Jedno pitanje za žene.

230k podeljeno na 100 evra sto ti je prosek na kupujemprodajem(seksiadresar) to je 2300 dana yebanja svaki dan, sto je 6.3 godine. Ukljucujuci i Novu Godinu. I to je bez lacanja goriva, odrzavanja, popravke, registracija, stres oko parkiranja i plus ti se ne kaci za vrat da zivite zajedno, gledate dosadne filmove, ti placas rezije i ostalo. Znaci komotno razvuci na 20 godina fristajl yebanja.

230k podeljeno na 100 evra sto ti je prosek na kupujemprodajem(seksiadresar) to je 2300 dana yebanja svaki dan, sto je 6.3 godine. Ukljucujuci i Novu Godinu. I to je bez lacanja goriva, odrzavanja, popravke, registracija, stres oko parkiranja i plus ti se ne kaci za vrat da zivite zajedno, gledate dosadne filmove, ti placas rezije i ostalo. Znaci komotno razvuci na 20 godina fristajl yebanja.
Hahaha Ekstra, svaka čast, bolji ti je onaj avatar sa onim očima. Smešniji. Ovaj kao da hoće da me yebe. Hahaha

Hahaha Ekstra, svaka čast, bolji ti je onaj avatar sa onim očima. Smešniji. Ovaj kao da hoće da me yebe. Hahaha
The Office Smile GIF

Pa pitam se naglas zajedno sa vama da li je to ravnopravno i pošteno. Pošto mislim da je fer da žena plaća gorivo ako sam ja već dosta para dao na auto. Hehe Pogotovo ako nemam više. Haha
Ako nemaš za nju (da je povezeš), kako imaš za sebe? Šta će ti kola uopšte?
Da ne pitam šta će ti devojka uopšte :mrgreen: pošto iz svega ovoga može samo da se zaključi da ti treba neko ko će plaćati tvoje troškove.

A šta ako sam prodao jedan od dva stana da bih kupio nov dobar auto, ali sam potrošio sve pare na kola. I nemam ni dinara više. Zar nije fer da ona sad bar gorivo plaća. Pošto sam želeo da se ona vozi u tim dobrim kolima. Da joj ja budem kao šofer. Da ne mora ona da vozi.
Neozbiljno ..prodati stan da bi kupio dobar auto pa sada nemaš lovu za benzin..Imaš rešenje.
Neka ona dodje kod tebe busom pa sedite u kola i zamišljajte da se vozikate uz muziku sa radija u kolima
Još ako je pun mesec i tiha noc..romantika je definitivno a moguc je i seks u kolima, ako se dama ne umori od vožnje

Nemam kola vec godinu dana, trenutno mi ne trabaju, znaci olaksanje. Svaki dan yebeni parking trazi, cekaj da se neko isparkira, da oslobodi mesto, bla bla, evo bas pre neki dan prolazim pored parkinga ispred zgrade, 4 auta se naredjali i cekaju da se oslobodi mesto. Ovako taksi gde god mi treba, na dalje renta-car, milina. Jedino auto jeste neophodan u vecim gradovima, i to razumem, nemaju metro, kapiram. I tad bih nekog gradskog krsa vozio. Koliko da prodje tehnicki i promil. Leti mozda i onaj elektricni moped. Ali stres sa kolima? ma bezi u *****. Inostranstvo? avion i jedno koferce. Nemam para za to? Necu ni da idem u inostranstvo. Sad da mi neka kaze: mnjee nemas kola, nisi mutjkarac, znaci aj pali simpanzo. Nadji majmuna, ja sam za 1 posto, ali velika razlika, na sledecem stupnju civilizacije.:D

Nemam kola vec godinu dana, trenutno mi ne trabaju, znaci olaksanje. Svaki dan yebeni parking trazi, cekaj da se neko isparkira, da oslobodi mesto, bla bla, evo bas pre neki dan prolazim pored parkinga ispred zgrade, 4 auta se naredjali i cekaju da se oslobodi mesto. Ovako taksi gde god mi treba, na dalje renta-car, milina. Jedino auto jeste neophodan u vecim gradovima, i to razumem, nemaju metro, kapiram. I tad bih nekog gradskog krsa vozio. Koliko da prodje tehnicki i promil. Leti mozda i onaj elektricni moped. Ali stres sa kolima? ma bezi u *****. Inostranstvo? avion i jedno koferce. Nemam para za to? Necu ni da idem u inostranstvo. Sad da mi neka kaze: mnjee nemas kola, nisi mutjkarac, znaci aj pali simpanzo. Nadji majmuna, ja sam za 1 posto, ali velika razlika, na sledecem stupnju civilizacije.:D
Bravo! Svaka čast!

Ako ja imam kola, a nemam para za gorivo, da li bi bilo normalno da žena plaća da se zajedno vozimo? Ja mislim da je to tako pošteno, fer i jednako.
Šta vi žene, mislite?
A mogu i muškarci da odgovaraju, nije zabranjeno.
Trenutno nije bitna obrnuta situacija.

Поштено Брале. Не треба ти неко да те музе у животу.

ми жене мислимо да треба да се возиш градским превозом и то не јер ти не бисмо платиле гориво него јер не треба да имаш ауто ако немаш за гориво и онда кад једном будеш имао за гориво а не будеш више имао ауто то ће бити још боље јер ћеш онда тај новац преусмерити на нешто што ти је потребније слободно ме запрати за још савета нема на чему

СТРКИ УБОЈИЦО. :eek:

A ovo je kao da nismo u braku nego u vezi, evo ja sad treba dođem po tebe mojim kolima koje sam ja platio ali nemam više para i ne mogu da dođem ako mi ti ne daš za gorivo. Hehe
Pa jbg što se mene tiče ja bih dala novac za gorivo jer sam idiot. Ali moj savet ostalima bi bio da ne daju jer nažalost u današnje vreme se grebu jedni o druge, i devojke o muškarce i muškarci o njih. Vrlo verovatno je da je scenario takav da tipa devojka da dečku za gorivo a sledeću noć on voza u kolima neku drugu.
A ne znam, odvratno je vreme, poverenje tu veliko treba kad je u pitanju novac. Zato ja ne volim da mi neko daje, zaradiću ili ću sačekati da legne plata. Ne volim da se veza vrti oko novca, a i veza nije brak, danas jedan dečko sutra drugi, život je nepredvidiv. A opet kad si u braku drugačije je baš baš.

Back