Jbg ja imam par njih u firmi moram ih prevaspitavampa u mojoj okolini izgledaju i ponasaju se drugacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg ja imam par njih u firmi moram ih prevaspitavampa u mojoj okolini izgledaju i ponasaju se drugacije.
pa ti onda muvaj mladje muškarace niko ti ne braniSTa volis pivski stomak i manjak testosterona e jbg. Meni muskarci 40+ vise izgledaju ko zene i tako se ponasaju jbg.

hahaha jok ja muvam mladje zenskepa ti onda nuvaj nladje muškarace niko ti ne brani![]()

ovo ti je najjači post ikadapa ti onda muvaj mladje muškarace niko ti ne brani![]()
tako se lepo namestilo, nisam mogao da ne napisemovo ti je najjači post ikada
neka si, sad te mnogo više cenimtako se lepo namestilo, nisam mogao da ne napisem![]()
jedino sto ih zeza malo kriza srednjih godina ali i to se resi sa po kojom bonom pod jezikmuškarci u čestrdesetim su najbolji, a vi se samo zanosite da sa 20 i kusur znate šta radite
bukvalno dvojica od 20 ne bi umeli to što ume jedan od 40
zato sam ja sad malo podigla granicu, taman kad ih prođe kriza i konačno postanu zreli ljudijedino sto ih zeza malo kriza srednjih godina ali i to se resi sa po kojom bonom pod jezik
ma ja ih drogiramzato sam ja sad malo podigla granicu, taman kad ih prođe kriza i konačno postanu zreli ljudi

Danas su decica naprednija, danas tinejdzeri vise znaju nego vi u 20-im i 20godisnjaci znaju vise nego vi u 30immuškarci u čestrdesetim su najbolji, a vi se samo zanosite da sa 20 i kusur znate šta radite
bukvalno dvojica od 20 ne bi umeli to što ume jedan od 40

ovaj od 20 kad progovori sa - de si brate,dza,dzu,bu mi se raspalimo odmah.Danas su decica naprednija, danas tinejdzeri vise znaju nego vi u 20-im i 20godisnjaci znaju vise nego vi u 30im![]()
Kada ste imali izmedju 18 i 25 godina,da li ste se ložili na tetke od 40-45 godina i da li ste eventualno imali neko iskustvo? Podržavam izreku "dete se uči na staru biciklu"![]()
ne sumnjam, teoriju razbijateDanas su decica naprednija, danas tinejdzeri vise znaju nego vi u 20-im i 20godisnjaci znaju vise nego vi u 30im![]()
gaće same padajuovaj od 20 kad progovori sa - de si brate,dza,dzu,bu mi se raspalimo odmah.
a kako si ti meni uvek bio tako sladak sa tom svojom iskrenošću i realnošću, kristofereeeeNe. To je fetiš matorih, seljačkih krokana koji su u "jel ga šiljiš" fazonu i njihov kompleks vezan za neostvarene fantazije. Svi momci mojih godina tada su se ložili na devojke svojih godina. Svi momci od 18-25 godina danas, se lože na devojke svojih godina.
tako jegaće same padaju

Pa mozda kao avanturica ono cisto da covek proba vidi kako je. Al da slusam kako je bole kosti, i ledja i tako to neka hvalaNe. To je fetiš matorih, seljačkih krokana koji su u "jel ga šiljiš" fazonu i njihov kompleks vezan za neostvarene fantazije. Svi momci mojih godina tada su se ložili na devojke svojih godina. Svi momci od 18-25 godina danas, se lože na devojke svojih godina.
Pa ako ima 40+ nije kornjaca sa GalapagosaPa mozda kao avanturica ono cisto da covek proba vidi kako je. Al da slusam kako je bole kosti, i ledja i tako to neka hvala![]()
a da ti pomognu da uradiš domaći to bi ti bilo okej?Al da slusam kako je bole kosti, i ledja i tako to neka hvala![]()
Vamo kod mene kukaju te bole ih ruke, te glava, te kosti, te pritisak idi beziPa ako ima 40+ nije kornjaca sa Galapagosa
gde kod tebe, u podrumu?Vamo kod mene kukaju te bole ih ruke, te glava, te kosti, te pritisak idi bezi![]()