LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.301
Svi sisari tako doje svoje mladunce , Isus je bio sisar tako da ne vidim problem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето, до тебе је. Имаш, благо речено, чудна размишљања.Gole grudi gde se vidi dojka je perveznost. Zvučiš kao perverzni umetnik koji je naslikao nagi akt i posle priča da je sve to umetnost.
Da li je u redu da se na ikonama Presveta Bogorodica prikazuje kako doji malog Isusa? Nije u pitanji ni katolička ni protrstantska ikona već pravoslavna. Kako je neko mogao to od sveštenih lica da dozvoli da se naslika i da se pusti da vernici gledaju to?
Dragi moj jesi možda upoznat sa biološkom funkcijom ženskih grudi?Gole grudi gde se vidi dojka je perveznost. Zvučiš kao perverzni umetnik koji je naslikao nagi akt i posle priča da je sve to umetnost.
Претерана еротизација наших мајку узима данак, чак и кад су у благословеном стању, које траје док жена својим телом храни новог човека...Ne vidim problem
Više sam sisa vidjela kao dijete i nije bilo ništa strašno, i na njivama i pred starima žene su hranile svoje bebe
Zanima me kad tačno je dojenje beba postalo nešto ružno i sramno ?
To nije opravdanje za golotinju, naročito kada je Presveta Bogorodica u pitanju. Hulite sa tim stavovima prema toj svetoj ženi.Dragi moj jesi možda upoznat sa biološkom funkcijom ženskih grudi?
Ne gledaj sve perverznim očima.To nije opravdanje za golotinju.
Gole gridi su gole grudi. Nego neće š da priznaš grršku s oga brata sveštenika pa izmišljaš sad ovde neke fraze i parole.Ne gledaj sve perverznim očima.
Икона је нерукотворена...To nije opravdanje za golotinju, naročito kada je Presveta Bogorodica u pitanju. Hulite sa tim stavovima prema toj svetoj ženi.
Mantraš. Adam i Eva su prije pada u grijeh bili goli i nije ih bilo sramota.Gole gridi su gole grudi. Nego neće š da priznaš grršku s oga brata sveštenika pa izmišljaš sad ovde neke fraze i parole.
Икону нису цртали људи ..Gole gridi su gole grudi. Nego neće š da priznaš grršku s oga brata sveštenika pa izmišljaš sad ovde neke fraze i parole.
Znači goli da se skinemo? Treba li da ti citiraš Božije zakone iz Starog Zaveta date Mojsiju?Mantraš. Adam i Eva su prije pada u grijeh bili goli i nije ih bilo sramota.
Нису били голи...Mantraš. Adam i Eva su prije pada u grijeh bili goli i nije ih bilo sramota.
Bili su nagi ali nije im to bilo sramotno jer su bilo bestrasni.Нису били голи...
Били су као анђели... Где си видео голе анђеле, до код католика ?
Били су Голи несрећни Зилоте!Нису били голи...
Били су као анђели... Где си видео голе анђеле, до код католика ?
To što je to sveta žena ne znači da nema grudiTo nije opravdanje za golotinju, naročito kada je Presveta Bogorodica u pitanju. Hulite sa tim stavovima prema toj svetoj ženi.
Ne, nego u ruci koja je to naslikala i osveštala. Zamisli da isto neki tako neki perverznjak naslika ikonu čina kako Isus Hrist izlazi iz utrobe Majke Božije? Ne bi to ličilo ni na šta.To što je to sveta žena ne znači da nema grudi
Mislim da je izopačenje u oku posmatrača
Свети Симеон Нови Богослов, свети Антоније и Макарије Велики, Свети Григорије Палама, св Григорије Богослов.. тумачећи тај део Писма, говоре ово што ти кажем, да су првостворени били обучени у нетварну светлост тј. Светлосне хаљине, коју носе анђели... Нагост у рају, уопште није телесна, већ духовна, због које се нико ни не стиди, пред Очима ТворцаBili su nagi ali nije im to bilo sramotno jer su bilo bestrasni.
Napadaš vjetrenjače.Свети Симеон Нови Богослов, свети Антоније и Макарије Велики, Свети Григорије Палама, св Григорије Богослов.. тумачећи тај део Писма, говоре ово што ти кажем, да су првостворени били обучени у нетварну светлост тј. Светлосне хаљине, коју носе анђели... Нагост у рају, уопште није телесна, већ духовна, због које се нико ни не стиди, пред Очима Творца
Сиромаштво модерног језика, а и тумача, прави тај латински буквализам и неукост код тебе...
То кажу светитељима који тако уче теологе да схватају духовну реалност текста из раја...Napadaš vjetrenjače.
Ja njihova tumačenja ni ne sporim već ih prihvatam.То кажу светитељима који тако уче теологе да схватају духовну реалност текста из раја...