LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

da ti šanem: OOOGROMNI su - viđeni su danas na adresi Knez Mihajlova br. 20. Suvereno su prošli pored mene, i opušteno bacili pogled. A ja sam nosila roze naočare i dekolte :P Jao koliki ljudi...možda su neki košarkaši. Jedan je imao dredove, ali OBOJICA su imali evropeizirana (lepa, duguljasta) lica. :)

kučka:
Ovakav stav mi vec ide na zivce....toliko da cak ne mogu ni da ga kometariasem..normalno...pa pitam: ZASTO? Zasto bi se normalan, odrastao,pametan,samostalan,samosvestan, uspesan, zgodan hetero muskarac
plasio takvih zena ..
Daaajjjj..te bre vise...Zar takvu ili delimicno takvu zenu ne zeli svaki muskarac..vec se kao satro plasi....Shit..definitivno:evil:

Takav se ne plasi...samo sto je takvih malo. Kao i zena, uostalom :)
Da li se tebi stvarno nije dogodilo/nisi primetila da se neki muskarac, recimo tvoj kolega, ili nedajboze decko, oseti ugrozen pored tebe? Nista ne kaze ali postoji delic sekunde gde mu reakcija kasni (kada se radi o nekom tvom uspehu, npr)... Nemam pojma zasto. Mozda to i nije musko/zenska stvar nego konkurencija i takmicarski duh... Pih, ionako je sve to palamudjenje... na ljubav ili naletis ili ne naletis...Ali pozeljno je da aktivno tragas za njom...

muvalo:
Takav se ne plasi...samo sto je takvih malo. Kao i zena, uostalom :)
Da li se tebi stvarno nije dogodilo/nisi primetila da se neki muskarac, recimo tvoj kolega, ili nedajboze decko, oseti ugrozen pored tebe? Nista ne kaze ali postoji delic sekunde gde mu reakcija kasni (kada se radi o nekom tvom uspehu, npr)... Nemam pojma zasto. Mozda to i nije musko/zenska stvar nego konkurencija i takmicarski duh... Pih, ionako je sve to palamudjenje... na ljubav ili naletis ili ne naletis...Ali pozeljno je da aktivno tragas za njom...

Malo ne malo ..takvi su oni pravi..E sada ti mene pitas nesto..sto se posla tice..ja sam soler u poslu znaci nema kolektivizma tako da svako onaj ko se oseti pred mojim radom ugrozen .. znaci da sam najbolja i nije me briga ...ustvari ja jesam najbolja..haha.. , mislim..za mene je normalno da su muskaraci pored mene ugrozeni ako mi se svidjaju....samo je pitanje strategije ..od slucaja do slucaja ..razlikuju se oni.. osim sto moraju biti visoki i crni, lepi, pametni i uspesni..A oni Bettyni crnci..znaju da budu zgodni onako cokoladni ali ja ne preferiram ..vise sam za ove nase bledunjave hehe,sa nasih podneblja....:-D

Tako je ljubavi, ti znaš šta valja.....

c011.gif

Betty:
da ti šanem: OOOGROMNI su - viđeni su danas na adresi Knez Mihajlova br. 20. Suvereno su prošli pored mene, i opušteno bacili pogled. A ja sam nosila roze naočare i dekolte :P Jao koliki ljudi...možda su neki košarkaši. Jedan je imao dredove, ali OBOJICA su imali evropeizirana (lepa, duguljasta) lica. :)

Hmm....stvarno osvezavajuce, za promenu - dobri frajeri setaju gradom! Moram sto pre u izvidnicu. Da sednem u neku bastu i osmatram...divota

E sad mi pade nešto na pamet. Postavili smo pitanje da li se muškarci plaše LEPIH, PAMETNIH I USPEŠNIH DEVOJAKA. Međutim, šta ako preformulišemo pitanje: DA LI SE LEPE, PAMETNE I USPEŠNE devojke plaše muškaraca. Neko je napisao da u svemu mora da bude uspešan, pa sad šta ako kod njega ne uspe...?!?!

Da li se možda LEPE, PAMETNE I USPEŠNE NEČEGA PLAŠE i to je razlog njihove samoće?!?!?!

c041.gif

Plaše se da će se otkriti tajna da nisu savršene. A to saznanje boli i njih same, samozaljubljene kakve jesu, šta bi tek bilo kada bi to saznao još neko !
Onog trenutka kada počne da puca slika o "lepoj, pametnoj, uspešnoj" i pokaže se nešto ružno, glupo i neuspeh na drugoj strani, onda 'vataju džadu...

Back