Pitanje za žene.

Имам два потпитања.

1. Како овај ружан, глуп и лош зарађује паре
2. А овај леп, добар и паметан, нема могућности да има паре...је л' то значи да је леп, добар и паметан али нема ни руке ни ноге? Мсм...како у загради пише "без могућности да их има"? Ваљда, ако је здрав и прав, па још и леп, добар и паметан, ваљда је нормално да ће да има неки посао где ће да зарађује, тј. да има пара. Или је то неки лењ човек, само леп, добар и паметан?
pa ovom pametnom nije prioritet vila, jahta, 10 000 evra plata.......................vec kvalitet zivota. Svi znamo kolkiko "kosta" bogatstvo i sta sve gubimo da bismo dosli do njega. Svi primeri bogatih , "uspesnih" osoba na svetu govore o kakvim se negativnom personama radi kako u intimnom zivotu tako i u drustvenom.
Bogat moze svako postati, pa ni glupima to nije problem..............budes korisni idiot, organizujes narko-mafiju, ozenis bogatu babu od 8 banki, radis za Pentagon (Bil Gejts, Ilon Mask.........).................ali pametan se ne postaje, pametan se radja tako da oni koji su vec glupi, nikada ne mogu sebi "napraviti" , "kupiti" pamet. Takvi su "pametni" samo u sferi bogatstva................KOJE SE, KAKO SAM REKAO, MOZE DOBITI I BRAKOM SA BOGATOM OSOBOM......................."a la" IVA SHELL.........bogata udovica Maximilliana Shella, sa kojim se vencala 6 meseci pred njegovu smrt, u 84-toj godini iako je mladja od njega 48 godina....................ZA ELITU IVA SHELL JE "PAMETNA I SPOSOBNA" JER JE, MOLIM VAS LEPO, DANAS MILIONERKA........za ostatak sveta 99,99999 posto covecanstva , ona je drolja, qu.rva, sponzorusa .................................i , nazalost, misli da je sretna , jer je glupa, dok racun za njenu "pamet" tek treba da inkasira. I do sada, ceo joj se zivot sveo na "pecanje" milijardera i stime prokockala mladost, najlepsi deo zivota jedne osobe.
Inace, ona vazi za kucnu prosti.tutku u Shellovoj familiji jer su je kres.ali svi od Shelovog unuka, preko sina (sa kojim ima cak i dete) samo da bi zagrabila sto veci deo imovine Shelovih.
E to se zove PAMET, INTELIGENCIJA .........al samo u "njihovom" svetu.

Имам два потпитања.

2. А овај леп, добар и паметан, нема могућности да има паре...је л' то значи да је леп, добар и паметан али нема ни руке ни ноге? Мсм...како у загради пише "без могућности да их има"? Ваљда, ако је здрав и прав, па још и леп, добар и паметан, ваљда је нормално да ће да има неки посао где ће да зарађује, тј. да има пара. Или је то неки лењ човек, само леп, добар и паметан?
Pa možda nije zdrav pa ne može, ali ako nije zdrav ne znači da ga ne treba voleti. Haha Onda bi bila diskriminacija. Možda ima visok pritisak ili povišenu glukozu. Hehe
A loš je možda nasledio pare. Ili dobio na loto - u. :)

Da li bi izabrale ružnog, glupog i lošeg sa parama ili lepog, pametnog i dobrog bez para(bez mogućnosti da ih ima)?
A taj lepi da bude lep 50 godina, od 25 do 75 godina, bez prolazne lepote. :)
Dobar,pametan,lep...bez dvoumljenja.
Pod ovo lep...dobra fizicki izgled...u prevodu brine o sebi,aktivan,zdravo se hrani,vezba mozda,samim tim i privlacan(🔥) kao bonus
Svakako bi stvorili zajedno sta god nam treba.

Имам два потпитања.

Što je to čudno, u današnje vreme većina onih koji imaju pare nisu ni pametni ni dobri.

Da li bi izabrale ružnog, glupog i lošeg sa parama ili lepog, pametnog i dobrog bez para(bez mogućnosti da ih ima)?
A taj lepi da bude lep 50 godina, od 25 do 75 godina, bez prolazne lepote. :)
Bukvalno nijedan relevantan kriterijum za izbor partnera nije naveden.

Taj loš može biti i kriminalac i neko sa namćorastim crtama ali ne toliko loš u suštini, a taj dobar može biti i nesposobna krpa, ne samo "dobar". Šta uopšte znači biti dobar? Ili loš

Obojica mogu biti beskonačno dosadni ili zanimljivi, mogu imati raznorazne druge osobine zbog kojih želiš ili ne želiš da ih imaš u blizini na bilo koji način.

Što je to čudno, u današnje vreme većina onih koji imaju pare nisu ni pametni ni dobri.

Мени мало смета израз "има паре". То је прилично пасивно стање.

Људи углавном "зарађују паре". То је активно стање.

Дакле, имати паре, то може да буде да су му паре пале с неба, тј. наследство, лото и сл. како горе рече колега.

Опет, то је реткост. Углавном, људи морају да зарађују паре да би их имали. Некада, то су неке мутне радње. Али у највећем броју случајева, људи зарађују паре јер раде нешто. Дакле, онај ружан, глуп и лош, по правилу, зарађује паре. Што значи да је вредан, радан, организован, штедљив, добар у математици, те има и пуно позитивних особина.

А онај лепи, добри и паметни, ако нема паре, значи да не ради. Ок, можда постоји неки објективан разлог. Али, и то је реткост. По правилу, ако је леп, паметан и добар, претпоставка је да је здрав и прав. Ако је здрав и прав, онда би требало да може да ради, па може и да има паре. Ако нема пара, значи да ништа не ради. А то даље значи да је лењ, што је јако одбојна особина коју памет, лепота и доброта тешко могу да надокнаде.

И тако дођосмо до питања о годинама, шта сте гледале када сте имале 20так, а шта сада у ... мудријим годинама :per:

Ja sam se pokvarila. U 20tim sam gledala
mudre glave, sad lepo telo. Šta ćeš 😇

Uvek sam zarađivala za sebe.
Okreni se i vidi širi krug žena od onih nesposobnih koje očekuju drugi da ih zbrine

Ne znam da li znate, u životu postoji balans, ne možeš sve da imaš, takav je zakon prirode i princip života.
Ako je neko i lep i dobar pa čak i pametan, ne može da bude i bogat. Nije fer, nema ravnoteže. Tako da treba da izaberete balans koji vama odgovara.
Što bi neko rekao, nisam lep ali sam zato glup. Haha. U tom fazonu.
Evo ja nisam ružan, nisam glup, nisam loš ali nisam ni bogat. Da li je to balans? Hehe

Мени мало смета израз "има паре". То је прилично пасивно стање.

Људи углавном "зарађују паре". То је активно стање.

Дакле, имати паре, то може да буде да су му паре пале с неба, тј. наследство, лото и сл. како горе рече колега.

Опет, то је реткост. Углавном, људи морају да зарађују паре да би их имали. Некада, то су неке мутне радње. Али у највећем броју случајева, људи зарађују паре јер раде нешто. Дакле, онај ружан, глуп и лош, по правилу, зарађује паре. Што значи да је вредан, радан, организован, штедљив, добар у математици, те има и пуно позитивних особина.

А онај лепи, добри и паметни, ако нема паре, значи да не ради. Ок, можда постоји неки објективан разлог. Али, и то је реткост. По правилу, ако је леп, паметан и добар, претпоставка је да је здрав и прав. Ако је здрав и прав, онда би требало да може да ради, па може и да има паре. Ако нема пара, значи да ништа не ради. А то даље значи да је лењ, што је јако одбојна особина коју памет, лепота и доброта тешко могу да надокнаде.
A šta ako nije lenj ali ga opet svašta nešto sprečava da radi, a nije ni bolestan.
Možda ne može više da nađe normalan posao ako je pošten pa neće preko veze, ili ima problem sa kičmom pa ne može da stoji ili da nosi teško. Ili ima ADHD pa ne može da se fokusira na nešto što ga ne zanima pa nije srećan, ili pije neke lekove protiv depresije zbog žalosti pa ne može ni da vozi, ili je nepravedno osuđen pa ne može ni zbog toga da se zaposli...

Back