- Poruka
- 71.826
zapadne su bolje?Јаца је одлеп за источњачким глупостима и бајкама... Жртва усмереног образовања, аман...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zapadne su bolje?Јаца је одлеп за источњачким глупостима и бајкама... Жртва усмереног образовања, аман...
Глупости само глуп узима су обзир...zapadne su bolje?
naravno svetska pijaca bajki je tu sad pristupačna svimaГлупости само глуп узима су обзир...
Od tebe i @anajade čovek stvarno može da poželi da ode u ništavilo..Не чувај монаси његово учење, јер оно и не постоји.. ту нема догми, историје и система, већ је све накнадно измишљано, ко муслимани за дрогираног Мухамеда, исти дедогматски калуп за фантазирање о вери...
nema šta ne znaju a?
Ma tebi samo.lajk treba i ti mirna
nisu, samo nemaju tugu, patnju, stradanje - koje ne osecaju, pa su u stanju koje simulira nirvanu
Na operacionim stolovima svi u nirvani?
ovo je dobro objasnjeno, a da se vratimo na zelju, sta biblija kaze o zelji? kada zelja mine...https://sr.wikipedia.org/sr/Нирвана
Буда увиђа да људску дукху (тугу, патњу, страдање) проузрокује танха (жеља, жеђ, жудња), а да насупрот дукхе стоји нирвана, која је сукха (блаженство, највећа срећа).
Propovjednik 12,5 | I visokoga mjesta kad će se bojati i strašiti se na putu, kad će badem ucvijetati i skakavac otežati i želja proći, jer čovjek ide u kuću svoju vječnu, i pokajnice će hoditi po ulicama; |
Virni u kafanu da vidiš šta me je smirilo.. prosto sam utrnula..Ma tebi samo.lajk treba i ti mirna
To nirvana i bukvalno znaciSmrt je mozda najpribliznije znacenje reci "nirvana".
Самоубиство ума...Smrt je mozda najpribliznije znacenje reci "nirvana".
Па ти си се ложила на резиганицу и умно блејање у чакру маштањем и визуализацијама за простине у главу, а не ми...
O čemu pričaš?Па ти си се ложила на резиганицу и умно блејање у чакру маштањем и визуализацијама за простине у главу, а не ми...
Odakle ti ove ideje? Kakva obamrlost uma depresivca? Jel kod vas nemaСамоубиство ума...
Непокретност визија живота...
Више је вољна обамрлост ума депресиваца, него невољна смрт тела, ако је мртво и једно и друго...
Жељу мораш да не желиш, мењајући телесну за духовну, ако хоћеш Бога...Odakle ti ove ideje? Kakva obamrlost uma depresivca? Jel kod vas nema
razlike između gubitka želje i nevezanosti za želju?
Tvoj ko kvasac raste hahaKoliko se ego bori.. dirljivo..
Nema punine u životu pa se ide u prazninu i tako to se vrti u krug iz krajnosti u krajnost.To nirvana i bukvalno znaci
Gasenje prestanak naravno zivota a to je smrt
A to sto su nadodali na nirvanu dodatak prestanak zelja nek okace macki o rep
nirvansko utrnuce i potom blazenstvo mozes i sa seksom da uporedis, posle orgazma, jer vidis da pricaju obamrlost, ispraznjenost, a prvo da raste itd
Na operacionim stolovima svi u nirvani?
Ne može se uporediti sa anestezijom nikako jer je to upravo suprotno. Nešto najdaljenirvansko utrnuce i potom blazenstvo mozes i sa seksom da uporedis, posle orgazma, jer vidis da pricaju obamrlost, ispraznjenost, a prvo da raste itd
sad ces ti opet, jel svi koji legnu udju u nirvanu? - to da me pitas... nece niko, samo kazem da se moze uporediti, kao sa anestezijom sto se moze uporediti, a naravno da to nije to
To bi bilo po britanici to anestezija sto kazes nirvana sa ostatkom i posle smrti ni to ne ostaje.nirvansko utrnuce i potom blazenstvo mozes i sa seksom da uporedis, posle orgazma, jer vidis da pricaju obamrlost, ispraznjenost, a prvo da raste itd
sad ces ti opet, jel svi koji legnu udju u nirvanu? - to da me pitas... nece niko, samo kazem da se moze uporediti, kao sa anestezijom sto se moze uporediti, a naravno da to nije to
Nirvana sa ostatkom..To bi bilo po britanici to anestezija sto kazes nirvana sa ostatkom i posle smrti ni to ne ostaje.
Budistički mislioci prave razliku između „nirvane sa ostatkom“, stanja postignutog pre smrti, gde se „ostatak“ odnosi na um i telo ovog konačnog postojanja, i „nirvane bez ostatka“, koja se postiže smrću kada uzroci sveg budućeg postojanja su ugašeni i lanac uzročnosti i fizičkog oblika i svesti konačno je prekinut.
Dusu unistio pre smrti haha
.brige vise nema da se rodis u pacova magraca.Nirvana sa ostatkom..
Jel se konačno oslobađa nešto ili ništa? Mislim, šta ulazi u nirvanu?
Šta kaže Birtanika?
Znači ne zna Britanika da mi odgovori na pitanja..brige vise nema da se rodis u pacova magraca.
Ne postoji vise nista.Ni za komarca nema materijala.
Aj ti pokysaj tvoja temaZnači ne zna Britanika da mi odgovori na piranja.