Гамбино
Elita
- Poruka
- 19.715
Опет иста прича о издајницима, о рушењу Србије итд.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi su mnogo gori.
Опет иста прича о издајницима, о рушењу Србије итд.
Samo što je on Sloba koji se sastaje sa Ursulom redovno.
To izdajnik i strani plaćenik će uvek biti aktuelno kod nas. Inače i sami pojedinci iz opozicije imaju istu takvu retoriku (Šarović, Nestor, Miloš, Dveri...), samo što je to za njih Vučić ili neko drugi pa tako u krug. Postoji i ono da je neko Hrvat (Tadić,Ponoš) ili Šiptar (Vučić). Sledeći predsednik i opozicija možda budu Bošnjaci pored toga što će biti izdajnici i strani plaćenici.Da još jedan jako bitan detalj, njega Zapad maksimalno i otvoreno podržava za razliku od Slobe gde je važilo skroz suprotno.
Inače ja mislim da im se metote veoma razlikuju, mislim Sloba se gotovo uopšte nije pojavljivao u javnosti, kakva bre obraćanja javnosti svaki dan, non-stop po tv emisijama i slično, ono ne znam dal se za tih 10 godina 3 puta pojavio u javnosti, bio je onako vrlo nenametljiv i gospodin čovek za razliku od ovog i z razliku od Vučića uopšte nije imao tu potrebu i naviku da non-stop narod ubeđuje u nešto, da smo ne znam ekonomski tigar, da smo sila, da zapravo živimo mnogo bolje nego što mislimo i bla bla što on radi vrlo agresivno i 48 sati na dan.
Tako da nije baš za poređenje ali jedino sa čim postoji paralela u smislu propagande je onaj primitivni i agresivni radikalski vokabular iz 90-ih i neprekinda priča o "domaćim izdajnicima" i "straim plaćenicima", znači jedan odavno prevaziđen vokabular i metod koji nije baš najbolje ostario i koji nema prođu danas (osim možda delimično kod onih baš sa dna kace).

Bio je i Milosevic "faktor mira i stabilnosti na Balkanu" u vreme kada je pustao RSK i RS niz vodu (1993-1998)Da još jedan jako bitan detalj, njega Zapad maksimalno i otvoreno podržava za razliku od Slobe gde je važilo skroz suprotno.
Eto, u današnjem vremenu Av je uspeo da baci ljude u očaj, veći od onog u kojeg ga je Sloba bacio devedesetih.Ne znam kako neko ozbiljan može da poredi devedesete i današnje vreme. Solidno se živi, može da se zaposli i zaradi, može da se putuje... A to što je neko politički ostrašćen njegov je privatni problem.

Arapi ulozili milione za parce onu mocvaru a i kusner ce za isto tako za onu rusevinu u centru beograda i sad kao vucic uzima pare id njih.ne može da se poredi..sad je još gora propaganda i diktatura ali situacija je drugačija je sada pare prelevaju i ima ih i vučić može da se zadužuje i uzima pare i od arapa i od kineza i od svakoga..milošević to nije mogao ..a i sada ima puno manje ljudi dosta ljudi odlaze iz srbije a tada nisu mogli da odlaze tako da sve u svemu neuporediva je situacija sve je više ptimitivnih i neobrazovabih ljudi dok pametni odlaze u svim strukama je pad kvaliteta pogledajte u zdravstvu koliko ima kupljenih diploma u prosveti skoro sam zvao operatera za internet jedna žena mi kaže kad sam je pitao koliki je protok i brzina interneta ona mi kaže piksela u sekundi...mnogo je neobrazovanja i neznanja
Српски свет не може да направи канализацију у Београду, да не причамо тек о мосту или линији метроа.
I po tebi treba uci u rat da bi bili ko i drugi hahaPremijer Ðuro: "U energetskom sektoru sve pod kontrolom, nema brige, fascinantan rad Vučića"
Ministarka Dubravka: "Situacija oko NIS-a sve je složenija". Ministarko, pobogu! Nemojte da se uzrujavate čim se probudite.
Kaže Vučić da nije tačno da mu je propala politika i to dokazuje time što Srbiju nije uveo u rat. A mogao je.Ma neverovatan uspeh, s obzirom da su svi oko nas u ratu. A i rafinerije im ne rade.S tobom je i mir pretežak. neverovatno koliko uspeva da ubedi ljude u sulude stvari u koje niko ne veruje osim srba
Ali više nije "dragi Aleksandar" .Samo što je on Sloba koji se sastaje sa Ursulom redovno.
Nit je ona kod trampa draga ursula hahaAli više nije "dragi Aleksandar" .
Istina jeste da je svuda losije nego sto je bilo a kod nas bolje hahati ništa ne shvataš on govori o ratu to je ta udbaška politika plašenja ljudi da bi se zadržale privilegije tako je bilo i kod miloševića...kao da vam nisam ja na vlasti sad biste ratovali budite srećni što sam ja ovde..budite srećni što sam jaovde inače bi sve propalo i rafinerije i sve ako dođe neko frugi sve će propasti..ljudi su zaplašeni jer je to neverobatna propaganda on se bukvalno ne skida sa televizija ovi penzionerii poludeli na pinku i ostalim televizijama od pola sata dnevnika vučić 20 minuta pa sve ostalo..ljudi su tolko postali opčinjeni sa njim jer im je ušao u mali mozak sa propagandom da misle da je bog i mesija i da će rešiti sve od mesne zajednice do svetske politike...on samo jedino tako može da vlada zaluđivanjem i propagandom