TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Josh i da uzmem neke bombonice...

мој кум тамани гумене ... и то оне хоботнице ... а кад нема хоботница онда узме кокалоице или црвиће .... а ја растурам оне ољуштене семенке ... или пистаће ... или обичне семенке ...

Jako sam bila uzjebana danas, ali...znas sta pa ti si jedna obicna ***** covece,..pa ti i zasluzujes takav zivot kakav imas....i ti kao NISI kriv sto sam se ja zaljubila??? Rekao si kumu da moze da me nosi ako hoce!!! Budaloooo covece pa ti si me vodi kod mame da me upoznas, ti si hteo da se "otvorim" emotivno, ti si hteo da budem sa tobom 2 nedelje si me molio da spavam kod tebe u stanu, ti si pricao kako si zaljubljen i lud zamnom i kako ces da me povedes sa sobom, ti si mi govorio da spakuje kofere, ti si me vodio kod tebe u tvoj kraj,....idiote ja NISAM ZASLUZILA da se ovako ponasas,..ali samo si me razocarao jos vise i nemam vise sa tobom nista, ni reci necu da trosim na tebe,,...za mene si mrtav MRZIM TE!!! ZELIM TI SVE NAJGORE!!!Tebi niko nije dobar, a tvom sinu cu ja da kazem kakvog oca ima....jadna mu majka pored tebe takvog odvratnog!!!!

W.A.S.P.:
мој кум тамани гумене ... и то оне хоботнице ... а кад нема хоботница онда узме кокалоице или црвиће .... а ја растурам оне ољуштене семенке ... или пистаће ... или обичне семенке ...

Hmmm... secash se onih mentol gumenih? Obozavala sam ih... ali ih bash i nema u poslednje vreme... teshko se nalaze... Kada se to zvatjne... njami! :)

Warden_Assasin:
No problemo.... ima da mu naplatim zato shto nam te nervira... nerviraju me takvi shto diraju dobre osobe :)
Sad je gotov! :D

Hocesh i ti da bijesh mog dragog? Ubezobrazio mi se neshto.... Chak nisam ni sigurna vishe da li me voli... da li me je ikada voleo.. da li smo mi uopshte zajedno... :(
A nikada mi nije bilo tako lepo kao sa njim... to su bili najlepshi trenuci u mom zivotu... :( Nadam se da cemo da nastavimo normalno da prichamo, bez svadja... Inache... moj centar sveta ce nestati... a sa njim i ja... :(
znam kako se osecas:(...sta god hoces reci...sta da mu radim..dali da mu ostavim neke oziljke za stalno ili samo da mu ostavim privremene modrice;)

@Lusy: Neke manje oziljke... one koje je on meni ostavio, ne bi mogao da prezivi... ipak je on dobra osoba u sushtini... samo me izgleda, vishe ne voli... :(

@WASP: Jeste, bash te... trazila sam ih pre neki dan, nisam nigde mogla da ih nadjem... a taaaaaaaako ih obozavam...

Zao mi je... mozda mi budesh oprostila, ali ja sebi necu nikada... Takvu sam greshku napravila... ne mogu da verujem... Kako sam uzasna, odvratna, sebichna osoba... :cry:
Mama, sorry! Ako mozesh, vrati se i oprosti, ako ne - znaj da mi je mnogo zao...

Warden_Assasin:
Zao mi je... mozda mi budesh oprostila, ali ja sebi necu nikada... Takvu sam greshku napravila... ne mogu da verujem... Kako sam uzasna, odvratna, sebichna osoba... :cry:
Mama, sorry! Ako mozesh, vrati se i oprosti, ako ne - znaj da mi je mnogo zao...
nemo' da si tuzna....
uvek oproste jer ta je ljubav najveca i najcistija....i za nju ne postoji gruba rec koja ce je ugasiti....
osmeh na lice:D

Eto...sve se vraca...sad ja patim zbog tebe...nema veze...proci ce...samo me nemoj zvati...pusti me da te zaboravim...
Kazes patio si 3-4 meseca...evo, ja vec mesec dana, ali nemam vise snage da placem...svima sam rekla da te od sutra vise ne pominjemo...i necemo... Samo jos veceras...
Evo, poslednji put...volim te...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back