LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

Betty:
da ti šanem: OOOGROMNI su - viđeni su danas na adresi Knez Mihajlova br. 20. Suvereno su prošli pored mene, i opušteno bacili pogled. A ja sam nosila roze naočare i dekolte :P Jao koliki ljudi...možda su neki košarkaši. Jedan je imao dredove, ali OBOJICA su imali evropeizirana (lepa, duguljasta) lica. :)
Imala si gadne srece devojko $to nije procurelo pred njima. To su surovi crnci pintori iz buducnosti poslati da ugu$e pobunu Zvezdinih cheerleadersica. Kada zavr$e sa njima krecu u konachan obrachun lez-lobijem!

al kenyamo :lol:
plašim se naravno da se plašim....njegovog straha i zazora. Prečesto sam viđala to - u oku, neku distancu koja se stvori kad ja nešto kažem (mislim, ja stalno pričam NEŠTO). Prosto vidiš kako se čovek povlači u sebe, sav usran, i tu je naravno - za koji dan - kraj akcije. Ko da nisam nežna žena :) Jesam ali yebote, ne mogu da se foliram da sam SAMO to :idea:
E, to je spooky. To povlaćenje. Vidiš kako se razvija tuga, ali nad samim sobom, i kao neko sažaljenje.
Važan je IQ. Makar zbog faktora iznenađenja :) Nema potrebe da se baš bude FASCINIRAN, ja volim kad je to sve nekako dinamično i normalno, opušteno. Za to je baš potreban IQ i samosvest.

Betty:
al kenyamo :lol:
plašim se naravno da se plašim....njegovog straha i zazora. Prečesto sam viđala to - u oku, neku distancu koja se stvori kad ja nešto kažem (mislim, ja stalno pričam NEŠTO). Prosto vidiš kako se čovek povlači u sebe, sav usran, i tu je naravno - za koji dan - kraj akcije. Ko da nisam nežna žena :) Jesam ali yebote, ne mogu da se foliram da sam SAMO to :idea:
E, to je spooky. To povlaćenje. Vidiš kako se razvija tuga, ali nad samim sobom, i kao neko sažaljenje.
Važan je IQ. Makar zbog faktora iznenađenja :) Nema potrebe da se baš bude FASCINIRAN, ja volim kad je to sve nekako dinamično i normalno, opušteno. Za to je baš potreban IQ i samosvest.
U memoarskoj dvorani moje svesti čuje se odjek nekadašnje buke: prestani da pališ cigarete, pali nju, prestani da... pali nju... pali nju... pali, bre

:-)

w.witch:
Treblo bi dodati i 5-tu stavku......i sretna!
(kaži "ma wicika") Ma Wicika, dobro je što si ti pametno srećna i uspešno sama, ali... nismo se tako dogovorili! Vidi, volim i ja, i rado koristim realistički način opisivanja stvarnosti "Bio sam s njom, sada više ne", ali je na ovo gradilište zabranjeto unošenje bilo kakve vantematske građe u vidu dnevnika, memoara i sl. Dogovoreno? :-)

kučka:
Plasim se Zmija..ali stvarno..zatim Cunamija, Meteora koji moze udariti u Majcicu Zemlju i Besa Prirode a on ce nas stici zbog svega sto joj radimo..:cry:

........................ i kad će plata, kad će plata, kad će plata............
e010.gif

Nemoj da se plašiš.......... ja sam tu!!!

dekart1973:
Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?

e106.gif

devojka koja nikako ne moze da nadje decka verovatno ima neki bag...a pogotovo jos ako je lepa i pametna jer kao takva, ne bi trebalo da ima problema...
a i povraca mi se vec vise od izjave - pametna sam, lepa i uspesna pa me se plase..
to je bas onako da se pobegne od uzasa...nije nego...

dekart1973:
Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?

e106.gif

Pošto je lepota individualna stvar, o tome neću...........nego da kažem ovo..........okružena sam obrazovanim,pametnim i uspešim devojkama,ženama,kako god, a meni su i lepe.......i sve su same,............ne znam zaista u čemu je problem..........pa niko im ni ne prilazi, gledaju al* ne diraju,što bi se reklo............ponekad nam kažu da treba da naš ženski kružok razbucamo,pa da izlazimo eventualno po dve,ali mislim da nije ni u tome caka......................pre par dana mi je je brat rekao da ako želim momka, moram zatvoriti usta i samo treptati...............hahaha............:-D:-D:-D...........možda je zaista problem strah..........."sve lopate imaju momke" rekla je jedna moja draga prijateljica,a što dalje vreme odmiče,mislim da je zaista tako.............bar u mom okruženju tj. sredini u kojoj živim..................

Pa u principu ne čekamo, ali ti verovatno živiš negde van naše drage zemlje u kojoj kad priđeš momku,on pomisli da je najbolji frajer na svetu,pa se onda vazdigne u nebesa i izigrava ludilo........i ni slučajno nemoj reći da umišljam,jer nije tako............ograđujem se jedino time da je tako u mestu u kojem ja živim,za ostala ne znam,ne ulazim u to.............

Selena:
Pa u principu ne čekamo, ali ti verovatno živiš negde van naše drage zemlje u kojoj kad priđeš momku,on pomisli da je najbolji frajer na svetu,pa se onda vazdigne u nebesa i izigrava ludilo........i ni slučajno nemoj reći da umišljam,jer nije tako............ograđujem se jedino time da je tako u mestu u kojem ja živim,za ostala ne znam,ne ulazim u to.............

pa pridjes mu jer mislis da je najbolji frajer tebi u datom momentu...sta u tome ima lose?
i pridjes mu sto ti se svidja, to je valjda ocigledno...
nisam, doduse, shvatila deo o prilazenju i vazdisanju u nebesa...nije valjda da tipa koji ti se svidja treba da drzis u ubedjenju da i nije neki frajer da se ne bi mnogo "vazdigao"?

Ne,ne to..........nego npr. ovako.........primetiš da te gleda,ali ne prilazi.........i onda ti odlučiš da priđeš njemu........a on te gleda sa "visine" u smislu......šta ti hoćeš?, a još ako je u društvu,eeeeee tek tad da vidiš........e na to sam mislila kad sam rekla da "pomisli da je najbolji frajer", a već sledeći put ne propušta priliku da pilji.........i naravno, da ako priđem nekome,znači da mi se sviđa............i ne moram valjda svaku rečenicu objašnjavati bre..........

ok, mozda je covek debil...
a mozda se ti malo tripujes da te on gleda sa visine samo sto si mu prisla...ono, predubedjenja i slicno...
i sto bre ne zbunis neprijatelja? sto mu lepo ne kazes sta hoces kad te pita? :) :)

ne znam...meni je to "lepa, pametna, uspesna a sama" uvek asocijacija na one tetkaste devojke sto sede ko punjene ptice i sto su lepe samo svojoj mami i babi...necu da kazem ruzne, ali onako metiljavo staromodno lepe a to i nije preterano privlacno...

Selena:
Ne,ne to..........nego npr. ovako.........primetiš da te gleda,ali ne prilazi.........i onda ti odlučiš da priđeš njemu........a on te gleda sa "visine" u smislu......šta ti hoćeš?, a još ako je u društvu,eeeeee tek tad da vidiš........e na to sam mislila kad sam rekla da "pomisli da je najbolji frajer", a već sledeći put ne propušta priliku da pilji.........i naravno, da ako priđem nekome,znači da mi se sviđa............i ne moram valjda svaku rečenicu objašnjavati bre..........

Coporativno izlazenje je pogresno, naravno da ce se muskarci i devojke podeliti u grupe i gledati medjusobno...nema vajde od toga.
Mani se drugarica i startuj nekog ko je takodje bez svoje verne ekipe.Jos bolje da to ne bude na uobicajenim mestima za izlaske, kaficima i slicnim sr.anjima.

Selena:
Vidiš kako ti sve znaš...................
A ovo ..........hronično staromodna, još uvek jesam..............:-D
(kaži joj "ne lagi") Ne lagi, vidiš da nisi :) (prišla si mi)

Selena, savremena solistkinja nikada nema odgovor na direktno pitanje: koliko ti je zapravo muškaraca potrebno? Solistkinje plaćaju cenu svoje samostalnosti i one je najbolje znaju.
Evo, pitaj Calimero, Etotako (obe su vrlo lepe i obrazovane, pametne itd itd), neka ti kažu kolika je ta cena... :-)

Back