Pitanje za muškarce

Koja tema i koji komentari!
Vidi se da niste vježbali ni na starom trotinetu.
I opet žena u podređenom i uniženom položaju?!
U BiH se kaže da za dobru krmaču nema loših pomija. To važi i za muški i ženski slučaj.
Nije sex izmišljen samo za vas.
Meni je prirodniji odnos mlađi muškarac i starija žena, nego obratno. On tu nikada nije povrijeđen na bilo koji način, dok ove stare kljusine koje kupe ili vrebaju mlađe ženske osobe su uvredljive i za oko, a kamo li da spominjem neke druge ljudske organe.
Vježbaju! :rotf:
Ko nema talenta, taj ga nikada ne navježba! Kod njega je samo ono ,,važno je učestvovati,,!
Kako nije pozledjen kad ima ocekivanja? A u obrnut slucaj Niti taj matorac Niti ta cura imaju ikakva ocekivanje jedno od drugoga osim odnosa novac-telo

A nas varaš da si bio u ratu i još me Straks ili kako se već kliče banuje?!
Ti bio spermić kada je bio rat!
Od Straksa izvinjenje i doživotna zabrana baniranja mene.
јел могуће да је неко оволико ''плитак'' ? :sad2:

одговорио сам на питање у теми, прво ћемо псотавити питање :
Kada ste imali izmedju 18 i 25 godina,da li ste se ložili na tetke od 40-45 godina i da li ste eventualno imali neko iskustvo? Podržavam izreku "dete se uči na staru biciklu" :per:
а мој одговор :
Ne
Koji će mi kur. babe kad imam 20 godina

А ти иѕвучеш закључак да имам 20 година.
дакле, босанка. шта друго рећи. :sad2: :np:

Sa ovakvim stavom da pišeš "tetke" i "stari bicikl" nećeš daleko dogurati.
Па јесте, шта он вама ту тепа?!
Треба да напише нешто типа "бабетине распале", "половњаче раскантане".
Тако би било поштеније према свима, а највише вама.

Kada ste imali izmedju 18 i 25 godina,da li ste se ložili na tetke od 40-45 godina i da li ste eventualno imali neko iskustvo? Podržavam izreku "dete se uči na staru biciklu" :per:
Jesmo, na servirke kad dele užinu u prvim razredima osnovne. Podržavam izreku "baba voli da glođe mlad krompirić što ne mora mnogo da se kuva a nije ni žilav ako nije skroz skuvan, nego onako, nije loš"

Па јесте, шта он вама ту тепа?!
Треба да напише нешто типа "бабетине распале", "половњаче раскантане".
Тако би било поштеније према свима, а највише вама.
Imamo i mi jezičinu.
Matorci izlapeli, bezmudići, kauboji sa futrolom, istrošeni, omekšani, mlatimudani, izduvani...

Back