JelaZrela
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
Hajde, znam da razmisljas o tome, ucini to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda,ali ima nesto jace od ponosa kod mene u ovom slucaju...odrzati rec...Gillette:e vala ako ti se javio..
znaš kako kaže stara kineska "To beg is not an easy task But pride is such a foolish mask"![]()
nije lose,sta vise odlicno je!ali nije sve na recima,nesto mora da se dokaze i delima...ali dobro...ja sam skromna pa se ne zalim,svi mi kazu koji me znaju da sam luda kad to trpim...Gillette:pa vidiš da je u stanju da porekne sve zbog tebe. Jel to loše..?
ne tu je rec porekao i to mi je milo...Gillette:da održi reč i ne javi ti se više, tad ćeš ga hteti?
idem na sever da gajim foke i prodajem meso na siroko trzisteGillette:da te zadrži..
pa gde si ti to pošla?
Maslachak:...znachi... ebao me ceo r.madrid, zajedno sa werderom kad medj` sobom ne mogu da iskupe 4 gola....
pa sta da se radi,sve samo da se profitira na najbolji moguci nacin...Fibo:Ti bi da da gajis foke? Jel znas za izraz s.ere ko foka? Mnogo Cilit benga ce ti trebati da pocistis to....