W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
Josh i da uzmem neke bombonice...
мој кум тамани гумене ... и то оне хоботнице ... а кад нема хоботница онда узме кокалоице или црвиће .... а ја растурам оне ољуштене семенке ... или пистаће ... или обичне семенке ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Josh i da uzmem neke bombonice...
W.A.S.P.:мој кум тамани гумене ... и то оне хоботнице ... а кад нема хоботница онда узме кокалоице или црвиће .... а ја растурам оне ољуштене семенке ... или пистаће ... или обичне семенке ...

znam kako se osecasWarden_Assasin:No problemo.... ima da mu naplatim zato shto nam te nervira... nerviraju me takvi shto diraju dobre osobe
Sad je gotov!
Hocesh i ti da bijesh mog dragog? Ubezobrazio mi se neshto.... Chak nisam ni sigurna vishe da li me voli... da li me je ikada voleo.. da li smo mi uopshte zajedno...
A nikada mi nije bilo tako lepo kao sa njim... to su bili najlepshi trenuci u mom zivotu...Nadam se da cemo da nastavimo normalno da prichamo, bez svadja... Inache... moj centar sveta ce nestati... a sa njim i ja...
![]()
...sta god hoces reci...sta da mu radim..dali da mu ostavim neke oziljke za stalno ili samo da mu ostavim privremene modriceјооој, јел оне купасте зелене? Е то су биле најкул бомбоне на свету !!!! а мислим да их још има !!!Hmmm... secash se onih mentol gumenih? Obozavala sam ih... ali ih bash i nema u poslednje vreme... teshko se nalaze... Kada se to zvatjne... njami!

nemo' da si tuzna....Warden_Assasin:Zao mi je... mozda mi budesh oprostila, ali ja sebi necu nikada... Takvu sam greshku napravila... ne mogu da verujem... Kako sam uzasna, odvratna, sebichna osoba...
Mama, sorry! Ako mozesh, vrati se i oprosti, ako ne - znaj da mi je mnogo zao...
Warden_Assasin:Zao mi je... mozda mi budesh oprostila, ali ja sebi necu nikada... Takvu sam greshku napravila... ne mogu da verujem... Kako sam uzasna, odvratna, sebichna osoba...
Mama, sorry! Ako mozesh, vrati se i oprosti, ako ne - znaj da mi je mnogo zao...

verka serducka:Slobodane Ivanovicu,znam da si godinama namestao Marusku mom Mici,a sada cu ja tebi da smestim kukuruz na jedno mesto!
verka serducka:Slobodane Ivanovicu,znam da si godinama namestao Marusku mom Mici,a sada cu ja tebi da smestim kukuruz na jedno mesto!
Eva Braun:a jel smesta neko nesto Miladinu?
W.A.S.P.:не рисе да сисе навукла на ту бљузгу ... јбт, сви се примише на тај вов сем мене ... мени је цео воркрафт (са све бобом) тешки шит ...