Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
kučka:ma kako ono nasa Bettily kaze..strik,strik..blah, blah....odoh ja ..:-D E..da..i Point je u ..fabuli radnje..:wink:
štrik štrik bang bang
q noć
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kučka:ma kako ono nasa Bettily kaze..strik,strik..blah, blah....odoh ja ..:-D E..da..i Point je u ..fabuli radnje..:wink:
Imala si gadne srece devojko $to nije procurelo pred njima. To su surovi crnci pintori iz buducnosti poslati da ugu$e pobunu Zvezdinih cheerleadersica. Kada zavr$e sa njima krecu u konachan obrachun lez-lobijem!Betty:da ti šanem: OOOGROMNI su - viđeni su danas na adresi Knez Mihajlova br. 20. Suvereno su prošli pored mene, i opušteno bacili pogled. A ja sam nosila roze naočare i dekolteJao koliki ljudi...možda su neki košarkaši. Jedan je imao dredove, ali OBOJICA su imali evropeizirana (lepa, duguljasta) lica.
![]()
ma....trebalo je samo da omanem u nesvest, a?
Onako...pod rukom ovom s dredovima dekart1973:LEPE, PAMETNE I USPEŠNE recite čega se plašite!
Jesam ali yebote, ne mogu da se foliram da sam SAMO to
Nema potrebe da se baš bude FASCINIRAN, ja volim kad je to sve nekako dinamično i normalno, opušteno. Za to je baš potreban IQ i samosvest.
Polivač otpadač....
U memoarskoj dvorani moje svesti čuje se odjek nekadašnje buke: prestani da pališ cigarete, pali nju, prestani da... pali nju... pali nju... pali, breBetty:al kenyamo![]()
plašim se naravno da se plašim....njegovog straha i zazora. Prečesto sam viđala to - u oku, neku distancu koja se stvori kad ja nešto kažem (mislim, ja stalno pričam NEŠTO). Prosto vidiš kako se čovek povlači u sebe, sav usran, i tu je naravno - za koji dan - kraj akcije. Ko da nisam nežna ženaJesam ali yebote, ne mogu da se foliram da sam SAMO to
![]()
E, to je spooky. To povlaćenje. Vidiš kako se razvija tuga, ali nad samim sobom, i kao neko sažaljenje.
Važan je IQ. Makar zbog faktora iznenađenjaNema potrebe da se baš bude FASCINIRAN, ja volim kad je to sve nekako dinamično i normalno, opušteno. Za to je baš potreban IQ i samosvest.
Treblo bi dodati i 5-tu stavku......i sretna!Psihologue:Nije mi jasno gde se ko od devojaka nalazi u ova 4 pojma...Sva 4 ne postoje...
(kaži "ma wicika") Ma Wicika, dobro je što si ti pametno srećna i uspešno sama, ali... nismo se tako dogovorili! Vidi, volim i ja, i rado koristim realistički način opisivanja stvarnosti "Bio sam s njom, sada više ne", ali je na ovo gradilište zabranjeto unošenje bilo kakve vantematske građe u vidu dnevnika, memoara i sl. Dogovoreno? :-)w.witch:Treblo bi dodati i 5-tu stavku......i sretna!
kučka:Plasim se Zmija..ali stvarno..zatim Cunamija, Meteora koji moze udariti u Majcicu Zemlju i Besa Prirode a on ce nas stici zbog svega sto joj radimo..![]()
dekart1973:Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?
![]()
dekart1973:Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?
![]()
anakin:a sto cekate da vam pridju? nemoj mi reci da nijedna od vas nikad nije prisla decku?
Selena:Pa u principu ne čekamo, ali ti verovatno živiš negde van naše drage zemlje u kojoj kad priđeš momku,on pomisli da je najbolji frajer na svetu,pa se onda vazdigne u nebesa i izigrava ludilo........i ni slučajno nemoj reći da umišljam,jer nije tako............ograđujem se jedino time da je tako u mestu u kojem ja živim,za ostala ne znam,ne ulazim u to.............
kojote:Ne budi tako gruba prema njima, dušo. Prilaze one dečacima, ali moraš da ih razumeš. Dugo, predugo su bile hronično staromodne, navikle da kriju svoja osećanja, da se femkaju... to je generacijski prelazna bolest, i sporo se leči

Selena:Ne,ne to..........nego npr. ovako.........primetiš da te gleda,ali ne prilazi.........i onda ti odlučiš da priđeš njemu........a on te gleda sa "visine" u smislu......šta ti hoćeš?, a još ako je u društvu,eeeeee tek tad da vidiš........e na to sam mislila kad sam rekla da "pomisli da je najbolji frajer", a već sledeći put ne propušta priliku da pilji.........i naravno, da ako priđem nekome,znači da mi se sviđa............i ne moram valjda svaku rečenicu objašnjavati bre..........
(kaži joj "ne lagi") Ne lagi, vidiš da nisiSelena:Vidiš kako ti sve znaš...................
A ovo ..........hronično staromodna, još uvek jesam..............:-D
(prišla si mi)