Pa ne mora domaci,ali da odigramo malo klikera bi bilo idealnoa da ti pomognu da uradiš domaći to bi ti bilo okej?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne mora domaci,ali da odigramo malo klikera bi bilo idealnoa da ti pomognu da uradiš domaći to bi ti bilo okej?
jel si tražio ti ličnu kartu tu na uvid?Vamo kod mene kukaju te bole ih ruke, te glava, te kosti, te pritisak idi bezi![]()
Neka su u najboljim godinama, ali mi nije jasno zasto muskarci 40+ toliko forsiraju tu stvar? Ja nikad nisam cuo od neke zene da prica tako nestoPa ono, žene oko 40e su u najboljim godinama, mada klinci to još ne kapiraju.
Ma jok ove kod mene vamo su potrosene od fizikalija jbggde kod tebe, u podrumu?![]()
hvala ti, konačno se na ovoj temi osećam poželjnomPa ono, žene oko 40e su u najboljim godinama, mada klinci to još ne kapiraju.

Sto ne bi bila pozeljnahvala ti, konačno se na ovoj temi osećam poželjnom
pa nešto me probada u levom kolenu i lumbalnom delu kičme, pa reko možda sam zato baba nepoželjnaSto ne bi bila pozeljna![]()
Nadji nekog vrsnjaka pa kukajte jedno drugomepa nešto me probada u levom kolenu i lumbalnom delu kičme, pa reko možda sam zato baba nepoželjna

kad me dohvati neki moj vršnjak mogu da kukam samo od zadovoljstvaNadji nekog vrsnjaka pa kukajte jedno drugome![]()
Pa mozda kao avanturica ono cisto da covek proba vidi kako je. Al da slusam kako je bole kosti, i ledja i tako to neka hvala![]()
I žene i muškarci stalno imaju teorije o suprotnom polu.Neka su u najboljim godinama, ali mi nije jasno zasto muskarci 40+ toliko forsiraju tu stvar? Ja nikad nisam cuo od neke zene da prica tako nesto
Kys buffoonKada ste imali izmedju 18 i 25 godina,da li ste se ložili na tetke od 40-45 godina i da li ste eventualno imali neko iskustvo? Podržavam izreku "dete se uči na staru biciklu"![]()
Sta god, samo me nervira kad mi dodje muskarac od 40+ i forsira mi to kao ja mlad momak bih trebao kao jelte zveknem neku stariju tetu da me nauci, mislim ko voli starije nek izvoli, ali me nervira to sto se u zadnje vreme vidim i na drustvenim mrezama sve vise o tome govori kao poseban akcenat se stavlja na godine,a ne na osobu.I to je samo posledica malo više gledanja milf kategorije po određenim sajtovima.
Hvala Bogu, inace sam ja malo i sarkastican u vezi nekih komentara ovde da se ne uvreditekad me dohvati neki moj vršnjak mogu da kukam samo od zadovoljstva
A dobro, ne rade svi u rudniku.Ma jok ove kod mene vamo su potrosene od fizikalija jbg
u firmi

Kada ste imali izmedju 18 i 25 godina,da li ste se ložili na tetke od 40-45 godina i da li ste eventualno imali neko iskustvo? Podržavam izreku "dete se uči na staru biciklu"![]()
Da Da Ne NeKada ste imali izmedju 18 i 25 godina,da li ste se ložili na tetke od 40-45 godina i da li ste eventualno imali neko iskustvo? Podržavam izreku "dete se uči na staru biciklu"![]()
i ako su žive definitivno više ne podmazujupa ako nisu redovno podmazivale lanac..![]()

Rusi kažu da je zena djevuška sve dok ne upotrebljava štap, posle je babuška.zena je ili gospodjica ili gospodja,uvek

al se pecaš.Sa ovakvim stavom da pišeš "tetke" i "stari bicikl" nećeš daleko dogurati.