МУП расписао нови конкурс за полицијску обуку у Сремској Каменици

Duskwood

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.427

МУП расписао нови конкурс за полицијску обуку у Сремској Каменици​

Министарство унутрашњих послова (МУП) расписало је конкурс 1. децембра ове године за укупно 900 полазника у Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО) у Сремској Каменици.​

Сви заинтересовани, старости између 18 и 30 година, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 22. децембра ове године, у полицијским станицама по месту пребивалишта.

„Од 900 полазника Центра за полицијску обуку, 500 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 250 саобраћајни полицајац за послове саобраћајних незгода и 150 на радном месту гранични полицајац“, навео је МУП.

За подручје Полицијске управе Зрењанин, предвиђено је укупно 18 полазника за радно место полицајца и саобраћајног полицајца за послове саобраћајних незгода.

Кандидати за полазнике приликом пријаве на конкурсу треба да се изјасне за које од понуђених радних места желе да прођу стручно оспособљавање, а услови конкурса могу се наћи на сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

https://backapalankavesti.com/drust...kurs-za-policijsku-obuku-u-sremskoj-kamenici/

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Сви заинтересовани, старости између 18 и 30 година, који испуњавају услове за упис...

Uslovi:

Sklonost premlaćivanju studenata i drugih sumnjivih lica koja nose knjige.
Lojalnost partiji jača od lojalnosti zakonima.
Ljubav prema korupciji, od kafe i krofni do ozbiljnijih paketa.
Sposobnost okretanja glave pri svakom nezakonju (uz profesionalno "nisam video").
Veština pisanja kazni bakama, biciklistima i protestantima, ali nikad kriminalcima.
Talenti za gašenje kamera i zaplenu telefona.
Prednost imaju kandidati sa bot-iskustvom i refleksima za deljenje režimskih objava.

МУП расписао нови конкурс за полицијску обуку у Сремској Каменици​

Министарство унутрашњих послова (МУП) расписало је конкурс 1. децембра ове године за укупно 900 полазника у Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО) у Сремској Каменици.​

Сви заинтересовани, старости између 18 и 30 година, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 22. децембра ове године, у полицијским станицама по месту пребивалишта.

„Од 900 полазника Центра за полицијску обуку, 500 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 250 саобраћајни полицајац за послове саобраћајних незгода и 150 на радном месту гранични полицајац“, навео је МУП.

За подручје Полицијске управе Зрењанин, предвиђено је укупно 18 полазника за радно место полицајца и саобраћајног полицајца за послове саобраћајних незгода.

Кандидати за полазнике приликом пријаве на конкурсу треба да се изјасне за које од понуђених радних места желе да прођу стручно оспособљавање, а услови конкурса могу се наћи на сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

https://backapalankavesti.com/drust...kurs-za-policijsku-obuku-u-sremskoj-kamenici/

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
images

:kafa: u zandarmeriju se na 1 mesto prijavilo 10 kandidata.
Samo se tesite i skacite.

Ххахахаха...'ладно сам пре неколико дана разговарао са жандармерцем кога познајем. Има још неких пет година до пензије.

Баш ми је о томе причао, још је ишао у детаље, јер му је и члан породице конкурисао.

Каже, раније су имали строге критеријуме за пријем, а сада су их максимално спустили, само да би колико толико успели да попуне број.

Ту причу повезао са оним позивом МУП-а пензионисаним муповцима да се врате на посао у МУП-у на обезбеђењу објеката и сл. Прича како се вероватно не би јавио на такав конкурс кад се буде пензионисао, иако му то дође само неко отварање капија и сл.

Прича како су за физичко спустили критеријум на 7 згибова, 20 склекова и сл. што је минимум минимума за просечног младог човека, а не за неког ко треба да буде жандармерац, али због тога што им се слабо људи јављају, морали макс. да спусте критеријум и прича како је раније била много јача конкуренција и јављали се озбиљни спортисти, освајачи медаља у спорту (па набрајао неке борилачке спортове и сл.), тако да су, често, отпадали и изузетно јаки кандидати, због велике конкуренције.

Причао да за физичко морају да спуштају критеријуме, али психолошки тест, већ ту нема простора за велико спуштање критеријума.

Буквално си се налупетао, као и у сваком свом посту.

Ko ti drma kavez niski :kafa:
Opet lupetas po običaju.oce to
Cim piskara hrvat non stop istu temu i ponavlja mora da vas mnogo boli.

ја ти пренесох разговор са жандармерцем. Мислиш да је имао мотив да ме лаже?

Хрват? Мислиш на нашег друга Бајкера?

Боље се дружи са њим, него са овим твојим Ћацијима.

ја ти пренесох разговор са жандармерцем. Мислиш да је имао мотив да ме лаже?

Хрват? Мислиш на нашег друга Бајкера?

Боље се дружи са њим, него са овим твојим Ћацијима.
😄 ovaj hrvat sto ti stalno lajkuje post.

😄 ovaj hrvat sto ti stalno lajkuje post.

То је колега Бајкер.

Мислим да треба више да се дружиш са њим, а мање са својом Ћацади, те ћеш бити бољи човек на тај начин.

Back