- Poruka
- 89.439
Ja te pitam šta ti i Britanika kažete.Aj ti pokysaj tvoja tema
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja te pitam šta ti i Britanika kažete.Aj ti pokysaj tvoja tema
Dosadna si vise zovi britaniku pa pitajJa te pitam šta ti i Britanika kažete.
Što sam dosadna. Ti si krenula neke teorije da izosiš, pomažući se Britanikom.Dosadna si vise zovi britaniku pa pitaj
Rekla sam sta sam.imala.Što sam dosadna. Ti si krenula neke teorije da izosiš, pomažući se Britanikom.
Jel možeš da odgovoriš na ono što sam pitala ili ne?
Pa što se onda kaže ulazak u nirvanu? Ko ili šta ulazi u nirvanu?Rekla sam sta sam.imala.
Brige nema da se vise rodis ni u mrava a kamoli u coveka.
Nestao si.
Aj Cao.
Komlet ti sa ysi noge oci upadas u nistaviloPa što se onda kaže ulazak u nirvanu? Ko ili šta ulazi u nirvanu?
Tako kaže Britanika, da to nije duhovno već fizičko iskustvo?Komlet ti sa ysi noge oci upadas u nistavilo
Jel ti.lepo sad
Objasni po tvom sta ti fali da zucnes nece te niko pojede.Tako kaže Britanika, da to nije duhovno već fizičko iskustvo?
Nestaneš pred nečijim očima doslovno?
Jel nekad neko nestao pred tvojim očima ili ti je Britanika pomogla daObjasni po tvom sta ti fali da zucnes nece te niko pojede.
Ja kad nesto bas ne razumem britaniku koristim.
Meni dovoljno.
The nirvana-after-death, also called nirvana-without-substrate, is the complete cessation of everything, including consciousness and rebirth.Jel nekad neko nestao pred tvojim očima ili ti je Britanika pomogla da
to tako razumeš?
Ne mogu ja tvoje teorije da objašnjavam. Ti nešto tvrdiš, pa objasni.
I tebi ovo zvuči kao da neko može pred tvojim očima da nestane.The nirvana-after-death, also called nirvana-without-substrate, is the complete cessation of everything, including consciousness and rebirth.
Dobro ti ga prevedi da kompleet ti sa sve cipelama uskocis u nistaviloI tebi ovo zvuči kao da neko može pred tvojim očima da nestane.
A pre toga se telo drmusalo samo od sebe...
Najbolja tema o nirvani ikada..
Neka byde onako kako si zamislilaPa ja i ne kažem da je nivrana ništavilo. To je opet tvoja teorija.
Postojiš li ti posto nista tvoje nije tu ?Pa ja i ne kažem da je nivrana ništavilo. To je opet tvoja teorija.