TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preterano si se razigrao, takvi kao ti najcesce ostaju sami... jos kad bih ja bila dovoljno normalna pa da uspem date zaboravim, uf, ..evo od danas me zvanocno boli d.... za tebe, samo da prodje sreda, .... a nadam se da ce do tada nesto da iskrsne ili tebi ili nama i da neceni biti tog sastanka, ... a mozda se ja bas tog dana nesto razbolim, ....

Preterano si se razigrao, takvi kao ti najcesce ostaju sami... jos kad bih ja bila dovoljno normalna pa da uspem date zaboravim, uf, ..evo od danas me zvanocno boli d.... za tebe, samo da prodje sreda, .... a nadam se da ce do tada nesto da iskrsne ili tebi ili nama i da neceni biti tog sastanka, ... a mozda se ja bas tog dana nesto razbolim, ....

ZELIM DA IZJAVIM NESTO!!!!
Mrzim te Nikola zato sto si ozenjen i zato sto se ..... sa mnom i mrzim to sto moram sa tvojom zenom da pricam svaki dan kad je sretnem i CRKO DA BOG DA.....:( i bas sam tuzna sto, ne,nisam mogla da se zaljubim u mladog,zgodnog,finog momka kojeg bi moja mama volela nego u skotinu ozenjenu koja bi nesto da .... sa strane i bas nasao mene pametnu.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back