Pitanje za lizače

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u pravu si...malo dublje je i moze se prstima napipati ili dildom....i pozeljno je cak da muskarac sam sebe stimulise ( mislim na prostatu ) jer kazu da je to dobro i da pomaze da se ne oboli ( prostata )

steta...ali kada bi neko imao zivotinjski dug jezik hehehe :D nmogao bi i jezikom :rumenko:

heh, pozeljno je i prilikom penteracije da postoji dodatna stimulacija da bi se
:rumenko: primalac :rumenko: opustio i ne bi ostetio misice :)

da, cula sam i ja da je zdravo za prostatu :heart:

Ajmo naprijed, ajmo naprijed... tš, tš, tš... pih kakvi ste to ljudi... tš, tš, tš... ajmo naprijed, ajmo naprijed... tš, tš, tš... gužva u autobus... tš, tš, tš... pih kakav narod... tš, tš, tš... ajmo naprijed, ajmo naprijed... tš, tš, tš...

'naci ovako..... jezik samo ako je ekstremno dug, :lol:
ali prsti bi mozda mogli da zakace prostatu :heart:

kod lubrikanata treba paziti na sastav istih jer mogu da zeznu kondom

ei_0327.gif

laminatu diFni, nadam se da ce ti biti prijatno :)
pazi da se opustis, podmazez i ne bi trebalo biti neprijatnosti :blush:

Joj nemoj i ti o ovim poprecnim presecima i glupostima. U glavi treba da ti je slika cvrstog penisa u pinoj velicini i to negde na uluzu u tvoju ribicu :) a ne ovakve gluposti.
Kakav crni lubrikant, to se koristi samo kod hebanja u goozu i to se kod vecine i ne koristi uopste. Pica je lubrikant prirodni i savrsen. ;)

Joj nemoj i ti o ovim poprecnim presecima i glupostima. U glavi treba da ti je slika cvrstog penisa u pinoj velicini i to negde na uluzu u tvoju ribicu :) a ne ovakve gluposti.
Kakav crni lubrikant, to se koristi samo kod hebanja u goozu i to se kod vecine i ne koristi uopste. Pica je lubrikant prirodni i savrsen. ;)

pa ovo je tema u kojoj pomazemo laminatu savjetima o gay seksu.... :D
vidis da pita muskarce u prvom postu,
kakav je osjecaj lizati shuovaj anus :rumenko:

mala mala mala grupa ....:whistling:.... ej come on...zar te nije smorila cela ta prica...?popi pivo..podrigni..zguzi zenu...muza sta god... dokle ces da se trudis... ?zatrudneces bezgresno onda ces morati da Demijana ucis kako da se ponasa cool u drustvu gay populacije...:rotf:

Gadna ta tvoja mala mala mala grupa...

Nije. Nemam ni ženu ni muža, ja saam slobodan, sa ponekom curicom na grbači ponekad.

Kaže se popij a ne popi.

Pusti Demijana, niko od nas trojice ne može zatrudneti.

pa ovo je tema u kojoj pomazemo laminatu savjetima o gay seksu.... :D
vidis da pita muskarce u prvom postu,
kakav je osjecaj lizati shuovaj anus :rumenko:

Ovo je tema o lizanju pice, a ti si izgleda sexualno dezorijentisana pa provlaačiš svoje komplekse po celoj temi. Pročitaj uvodni post i sve će ti biti jasno. Možda shvatiš da si još uvek devica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back