TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto vise niko na 128 str ne pise o temi????Ja imam uzasan problem sa drzavom Srbijom!MRZIM JE!Mrzim sve sto ima veze sa njom,drzavnim aparatom koji ne radi,devalvacijom,dinarom,nemanjem posla!!!!!!MRZIM!Eto,rekla sam javno prvi put na netu!
Istomisljenici neka mi se jave pa da napravimo neku diverziju...ono kao malo skupstina,par menjacnica i tako to...ono ...svi ortaci iz kraja...dzabalesku tebra!

maldaneri:
Zasto vise niko na 128 str ne pise o temi????Ja imam uzasan problem sa drzavom Srbijom!MRZIM JE!Mrzim sve sto ima veze sa njom,drzavnim aparatom koji ne radi,devalvacijom,dinarom,nemanjem posla!!!!!!MRZIM!Eto,rekla sam javno prvi put na netu!
Istomisljenici neka mi se jave pa da napravimo neku diverziju...ono kao malo skupstina,par menjacnica i tako to...ono ...svi ortaci iz kraja...dzabalesku tebra!
Pa generalno , ja samo mrzim nepravdu...medjutim naucila sam se saziveti...
...ne volim programirane ljude i tablicna razmisljanja...ali to je neophodno naravno , da bi se ocuvao sistem...jbg. uvek ce neko ra rmbaci za male pare a neko da lencari za bogatstvo...plus svi medjuoblici...
...ali i jedni i drugi osecaju i pate isto , neki ce pokleknuti i postati zli , zavidni...neki ce se zatvoriti,neki otvoriti...neki ce izabrati svoj put , neki ce zauvek ostati deca , neki ce se izdici neki potonuti...
...Srbija ili bilo koje drugo mesto...
...zivot moze biti grozan...zivot moze biti divan...
...sve nam dolazi iz nashe glave i nasheg srca...

Jbt......aaaaaaa....
hahaha..ma znas sta.nikada mi niko nije ostao u losem secanju,ali TI.....ma ufff,gadis mi se...
i yebao te Tokio i Svedska i Hrvatska i sve te yebalo....
koji K me zoves da se vidimo? toliko izgubljenog vremena sa tobom zbog tvoje yebene nervoze propalih planova...
a planirali smo i zaajedno,jbt pricala sam svima kako cu se jednog dana udati za tebe!
"Pakovacemo i tvoje kofere,vodim te sa sobom!"...ma.....moji koferi i ja smo ostali ovde!!!
sta sad hoces od mene!!!!???? Mrzim te,nikog nikada nisam mrzela ali eto tebe MRZIM......
i sto si me zvao,koji ces mi sad ****!!!!
i svo to cekanje i nadanje,uvek sam se trudila da te razumem i podrzim kako bi tebi bilo lepo....
a ti si sve to bacio u vodu zbog ko zna cega....
sad mi ne trebas....i izacicu sa tobom,samo da bih ti rekla u lice...Mrzim te... :evil:

Lusy Lusy:
Jbt......aaaaaaa....
hahaha..ma znas sta.nikada mi niko nije ostao u losem secanju,ali TI.....ma ufff,gadis mi se...
i yebao te Tokio i Svedska i Hrvatska i sve te yebalo....
koji K me zoves da se vidimo? toliko izgubljenog vremena sa tobom zbog tvoje yebene nervoze propalih planova...
a planirali smo i zaajedno,jbt pricala sam svima kako cu se jednog dana udati za tebe!
"Pakovacemo i tvoje kofere,vodim te sa sobom!"...ma.....moji koferi i ja smo ostali ovde!!!
sta sad hoces od mene!!!!???? Mrzim te,nikog nikada nisam mrzela ali eto tebe MRZIM......
i sto si me zvao,koji ces mi sad ****!!!!
i svo to cekanje i nadanje,uvek sam se trudila da te razumem i podrzim kako bi tebi bilo lepo....
a ti si sve to bacio u vodu zbog ko zna cega....
sad mi ne trebas....i izacicu sa tobom,samo da bih ti rekla u lice...Mrzim te... :evil:

Obecala sam - ispunicu obecanje... idem da ga bijem.... oki?

I nemoj vise da me nerviras. Da se pravis da si najpametniji i da uvek imas odgovor na svako pitanje!!!!!! Potrudi se i ti ponekad i nemoj da me smaras svojim pesimizmom!!!!!! Nije sve tako crno kao sto se tebi uvek cini!!!!!!

Lusy Lusy:
moze:D:D:D...ali sacekaj samo da se samo raspitam za njegovu mozda novu adresu..pa cu ti kazem gde da ides;)

No problemo.... ima da mu naplatim zato shto nam te nervira... nerviraju me takvi shto diraju dobre osobe :)
Sad je gotov! :D

Hocesh i ti da bijesh mog dragog? Ubezobrazio mi se neshto.... Chak nisam ni sigurna vishe da li me voli... da li me je ikada voleo.. da li smo mi uopshte zajedno... :(
A nikada mi nije bilo tako lepo kao sa njim... to su bili najlepshi trenuci u mom zivotu... :( Nadam se da cemo da nastavimo normalno da prichamo, bez svadja... Inache... moj centar sveta ce nestati... a sa njim i ja... :(

W.A.S.P.:
и ја их мрзим, чекам јебени старкрафт 2 већ 10 година ... :( а онај усрани воркрафт добија експанзију на сваких 5 минута :(

Eh... da znash kako se chovek lako navuche na WoW... Ja sam se tako navukla.... Mislim da cu poslednje pare na game cards i expanzije dati... Ali shta cu? Nema mi pomoci, sem ako ne ukinu celu igricu... Ali tada cu krizirati... Eh, muko moja, predji ne drugoga! :(

Eh... da znash kako se chovek lako navuche na WoW... Ja sam se tako navukla.... Mislim da cu poslednje pare na game cards i expanzije dati... Ali shta cu? Nema mi pomoci, sem ako ne ukinu celu igricu... Ali tada cu krizirati... Eh, muko moja, predji ne drugoga!
не рисе да сисе навукла на ту бљузгу ... јбт, сви се примише на тај вов сем мене ... мени је цео воркрафт (са све бобом) тешки шит ...

W.A.S.P.:
не рисе да сисе навукла на ту бљузгу ... јбт, сви се примише на тај вов сем мене ... мени је цео воркрафт (са све бобом) тешки шит ...

Vetj oko tri godine igram Warcraft Frozen Throne, a sada sam navuchena na World of Warcraft... Ovaj prvi igram kada nemam para da kupim Game card.... ipak je 2500 din za dva meseca skupo... :)
Kada bi probao, znao bi kako nam je... ne moze pogreshiti 8 miliona ljudi... ali ako hocesh da sachuvash neki dinar, ne pokushavaj da igrash... trust me... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back