Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Jes', mi forumashi smo jako nestvarna i vazdushasta bitja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve u svemu...mislim da se stvari bash zakomplikuju kad forumashi pocnu da se emotivno vezuju i rastaju...pa su tu svi u koshu...muzevi , zene , mladici i devojke , ljubavnici i ljubavnice , ostavljeni i ostavljene...
...i oni koji bi da se ogrebu za snosku...![]()
Ovo kao nisi mogla da kazes u lice pa si dosla na Kukavicu ..I sta fali temi..Postavljena je 26.1.2006 god.. ima 3.499 postova i 82.610 pregleda.. .
Ovo kao nisi mogla da kazes u lice pa si dosla na Kukavicu ..I sta fali temi..Postavljena je 26.1.2006 god.. ima 3.499 postova i 82.610 pregleda..Na svim Forumima su ovakve teme veoma posecene kao mesto gde svako moze da kaze ono sto u rl iz raznoraznih razloga ne bi mogao..Chatovi su neminovni kao i na drugim temama..sto se mene tice.. neka je odlepe i obrisu..ali na svakom forumu mora postojati tema koja sluzi za ovakve postove i catovanje..Kukavica je mesto za tako nesto pa i za zajeb... kako rece KLL ..dok se ne otovri neka druga bolja tema..nemam nista protiv..
Svi smo bar jednom ako ne i cesce bili u situaciji da smo zeleli nekome reci to face sta nam je tog casa na dusi ali nismo smeli ili nam vaspitanje nije dalo.....![]()
Zato,hajde ovde sve... sto ste ikada hteli a niste imali myda. Sve prljavo na sunce, bez blama..i ne samo prljavo...feeling..veliki ili mali ovde na forumu u rl ili private life, svejedno.Njoj, njemu ili njima...
Ja cu prva:
Sladak si,ne mogu skinuti pogled sa tebe.Otkacila sam cim sam te videla.Najradije bih sada skocila na tebe i polizala te od glave do pete, and then I want to **** your brains out !!
Valjda mi se ne vidi na faci sta mislim..uhh..kako si dobar..a nemam petlju da ti ovo kazem.
Nadam se da ces ukapirati..ako ne..onda si kreten..
Ova tema , znajuci ko moze da je razlepi , vrlo verovatno i opstaje samo radi toga.![]()
...rece to rodonacelnik teme...pa se i porece......
Stvarno si bad kada se ljutis..pridruzi se...:wink: aaa kako volim ovaj topic..
Original postavio kučka![]()
Ja cu prva:
Sladak si,ne mogu skinuti pogled sa tebe.Otkacila sam cim sam te videla.Najradije bih sada skocila na tebe i polizala te od glave do pete, and then I want to **** your brains out !!
Valjda mi se ne vidi na faci sta mislim..uhh..kako si dobar..a nemam petlju da ti ovo kazem.
Nadam se da ces ukapirati..ako ne..onda si kreten..
........
Kao sto vidis nisam se porekla..ovo jos uvek vazi...i Tebe bi ..ali Kukavica sam pa ne smem da kazem..i jos po neke ..kada skupim hrabrost .cu da kazem ovde..pa shta bude..:-D
Sta si htela da kazes?