- Poruka
- 8.271
pa nema bwe lujko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOC HOLLIDAY:odećanje ludom radovanje![]()
Mangup sa diplomom:Moram na ovo j temi da kazem da mi je zao svih onih koji postuju na neyebitzi,iz istoimenih razloga...a ja se razbijam od sexa...nije da se hvalim,konstatujem...i drzi me u kondiciji,veslim,mladim,raspolozenim....
Jedna tucha opisana uz puno neznih osecanja.blesavi tigar:Danas je jedinstvena prilika, da moja draga uziva zestoko izivljavanje na meni, doduse zasluzio sam posteno i red je da to istrpim. Eto desilo se to da ja kao i svaki dobro drzeci muskarac, karakterno, pomislim da drzim sve pod kontrolom i da to sto sam, trenutno, malo poljuljan i nestabilan, ne zeleci da
da joj smetam, jednostavno se iskljucio iz njenog zivota. Ali bedak je to sto je bas sad bilo kada sam joj najvise trebao, kada je pod velikim pritiskom, davanje uslova, nesigurnost u moju ljubav, u jaku zelju da je imam. Zbog svega toga se osetila zapostavljenom, opravdano, i pocela da me napada, zestoko, ljudi ja treniram razne borilacke vestine i znam da se branim, ali ovo je uzas i katastrofa. To je dovelo do toga da se ja kao, kao kao malogradjanin neki iznerviram i izvedem sebe iz stroja i jos gore pocnem da se inatim, sto je bio totalni promasaj umalo kobni. Tako da je ona zbog svoje nesigurnosti i moje gluposti provela jako nezgodne dane, sto mi je ikreno jako zao i nikako nije zasluzila nicim, osim onog njeno baljezganja iz besa ali o tom ce ona da prica prvom prilikom kada je upecam. Eto ljudi digle su se kuke i motike, rodio se mis gluposti koga sam pojeo
i nije bilo prijatno, ali vredelo je svakog zalogaja i nadam se da ce vredeti.
Cek, ovo Zefi i njen momak?rastamann:Koja gomila govana![]()
Pa, sta ga ja znam? Mis'im, ne poznajem ljude...rastamann:Jok, Miroslav Ilic i njegov dechko. naravno da su Zefira i njen dechko, ko bi drugi smarao tako poetski.
ја сам лепо отворио тему ве це ... па је неко обрисо ил заборавио ...Koja gomila govana
Da , Rastu ne moze ni jedan post da zaobidje. Zato cemo sledeci put da stavimo jump ispred svakog. Mozda ce ga lakse preskociti?rastamann:Ne poznajem ih ni ja i aleluja zbog toga.