D
divlja
Gost
Zao mi je sto sam ti potrovala ribice u akvarijumu,ali nisam mogla da odolim jer mrzim da ti volis nesto sem mene..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zao mi je sto sam ti potrovala ribice u akvarijumu,ali nisam mogla da odolim jer mrzim da ti volis nesto sem mene..
Zao mi je sto sam ti potrovala ribice u akvarijumu,ali nisam mogla da odolim jer mrzim da ti volis nesto sem mene.I bas mi i nije zao nego eto......
Zao mi je sto vise nisam devojka jer me nervira ovaj brak.
A koja vam je fora da na ovom topicu komentarishete tudje postove?![]()
U pravu si.
Ali ova tema nije otvorena da bi izvesni ovde imali materijala za podHebavanje.... i komentarisanje shta i kako,zbog chega..bla bla... shta se to koga tiche??? Ako neko ima da napishe ovde neshto shto lichno ne mozhe da kazhe,neka napishe... ovi usputni komentatori mi se stvarno gade sa svojim dovitljivim opaskama ..kao.... "Mi smo u RL bez dlake na jeziku,njanjanja..vi ste pacenici..."..a ja pouzdano znam za neke ljude ovde shta su i kakvi su ..a kakvim se ovde predstavljaju..... i zato mi se povraca kad ovde prochitam neke stvari...
![]()
Ova tema , znajuci ko moze da je razlepi , vrlo verovatno i opstaje samo radi toga.Pa kad je tema materijal za zaj... komentarisanje![]()