loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.505
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"пређи бранков мост и прекини ми пост"sad sam čula na radiju, simpatično, domen zezanja, NG ovski. Dajte još neke stihove simpa sadržine.
тек сад видим да си рекла симпа садржине, ја мислила треба ретардиране сориDajte još neke stihove simpa sadržine.
Ti si izmisljena nisi se desilaпешо је л морају измишљени текстови кад већ имаш и измишљене девојке
тако је, ја сам у клаудуTi si izmisljena nisi se desila
Manje bitno za raxvoj ove teme ako nemas autorske stihove odhebiтако је, ја сам у клауду

као да ишта овде има смислаNe razumem temu, al ok![]()
sve je besmisleno, sve je laz ... ja se gubim kao gus valjda kada vidim kako djuskas, a ne vidisкао да ишта овде има смисла
Ovde nešto ne valja sa metrikom.Шта ће ти суши не буди гуска. За Нову годину једе се салата руска.

Mislim da ima turbo folk pesmaMoja generacija je u udžbeniku sociologije za 4. razred gimnaziije imala sledeći dobro poznat primer: "otišla si i odvela dete, suzama sam lepio tapete". Bilo je još primera ali sam ih zaboravio.
Voleo sam sociologiju zbog tih primera i tog udžbenika.
To ti je rep, tu ima brejkova.Ovde nešto ne valja sa metrikom.
Ovo ti je falsifikat.![]()
Nisu ni stranci imuni.Moja generacija je u udžbeniku sociologije za 4. razred gimnaziije imala sledeći dobro poznat primer: "otišla si i odvela dete, suzama sam lepio tapete". Bilo je još primera ali sam ih zaboravio.
Voleo sam sociologiju zbog tih primera i tog udžbenika.
Vrhunski umetnički dometi, o Mileva!Nisu ni stranci imuni.
Danas baš slušam nešto pa ide rima pa nešto :
.... lajn, o Kerolajn.
Setio sam se one:
Noći nisam spavo srce sam ti davo
Sad me boli strana leva, o Mileva.
Ugušiću se, smejem se ko kreten, ljudi prolaze i gledaju me čudno.тек сад видим да си рекла симпа садржине, ја мислила треба ретардиране сори

Ovo je baš lepo, doba junaštvaJedina mi i vjera i sluga,
Mrki dorat i devetka duga.![]()