LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

kojote:
(kaži joj "ne lagi") Ne lagi, vidiš da nisi :) (prišla si mi)

Selena, savremena solistkinja nikada nema odgovor na direktno pitanje: koliko ti je zapravo muškaraca potrebno? Solistkinje plaćaju cenu svoje samostalnosti i one je najbolje znaju.
Evo, pitaj Calimero, Etotako (obe su vrlo lepe i obrazovane, pametne itd itd), neka ti kažu kolika je ta cena... :-)

Znam cenu, ništa ne brini...............ali neću sad da ulazim detaljna objašnjavanja.......
I nisam ti prišla, ne lagi ti....:-D

dekart1973:
E devojke, izgleda da mnogi muškarci još uvek misle da žena treba da radi samo:
a010.gif
a014.gif
a018.gif
a022.gif
a026.gif
a030.gif
a046.gif
f035.gif
f020.gif
f025.gif

A vi se ponadale da je to vreme prošlo.

Zaboravio si još jednu stvar... blowjob... :lol:
Šala, naravno... ;-)

E imam i ja puno takvih drugarica... Stvarno ima tu nesto... Mada sve su one lepe, pametne, uspesne a sve mastaju o nekim majstorima, konobarima i ostalim intelektualcima :) Vecina njih je u fazonu "Ja sam pametna, meni ne treba neko ko ce da misli, nego neko da pere case i pravi kolace" I stalno se svadjamo zbog toga... A svakom momku koji im pridje nadju 1000 mana, prvo ih skeniraju pa ispale. Pa sve i da ih se momci nisu plasili... poceli su da beze glavom bez obzira.

neogeo:
Nisu samo zene staromodne nego su i muskarci, koliko god je nekima glupo da prilaze (mislim na zene) tako se i neki muski zbune u datoj situaciji, a i pridjesh nekad debilu, nekad nekome cool, uostalom isto kao i u obrnutoj situaciji...
(kaži "nisu nisu") Nisu nisu, evo na primer, znam jednu što se po vasceliceli dan, veselo vrtela po neonski svetloj sobici, dok on beše i dalje zadubljen u jednu jako debelu... svesku :-)

neogeo:
Pa znash shta, lepo je Episkop rekao izgleda da stvarno neke zene imaju kompleks shto nisu mushkarci...

kojote:
U bliskoj budućnosti postojaće dva pola: muški - čudiće se što su ono što jesu, i ženske - one će više voleti da su ono drugo.
Tako će im prolaziti najlepše vreme u čuđenju.

P.S. Jasno je da nosiš punu čašu u glavi, prelepe sise i sablažnjivu nadu u budućnost, da si najgore od sve nepismene dece (jedino sam ja nepismeniji od tebe), i zato te pitam: zašto si lepezom prekrila oči, Bet?

Episkop je varalica i ljudov u neispravnom stanju, što bi rekao kojote, draga moja Neonko :-)

Back