Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
I still not a found what I looking for.......Čini mi se da jesam jednom,pre 15-tak godina,ali nisam znao da je čuvam...Čini mi se da je bila prava ljubav.Kratko je trajalo da bi u to bio sasvim siguran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je prava,onda može samo jednomPa vise puta....za dalje ne znam
Pa u tim momentima I jeste pravaAko je prava,onda može samo jednom
Pa sta su onda te sve bileAko je prava,onda može samo jednom
I still not a found what I looking for.......

Kakve to ima veze? Možda čovek uopšte nije učio engleski, ne razumem?!Šta si imao iz engleskog ako nije tajna?
Pa Jel ima na vidikuNisam.
hehehhe,malo sam se zezno za naslov pesmeŠta si imao iz engleskog ako nije tajna?
))Pa sta ti ima da se trudis...oni neka se lome oko tebeNe trudim se.
Odustala sam!![]()
Mislila sam da ne dajem zeleno svjetlo!Pa sta ti ima da se trudis...oni neka se lome oko tebe![]()
Znaci trebas majstora za taj semaforMislila sam da ne dajem zeleno svjetlo!![]()
Čini mi se da jesam jednom,pre 15-tak godina
Pa februar ove godine nije bio pre 15 godinaDeni, je li to kad je ispala ona gužva u februaru, oko slike i snimka?
)) by the way,ja sam svedok,a ne učesnik nemilih dogadjaja iz februraI ja se to brinem,a već cepam šesti ašovNisam, ne znam ni hoću li.
I ja tako slično,pa zato nisam siguran da li je to bila prava ljubav ili sam imao iluziju...Niakda to neću saznatiJesam, ali smo prekratko bili zajedno...