TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U pravu si.
Ali ova tema nije otvorena da bi izvesni ovde imali materijala za podHebavanje.... i komentarisanje shta i kako,zbog chega..bla bla... shta se to koga tiche??? Ako neko ima da napishe ovde neshto shto lichno ne mozhe da kazhe,neka napishe... ovi usputni komentatori mi se stvarno gade sa svojim dovitljivim opaskama ..:evil: kao.... "Mi smo u RL bez dlake na jeziku,njanjanja..vi ste pacenici..."..a ja pouzdano znam za neke ljude ovde shta su i kakvi su ..a kakvim se ovde predstavljaju..... i zato mi se povraca kad ovde prochitam neke stvari... :roll:

U pravu si.
Ali ova tema nije otvorena da bi izvesni ovde imali materijala za podHebavanje.... i komentarisanje shta i kako,zbog chega..bla bla... shta se to koga tiche??? Ako neko ima da napishe ovde neshto shto lichno ne mozhe da kazhe,neka napishe... ovi usputni komentatori mi se stvarno gade sa svojim dovitljivim opaskama ..:evil: kao.... "Mi smo u RL bez dlake na jeziku,njanjanja..vi ste pacenici..."..a ja pouzdano znam za neke ljude ovde shta su i kakvi su ..a kakvim se ovde predstavljaju..... i zato mi se povraca kad ovde prochitam neke stvari... :roll:

...iako ne znam 99.99% ljudi ovdje...slazem se sa izrecenim...

Ovo kao nisi mogla da kazes u lice pa si dosla na Kukavicu ..I sta fali temi..Postavljena je 26.1.2006 god.. ima 3.499 postova i 82.610 pregleda..Na svim Forumima su ovakve teme veoma posecene kao mesto gde svako moze da kaze ono sto u rl iz raznoraznih razloga ne bi mogao..Chatovi su neminovni kao i na drugim temama..sto se mene tice.. neka je odlepe i obrisu..ali na svakom forumu mora postojati tema koja sluzi za ovakve postove i catovanje..Kukavica je mesto za tako nesto pa i za zajeb... kako rece KLL ..dok se ne otovri neka druga bolja tema..nemam nista protiv..

Drugo ako se ovde postuje nesto u vezi medjuforumashkih odnosa. To nije recheno vetru. To se ovde chita i nosi svoje posledice. Nema posle , sto je on to prochitao , i vamo tamo? To sto se ovde pishe , iznosi se u javnost i drugima pod noz...ili pazite sta pishete i kome je namenjeno , ili trpite posledice...

...mislim ja to u sushtini ne radim , ali ima ljudi koji rade i niko im to ne moze zabraniti , nakon sto ste sami sebe uchinili ranjivim na taj nachin...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back