loptica doskocica Domaćin Poruka 3.055 danas u 17:55 - Pitanje za žene. #51 Skafander: Fali mi neka žena u krevetu u to vreme pa zato. Hehe Je l' voliš ti nekog ko nije ružan, nije loš, nije ni glup, ali nije ni zaposlen... Kliknite za proširenje... Jel ima nešto što jeste?.
Skafander: Fali mi neka žena u krevetu u to vreme pa zato. Hehe Je l' voliš ti nekog ko nije ružan, nije loš, nije ni glup, ali nije ni zaposlen... Kliknite za proširenje... Jel ima nešto što jeste?.
Skafander Domaćin Poruka 4.790 danas u 17:56 - Pitanje za žene. #52 loptica doskocica: Jel ima nešto što jeste?. Kliknite za proširenje... Pa obrni ti u mislima, jer ako ja kažem, ispašće da se hvalim. Haha
loptica doskocica: Jel ima nešto što jeste?. Kliknite za proširenje... Pa obrni ti u mislima, jer ako ja kažem, ispašće da se hvalim. Haha
kapetanmark Legenda Poruka 61.117 danas u 21:49 - Pitanje za žene. #53 Paula: Ja sam se pokvarila. U 20tim sam gledala mudre glave, sad lepo telo. Šta ćeš Uvek sam zarađivala za sebe. Okreni se i vidi širi krug žena od onih nesposobnih koje očekuju drugi da ih zbrine Kliknite za proširenje... Uvjek sam gledao da je zgodna ali i lijepa u licu. Nogate naravno. Ne mislim na stopala Potom ide upoznavanje jel pa ako je ne karakter i rđa ko čovjek, dzaba joj ljepota... Ali sta nas privuče ako ne "sviđanje"...
Paula: Ja sam se pokvarila. U 20tim sam gledala mudre glave, sad lepo telo. Šta ćeš Uvek sam zarađivala za sebe. Okreni se i vidi širi krug žena od onih nesposobnih koje očekuju drugi da ih zbrine Kliknite za proširenje... Uvjek sam gledao da je zgodna ali i lijepa u licu. Nogate naravno. Ne mislim na stopala Potom ide upoznavanje jel pa ako je ne karakter i rđa ko čovjek, dzaba joj ljepota... Ali sta nas privuče ako ne "sviđanje"...