Peko2
Primećen član
- Poruka
- 927
Meditacija plus stimulansi zagarantovan beg od stvarnosti nesto kao Alisa u zemlji cuda. Vrh je kada pomisle da imaju moc letenja pa skoce sa sedmog sprata i niko ne zna zasto.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto zaključavati neku nikad dovoljno definisanu temu?
Moj post je sarkazam. Imamo dotične "stručnjake" pa mi ostali nemamo više šta da diskutujemo.Zašto zaključavati neku nikad dovoljno definisanu temu?
Ovde nema crno-belo.
Uvek će biti novih i drugačijih mišljenja.
Ako sutra smislim još nešto, treba da moljakam administratore da otključaju. Zašto?
Ako neko ne misli isto ili slično kao ti ne trebaš ih etiketirati zbog toga.Moj post je sarkazam. Imamo dotične "stručnjake" pa mi ostali nemamo više šta da diskutujemo.
Pa, kad se ne postavljaju nikakva pitanja, ništa se ne preduzima, niko se nikom ne obraća.Moj post je sarkazam. Imamo dotične "stručnjake" pa mi ostali nemamo više šta da diskutujemo.
Druže, pogledaj onu drugu temu. Nemam ja nista protiv drugog mišljenja. To sam i tamo napisao. I drugo, ne etiketiram ih ja vec oni sami sebe. Kao vrsne strucnjake. Zato ih i pozivam na temu.Ako neko ne misli isto ili slično kao ti ne trebaš ih etiketirati zbog toga.
Pitanje. Na osnovu čega misliš da je "beg od stvarnosti"?Možda je meditacija među boljim načinima za beg od stvarnosti?
Evo jos nestoMoj post je sarkazam. Imamo dotične "stručnjake" pa mi ostali nemamo više šta da diskutujemo.
Meditacija, ako mislimo na klasičnu mindfulness meditaciju je baš suprotno od ovoga.Све што измешта човека из садашњости и садашњег тренутка је бег од стварности.
Dobar avatar.Ako neko ne misli isto ili slično kao ti ne trebaš ih etiketirati zbog toga.
U redu je. Poštujem mišljenje. Lično mislim da je potpuna bezvezarija, ali dokle god ga ne nameces, poštujem.Evo jos nesto
Istocnjacke prakse meditacije oslanjaju se na sebe kao agenta koji donosi mir, spokoj i jedinstvo s bozanstvom a hriscani kazu izvorna laz .Mozete postati poput Boga kaze zmija u bibliji.
I aj sad dokaz da si postao bog
A zasto se vracas iz tog stanja za koju mislis da je stvarnosti u ovaj nestvaran svet.Pitanje. Na osnovu čega misliš da je "beg od stvarnosti"?
Moram na WC.A zasto se vracas iz tog stanja za koju mislis da je stvarnosti u ovaj nestvaran svet.
stvarnost te zeza hahaMoram na WC.
Naprotiv. Iluzije uma zezaju.stvarnost te zeza haha
Ne zanima nikoga to upires godinamaNeke tehnike koje se nazivaju meditacijom svakako jesu beg od stvarnosti.
Recimo, vizualizacije. One te direktno izmeštaju iz stvarnosti u neku fantaziju.
Onda, slušanje prijatne muzike ili zvukova ptica, okeana. To su tehnike koje
imaju za cilj opuštanje i što se mene tiče nisu meditacija.
Budistička meditacija ima za cilj prisustvo sa onim što se trenutno dešava,
bilo da dolazi od spolja, kroz čula ili da dolazi iznutra, misli, slike, osećaji,
osećanja.. Može se praktikovati formalno, tako što se odvoji vreme i mesto
i posveti se meditaciji ili kroz svakodnevne aktivnosti. Tako da ne vidim na
koji način bi to mogao biti beg od stvarnosti.
A vi, šta mislite?
Imas i u meditaciji gajbe i boce.Meditacija je autohipnoza. Ne šteti. Moja svakodnevna gajba piva je autotoksikacija. Šteti.
Na osnovu "ovlaš" znanja o meditaciji.Pitanje. Na osnovu čega misliš da je "beg od stvarnosti"?
Ne moraš. Sama kažeš da te ništa u životu nije inspirisalo da zaviriš dublje.Na osnovu "ovlaš" znanja o meditaciji.
Da li treba da razmatram više i dublje?
Pitam, ali znam za sebe... ako išta poznajem, a i to ofrlje, poznajem sebe.
Slažem se!Onda je i gledanje filma beg od stvarnosti
Whatever...Na osnovu "ovlaš" znanja o meditaciji.
Da li treba da razmatram više i dublje?
Pitam, ali znam za sebe... ako išta poznajem, a i to ofrlje, poznajem sebe.
Хлеба и игара је популарна метафора за методе којима власт обезбеђујеOnda je i gledanje filma beg od stvarnosti