinja zivi nocu,jesam na selu i na forumu koji je gori od selaStalno veličaš selo a non stop si na forumu, izgleda da je krstaricin forum tvoje selo. Pričaš da ne treba ljudi noću da žive, pa odakle dolazi hleb, hitna, policija, vatrogasci? I bezbroj noćnih zanimanja. Ko bi te operisao? Šta ako bi ti nestala struja? Dok smo živeli u pećini neko je noću morao da čuva porodicu i lovce. To su nokturnal bića. Mnoge životinje love i žive noću.
Jeste ispravno ali kako je tebi ako si stalno na internetu?Selo je jedini ispravan zivot
Nije ti jasno kako sam na selu i na internetu?moram da budem u gradu da bih bio na netu?aj pali breJeste ispravno ali kako je tebi ako si stalno na internetu?
Hoću da kažem idi radi nešto korisno, ori njivu, kopaj, sadi, a ne da oreš naše mozgove svojom glupošću. Nije život na internetu. Džabe ti selo. Jedino ako si mentalno/fizički invalid pa ne možeš da radiš.Nije ti jasno kako sam na selu i na internetu?moram da budem u gradu da bih bio na netu?aj pali bre
Jesam. Kako narod kaže "Džabe široka ramena ako su muda malena". Bajo.Selo je jedini ispravan zivot
Samo ti pustaj mudasca vise si musko od mene
Ne bas volim da vam orem mozgoveHoću da kažem idi radi nešto korisno, ori njivu, kopaj, sadi, a ne da oreš naše mozgove svojom glupošću. Nije život na internetu. Džabe ti selo. Jedino ako si mentalno/fizički invalid pa ne možeš da radiš.
Može neka druga nagrada?Ajde, birajte svoje patologije ko bombonice, ko nema ni jednu bambi nagrada.![]()
Šah mat.I to je to.![]()

Za tebe je dovoljna jedna koja se kopča na leđima. HahaVas dvoje ste pametni toliko da mozete u jednu kosulju oboje
A da to nije efekat deprivacije?Može neka druga nagrada?
Moram te razočarati ali imam super brak, pogodilo se heb ga. Veza pre toga je bila gadna, to priznajem
To sam htela i ja da kažemZa tebe je dovoljna jedna koja se kopča na leđima. Haha
Zaključaj, Skafander i ja nismo prvi počeli.Prestanite sa razmenom uvreda ili se tema zaključava.