TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta si htela da kazes?

Ovde se verovatno aludira na rastamanna.... :?
Mnogi ljudi ovde sebi daju za pravo da zaebavaju druge samo zato shto vide da to i on radi.... i toliko daleko idu,da chak koriste i isti stil pisanja i iste izraze.... :roll:

Pa i vishe nego ochigledno da se na njega aludira.
Ja ne znam koja budala misli da ce porasti u nechijim ochima ako ga kopira,ne njega nego bilo koga?

Sto se tiche podjebavacha svako ima svoj razlog.Niti mi smeta , niti volim to da radim.

Znaci,zbog cega si se ti naljutio...:roll: I sta kazes-1:1 a?Takmicimo se?2:1,2:2,3:2...DOKLE???Nisam znala...Hocemo li i mi kao svi ostali parovi,inat,prkos,tvrdoglavost-ne,ja sam upravu,ne ja sam,milo za drago,pamti pa vrati,je*anje u mozak,noz u ledja...???Mislila sam da se sa tobom necu takmiciti,kao sa svim ostalim mojim bivsim tipovima,mislila sam da smo MI drugaciji...Pa,videcemo,samo kreni tu pricu-zavrsili smo.Bez puno reci,bez patetike...Mislim,cemu sve ako cemo se nadrkavati zbog OVAKVIH stvarcica jedno na drugo,sta ocekivati kad dodju ozbiljniji problemi?!Umorna sam od toga,i necu sa tobom to.Bolje da se razidjemo kako bi ostalo ovako lepo i cisto kao sto je sad.Ne prlja mi se ovo sto imamo.Volim te mnogo,mnogo...vise nego ikog dosad,krijem to jako dobro,znam.Ali necu preci preko nekih stvari,i necu to dozvoliti,sto sam rekla.I gotovo.:cry:

eeeee je li ista sto si reko bilo tacno aaaaa budalo?!pricao si o nekim drugaricama najgore stvari a sad su ti ONE najbolje drugarice a ja ne postojim a?govorio si da sam drugacijaaaaaa od drugih a sad me i ne poznajes jel?>!pffdf a gdje je jnestao onaj extra decko koji si bio a?ajdeee samo me ti kuliraj boli me k**** jel ti jasno oladila sam vise definitivnooo !mada mi jos ponekad padne s na pamet jeste da te svaki dan vidjam al prezivjecu

Moooolim vas.... po stoti put - to nije vruca voda!!! Nije chak ni topla.... vi kazhete - taman.. a taman je relativna stvar....tati je taman mlako,mami je taman toplo,a meni je prokleto taman vrelo!!! Normalna stvar je da slavina u kupatilu ima hladnu i vrelu vodu,a ne hladnu i taman..ili hladnu i manje hladnu...ili hladnu i mlaku ... Vi moju vrelu mozhete da rashladite kad se kupate,a ja vashu prokletu taman nikako ne mogu da ugrejem!!!!!!

Od TV-a sam pobegao pre desetak godina... kad na kraju sve saberem i oduzmem, za trosenje vremena, filmovi i igrice su zakon ipak =)

@KLL

Pravo velis - samo sto i filmove preskacem - dosadno.

A discovery? , history channel? ,
volim da gledam animal planet kad su neke lepe emisije o tropskim prashimama , tundrama i tajgama ili tako neshto (ne one glupe o shamponiranju kucnih ljubimaca,bleah)...samo necu da se rvem s mojima oko upravljacha...pa pametnija , ili mladja...nazalost popushta...:(

A discovery? , history channel? ,
volim da gledam animal planet kad su neke lepe emisije o tropskim prashimama , tundrama i tajgama ili tako neshto (ne one glupe o shamponiranju kucnih ljubimaca,bleah)...samo necu da se rvem s mojima oko upravljacha...pa pametnija , ili mladja...nazalost popushta...:(

Bio me blam da spomenem - to samo gledam (i national g.) i jos nesto sporta (samo da nisu ekipni i za puno para).

Sto se tice upravljaca - pa valjda si zensko - znas kako se stvari dobijaju od muskaraca... :twisted:

A kako se dobijaju od chaleta i keve? tu zenski trikovi ne pomazu...jedino kad kazem , e sad ocu da gledam tu emisiju o vukovima , ionako gledam TV jednom u tri meseca...:D...
...e onda se stisnu taj jedan sat...
...ako nije neka bitna football game...

A kako se dobijaju od chaleta i keve? tu zenski trikovi ne pomazu...jedino kad kazem , e sad ocu da gledam tu emisiju o vukovima , ionako gledam TV jednom u tri meseca...:D...
...e onda se stisnu taj jedan sat...
...ako nije neka bitna football game...

Kupi sebi TV, jos bolje TV karticu i onda mozes da radis i da, makar, slusas TV. Zato mi je ponekad (pocesto) smaranje da gledam filmove, jer sam navikao da ih slusam dok radim na comp-u.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back