Pitanje za lizače

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vjerovatno. Nego, cudu se ne mogu nacuditi, zasto shmokljani iebu dobre ribe i to po pravilu !?!?

Nema ti tu pravila, eby razni, ali ima tu i uloga da se plase od dobrih tipova a smokljani su im ionako nebitni pa sa njima nemaju nikakve zime, nikakvog straha. Sve je to linija manjeg otpora koju sva deca po defoltu imaju urodjeno. Ono sto je lakse. Ali vremenom sve to dodje na svoje i kvaliteti se kristalisu i dolaze na cenu. ;)

Neka deteta, nek je ona mlada, lepa i pametna...neka sama bira svoj put...

A grsis uloga okoline igra veliku ulogu tu. A ja necu da se osecam odgovornim za sirenje geyizma. Ako je osuda jedino sto ja tu mogu u trenutnoj situaciji da uradim, onda cu to i uraditi.

Eno i oni roditelji pustali svoju decu pa sta ispadne od njih? Siluju i terorisu se u 6-om osnovne. Vaspitanje je vrlo bitna stvar.

heh, a kad je to tema prerasla u - zasto se ja ne ogranicavam samo na decke vec biram oboje? :lol:

nego, da osvezimo sjecanje :D

Kada ližete picu, naravno vi što to radite, koju tehniku koristite? Da li kada jezikom prelazite preko klitorisa "ispisujete" slova azbuke, abecede, alfabeta ili brojite od 1 do 10 pa sve u krug? Ili brojite od 1 do 100 ili možda od 1 do 1000? O, da, da ne zaboravim; da li vam se kad omakne, da pogrešite, i da vam jezik upadne u prkno? I šta onda radite? Mislim kakav je to osećaj?

na sunce sa iskustvima! :heart:
da pomognemo dragom laminatu :heart:

:cmok:

Nema ti tu pravila, eby razni, ali ima tu i uloga da se plase od dobrih tipova a smokljani su im ionako nebitni pa sa njima nemaju nikakve zime, nikakvog straha. Sve je to linija manjeg otpora koju sva deca po defoltu imaju urodjeno. Ono sto je lakse. Ali vremenom sve to dodje na svoje i kvaliteti se kristalisu i dolaze na cenu. ;)
Sjajno..
Sada napokon kapiram neke stvari od prije 20 i vise godina. Danas zene, onda djevojke, koje sam sa straschu zelio i mastao o njima, cak im se i nabacivao tada, a one ostajale hladne kao led, posljednjih par godina mi se stalno nabacuju. Ja im, vjeruj, onako nonsalantno odgovorim: " A, gdje ste bile prije 20 godina, kada ste bile mlade, lijepe...slobodne. Zakasnile ste" (Naravno ne mogu bas svim da kazem to ;) )

Znam, u redu... odlikasi imaju polozaj u drustvu, ugled, novac. Ali... zar je to cijena da moraju spavati sa strashilima u krevetu

To je vec ozbiljno pitanje i bojim se da ti necu moci odgovoriti, malo sam :( i dekoncentrisan, ali u najkracem ili to ili da ne "spavaju"...devojke se snalaze...zasto bi ceo zivot prale gace radnickoj klasi na mimimalcu...bore se za "bolje sutra" onim sto imaju...:(

Sjajno..
Sada napokon kapiram neke stvari od prije 20 i vise godina. Danas zene, onda djevojke, koje sam sa straschu zelio i mastao o njima, cak im se i nabacivao tada, a one ostajale hladne kao led, posljednjih par godina mi se stalno nabacuju. Ja im, vjeruj, onako nonsalantno odgovorim: " A, gdje ste bile prije 20 godina, kada ste bile mlade, lijepe...slobodne. Zakasnile ste" (Naravno ne mogu bas svim da kazem to ;) )

To me podseca na onaj fazon sa zeleznicke stanice kada baba ne moze da se popne uz stepenice koje vode u vagon i trazi od zeleznicara da joj pomogne, a ovaj joj odbrusi: "Sta je baba, kad si bila mlada drugi ti dizali noge, a sad si spala na mene da ti ih ja dizem, mrsh!"...

Sjajno..

Uuu one pre 20 godina.. znaci sad negde oko 40. :lol: Sa godinama im padaju kriterijumi i to drasticno. ;)

Uuu one pre 20 godina.. znaci sad negde oko 40. :lol: Sa godinama im padaju kriterijumi i to drasticno. ;)
Apsolutno. Vjerovatno je to zal za propustenim sansama u zivotu. Mozda i pokusaj ispravljanja gresaka. Ma vidjecesh i ti kada dodjes u moje godine. To se izgleda svima dogadja.
Jeste, bio sam mangup u svoje vrijeme, ali nisam mogao imati bas svaku curu. Mozda nebi ni valjalo. :rumenko:

I mladje cesto zive u nekoj zaljubljenosti, nekim snovima o princu na belom konju. Nekoj udaji za nekog Bogatasa iz snova i onda propustaju prilike cekajuci nekog takvog, pa sve u svemu ranije je ispadalo da su mladje manje sexualno aktivne od starijih koje su svesne da nema princeva pa rade po principu daj sta das, nisam luda vise da propustam bilo sta.

Mada je sad doslo neko ludo vreme u kome je cilj biti najveca kucka u drustvu sto podrazumeva i karati se s najvise tipova, tako da se sad i mlade karaju ko blentave cisto iz razloga - ispasti faca pred drugaricama.

I mladje cesto zive u nekoj zaljubljenosti, nekim snovima o princu na belom konju. Nekoj udaji za nekog Bogatasa iz snova i onda propustaju prilike cekajuci nekog takvog, pa sve u svemu ranije je ispadalo da su mladje manje sexualno aktivne od starijih koje su svesne da nema princeva pa rade po principu daj sta das.
Mada je sad doslo neko ludo vreme u kome je cilj biti najveca kucka u drustvu sto podrazumeva i karati se s najvise tipova, tako da se sad i mlade karaju ko blentave cisto iz razloga - ispasti faca pred drugaricama.
Da upravo tako. Zao mi je sto nisam bar 20 godina mladji, ali sto je - tu je.
Ne znam koliko ti imas godina od prilike?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back