TOPIC ZA KUKAVICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
296.205
Svi smo bar jednom ako ne i cesce bili u situaciji da smo zeleli nekome reci to face sta nam je tog casa na dusi ali nismo smeli ili nam vaspitanje nije dalo.....:)

Zato,hajde ovde sve... sto ste ikada hteli a niste imali myda. Sve prljavo na sunce, bez blama..i ne samo prljavo...feeling..veliki ili mali ovde na forumu u rl ili private life, svejedno.Njoj, njemu ili njima...
 
Ja cu prva:
Sladak si,ne mogu skinuti pogled sa tebe.Otkacila sam cim sam te videla.Najradije bih sada skocila na tebe i polizala te od glave do pete, and then I want to **** your brains out !!
Valjda mi se ne vidi na faci sta mislim..uhh..kako si dobar..a nemam petlju da ti ovo kazem.
Nadam se da ces ukapirati..ako ne..onda si kreten..
 
jesam Rekla sam juce u sms-u jer nisam imala hraborsti da mu kazem sta sam mislila u lice,.....a sad ne znam da li vas interesuje da napisem ovde ili se ne vazi vise ako je vec receno?
c025.gif
 
uh, gde me nadje! Poslednjih mesec dana toliko toga zelim reci jednom skotu, ali mi ponos ne dozvoljava, a i mislim da bi time pokazala samo koliko mi je i dalje stalo do budale i da nisam jos uvek prebolela.
........ uh, ebote pa ne mogu ni da napisem.
 
JUPIIIIIIIIIII


danas zelim da vristim i da udaram rukom od sto
zelim svim svojim srcem da sam musko da mogu da se napijem kao stoka


uh

mrzim jedno skota koji radi sa mnom
uh
hvala bogu samo jos 15 dana sam s'njim

uh kako bi mu samo jaja odrezala ono polako, pedercina jedna muska

GRRRRRRRRRRR
 
Ivana,ne..ne mislim da tvoj dechko mnogo pije... MISLIM DA JE EBENI ALKOHOLICHAR I DA JE DAVNO TREBAO DA DOBIJE NOGU U D.UPE!!!! Ostavi kretena,pa neka dizhe ruku na mamu svoju...!!!!!
Za moju best friend :wink:
P.S. rekla sam joj sve to,ali upakovano u ukrasni papir..a zhelela sam ovako.. i da! Vikala sam malo...nemojte da se ljutite... :p
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top