LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

Dakle, gospođice lepa, pametna i uspešna a sama, da bi postala gospođa treba da se ofarbaš u plavo, da malo spustiš taj IQ bre, digni malo te sise, obuci se u roze, stavi sjaj na usne koje ćeš malo da napućiš i obavezno što više trepći.
E ako ovo ne uspe, ja stvarno ne znam šta će....... Ajd probaj pa nam javi. :)

Devojke koje dobro izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne u svom poslu i ZNAJU STA HOCE, mogu i da ne budu same ako se malo potrude tj ako im je dovoljno stalo. Pa ja sam zivi primer. HaHaHaHa
Ako je neko savrsen na prvi pogled na drugi vidis da ima i mana(naravno), ako za nekog mislis da i nije nesto na prvi pogled, mozda na drugi i shvatis da mozes neke stvari da sredis i prilagodis ih sebi.
Bla Bla Bla.... Poenta je da ipak nije sve u momcima koji se plase da pridju.
;)

Izgleda da se ipak vraćamo na početak i da se muškarci zaista PLAŠE da priđu LEPIM I PRE SVEGA PAMETNIM DEVOJKAMA, a ako su još i USPEŠNE, e onda se stvari mnogo komplikuju.
Da li muškarci više vole "glupačice" pored kojih će se osećati kako su važni i superiorni?

E Petre, Petre........
c022.gif
....pa možeš ti to i bolje......

Činjenica je da ima puno devojaka koje imaju problem da nađu dečka (ne kažem da sličan problem nemaju i muškarci). Pa ovde na forumu su, koliko sam shvatio, većina njih sami!!! Lično poznajem dosta ženskih osoba koje imaju problem da su same, već su zašle u "godine" (uslovno rečeno), a što se tiče izgleda, inteligencije, pa da kažemo i uspeha u životu, to im ne fali.

Dakle, radi se o jednom realnom problemu!!!

Voleo bih da čujem vaša mišljenja na ovu temu!!!

c013.gif

dekart1973:
E Petre, Petre........
c022.gif
....pa možeš ti to i bolje......
Ej Dekarte vidim ja da si se ti ziv upljuvao da nesto ovde objasnis... i to jeste pozitivno i ja podrzavam tvoju temu... Cak to cinis na jedan kulturan nacin kako bi svi forumasi u stvari i trebalo da se ponasaju sto je za svaku pohvalu... ali mislim da si i ti sam skontao da nekima ne mozes objasniti neke stvari... Covekov mozak se definise kad je mlad... kad je podlozan uticajima i promenama... kasnije sve manje i manje... I onda do jednog stadiuma kad mu se moze 150 puta reci: tipovi vole lepe, pametne i dobre devojke...a opet da ti posle tri posta kazu ma ne ne vole... :lol: Tragikomicna situacija... Pa ko ne voli lepe, pametne i dobre... Kakve onda voli... Glupe i ruzne? :lol: Malo je i suvisno i pricati o takvim stvarima uopste...

dekart1973:
Pa činjenica je da muškarci VOLE lepe pametne i uspešne devojke. Svako bi želeo da takvu ima pored sebe. Međutim, kada treba preći sa reči na dela..... e tu nastaje problem! Možda se plaše da im nisu dorasli, da će biti odbijeni, ili nešto drugo?

Da Dekarte.Verovatno se plase. Plase se ili misle da te lepe i pametne devojke imaju njih ohohooo udvaraca i da im jos jedan ne treba...to misle a grese...jer poznato je ,od kada je sveta i veka , najlepse /najpametnije/naj super naj....su i najusamljenije...upravo iz razloga koji navedoh malopre....svi imaju utisak da njima cvetaju ruze , da u redu cekaju na njih a realnost je nesto sasvim drugo...dakle nije problem ni u devojkama ni u mladicima....vec je posredi Predrasuda.

Oni muškarci koje ja znam ne beže od pametnih devojki , ali beže od onih koje misle da su pametne.....

//Ove cipelice mi se baš svidjaju, hoćeš da mi ih kupiš//
//Ani dečko kupio cipele , mnogo su joj lepe//

//Marija je mnogo pametna, izdere se na onog svoga, i odmah joj lakše//
//Jelena je mnogo pametna, ekspres završila, dobar posao našla, ovog svog uhvati kad god joj nešto treba, starog pedju posećuje s vremena na vreme, kad joj nešto kao zatreba. Zna ženska šta treba//

Nije tema o tome koliko su pametnice ustvari "mamine pametnice", "mamine drske i snalažljive" i "bravo mamino , nedaj da te iko zeza kako su zezali mene"

Tuzni_patak:
Oni muškarci koje ja znam ne beže od pametnih devojki , ali beže od onih koje misle da su pametne.....

//Ove cipelice mi se baš svidjaju, hoćeš da mi ih kupiš//
//Ani dečko kupio cipele , mnogo su joj lepe//

//Marija je mnogo pametna, izdere se na onog svoga, i odmah joj lakše//
//Jelena je mnogo pametna, ekspres završila, dobar posao našla, ovog svog uhvati kad god joj nešto treba, starog pedju posećuje s vremena na vreme, kad joj nešto kao zatreba. Zna ženska šta treba//

Nije tema o tome koliko su pametnice ustvari "mamine pametnice", "mamine drske i snalažljive" i "bravo mamino , nedaj da te iko zeza kako su zezali mene"

Izvini Petre ali mislim da si ti promasio temu.

ja bi ih podelio u tri grupe. Ruzne skotove, lepe skotove i po nekoj psiholoshkoj liniji. Prva grupa su eto ruzne i kao odbrambeni mehanizam su postale skotovi. Druga grupa su one lepe, svesne toga i naravno kao najvece dostignuce (?) te prirodne lepote postaju skotovi. One ttrce je stvarno teshko definisati ima ih bash svakakvih.

frida-kahlo:
Izvini Petre ali mislim da si ti promasio temu.

Teško da sam promašio temu...osim ako tema nije opet o svaljivanju krivice na druge...
A upravo je osećanje ljutine bilo jako prisutno kod devojaka (uspešnih) u prethodnom periodu...čak i kad izadju da se zabave....i pretoči se to u kontru, u zatvorenost, u neizlaženje u susret, u nespremnost za igranje.....

Što reče jedan muškarac u prolazu, kao da žele da budu ljute, čak nekad i izaberu muškarca kojeg bi kao želele , a posle su ljute što im baš taj nije dopao ruke....

A prave razloge te ljutine, trebao bih duže da objašnjavam , i zašto čovek ne uspeva da prevazidje tu projekciju ....I samo bih udaljio od teme, "neko je drugi kriv".

frida-kahlo:
Da Dekarte.Verovatno se plase. Plase se ili misle da te lepe i pametne devojke imaju njih ohohooo udvaraca i da im jos jedan ne treba...to misle a grese..........................

Na to sam upravo mislio kada sam postavljao temu!

Vidim da se ovde provlače razne misli. Često se pominju lepe i pametne koje to ustvari nisu (ali se prave). Pa onda pominju se devojke koje su, kako se kaže "skotovi" ili čak sponzoruše. Kada sam postavljao temu NISAM mislio na takve devojke. Naravno lepota i pamet su relativne kategorije. Ali pogledajte ovako. Da malo uprostimo temu.

Ima dosta poznatih ličnosti koje stvarno ok izgledaju. I ne samo izgledaju već su i pametne osobe, a i narav im svakako nije slaba strana. (Ovde svakako ne mislim da Sanju sa Pinka, jer mi je ona ružna i pre svega glupa). Takve osobe su uglavnom same, a ja se pitam zbog čega? I ne samo to, nego ste mogli primetiti kako prelepa devojka izjavljuje kako joj je bilo mnogo lakše da nađe dečka kada nije bila poznata, a sada svi nekako zaziru od nje i muškarci se plaše da joj priđu. ČIni mi se da muškarci ipak misle da, kao što je to Frida rekla, takve devojke imaju gomilu udvarača, da su pune para, da očekuju jahte, itd. Na kažem da očekivanja ovih devojaka nisu možda velika. Ali znam da bi se mnoge od njih zadovoljile sasvim "običnim" muškarcem koji bi bio pažljiv, duhovit, interesantan, pružio im ljubav i razumevanje, itd.

Dakle, poenta je u tome da su te devojke usamljene, jer sa jedne strane svi kao žele da im budu prijatelji, da budu u njihovoj blizini, one su kao u centru pažnje, a sa druge strane, upravo to na neki način odbija muškarce, koji misle da moraju da budu bogataši, prelopog izgleda, sa bar jednom jahtom, itd., kako bi se ove devojke zainteresovale za njih. E tu je problem! I opet se vraćamo na staro pitanje. Da li je STRAH muškaraca da će biti odbijeni u pitanju, ili su posredi zaista VELIKA OČEKIVANJA ovih devojaka???

Pametni ljudi nemaju potrebu da pričaju o tome kako su pametni.
Problem kod mnogih jeste precenjivanje sopstvenih mogućnosti. Šta određuje da je neko uspešan?
Ko određuje kriterijume lepote? Beauty is in eye of the beholder.
Zašto su ljudi sami? Zato što su postali suviše sebični.

Back