- Poruka
- 50.326
Ja sam caletom nisam pricao mesec dana kad sam ga video na mamiTata je sinoć ljuljao mamu da zaspi- izjava mog mezimca![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam caletom nisam pricao mesec dana kad sam ga video na mamiTata je sinoć ljuljao mamu da zaspi- izjava mog mezimca![]()

Ma to je naša interna zajebancija, nova merna jedinica za dužinu.
25cm = 1 kuratz (1Q), što je blizu deset inča. To je tačno jedan pedalj moje šake.
Dakle kad kupuješ recimo TV, kažeš dijagonala 5Q.
Potpuno smo se navikli na te nove jedinice i vrlo su zgodne.

Ja sam caletom nisam pricao mesec dana kad sam ga video na mami![]()
Ti bas nemas razvijene komunikacijske sposobnosti a u glavi ti mulja gpu 64 cores threads eksplouzhn
A ne možemo svi biti daroviti, to je.Ti bas nemas razvijene komunikacijske sposobnosti a u glavi ti mulja gpu 64 cores threads eksplouzhn![]()

napokone brate sladki
znas li ti da ja ponekad uhvatim sebe de mislim da sam ja umislio ceo ovaj svet :O
Ne verujem u darovitost (dar, nadaren, dobio/la po rodjenju nekakav poklon od prirode ili vise sile), vise je sklonost i eventualna predispozicija koja je u 99 posto slucajeva minimalna. Pojavljuje se u jedan u milion vrv. Sve ostalo je kultivisanost.A ne možemo svi biti daroviti, to je.![]()
Tako nestoНије ваљда била толика траума ?
Јесил имао 5 или 6 год?
Ne verujem u darovitost (dar, nadaren, dobio/la po rodjenju nekakav poklon od prirode ili vise sile), vise je sklonost i eventualna predispozicija koja je u 99 posto slucajeva minimalna. Pojavljuje se u jedan u milion vrv. Sve ostalo je kultivisanost.

evo o ovome sam govorio @Frederick_ -uJa sam caletom nisam pricao mesec dana kad sam ga video na mami![]()
Hvala dragom bogu onda
Samo nastavite, neću vas više uznemiravati![]()

to me vodi na kafu na neki vrh brdaТо те води у Солипсизам, ништа не постоји без твог умишљаја
to me vodi na kafu na neki vrh brda
ne ozb ja volim da pijem kafu na vrhovima brdaНа врх венериног брега...
Nikako mi to nije namera bila. Pripremam se prozore da brišem, ima već 30 minutaТи овде највише узнемираваш у припремама !
А, Јел се и ти припремаш, па сметаш другима ?...![]()

sad idem 
... ахамSpamujemo temu nije fer. U kafanu pa se žali. Ja odoH poslom svojim... ахам

Ima i ona stara srpska mera "palac", što je jedan anglosaksonski "inč", tj. švapski "col".Сизиф је нон стоп у продавници, па му се све свело на инче, а не зна да је то цол ...![]()

Pa vidi brate, to moze da znaci dve stvari:
Ili se odvojio od sebe i usao u neku vrstu intelektualne astralne projekcije gde si dosao do tacke da je posmatranje svedocenje postojanja, jer bez reference forma materije ne moze da se zna samim time sebe anulira ukoliko ne postoji druga po kojoj se nalazi u vremenu i prostoru. Neki tvrde da je i svetlost ta referenca u prostor-vreme super poziciji po kojoj prelazi iz stanja talasa u cesticu kada postane "posmatrana". Otud i ideja "Bog je svetlost" kao i verovanje koje je pogresno protumaceno pojmovno - Vera nije "Da li mislis da postojim", vec "Svedocis (posmatras) mom postojanju, time postojim a samim time i Ti postojis". Tako da u sustini Apsolut zahteva samorefleksiju, jer proilazi iz sebe i deli se na samoposmatranju - univerzumska introspekcija.
Ili si samo naudvao ego do beskrajnih granica.
ТоетоAli ja uvek osećam, i postoje te žene sa takvim mirisom kože (prirodan, ne parfemi), koje me tako pale da je to nenormalno. Nakon seksa, dovoljno je da je opet pomirisem i u milisekundi ponovo tvrd kao kamen.....i tako u krug dok telo ne klone od umora, ili mi ne kaže "dosta, manijače, ne mogu više"![]()

Ma nije nas video, ali je krevetac bio tik uz naš krevetJa sam caletom nisam pricao mesec dana kad sam ga video na mami![]()