mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.078
Onda si ti lud ako prodaš stan da bi za sve pare kupio auto za luksuziranje. Vrv plače što si sve spičkao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zbog ljubavi.Onda si ti lud ako prodaš stan i za sve pare kupiš auto da bi se liksuzirali. Vrv plače što si sve spičkao.
Ona je dama i želi da se vozi u dobrim kolima. HehePa zbog ljubavi.
Pa nije ako prodaš stan. HahaU srbiji se kupuje auto koliko može da ti pokrije beskamatni godišnji kredit a to je u vrh glave 12.000 evra. Sve preko toga je dužničko ropstvo.
па ти онда гледај филм у новинамаA šta ako sam prodao jedan od dva stana da bih kupio nov dobar auto, ali sam potrošio sve pare na kola. I nemam ni dinara više. Zar nije fer da ona sad bar gorivo plaća. Pošto sam želeo da se ona vozi u tim dobrim kolima. Da joj ja budem kao šofer. Da ne mora ona da vozi.
Ili zaljubljen do ušiju. Hehe Zar se nisu carstva prodavala zbog žena?Stan se nikada ne prodaje osim ako si alkos, narkos ili kockar.
Troja, Rim, Vizantija, Katarina Velika, Marija Antoaneta...21 vek je o onima bez razuma brine država ili staratelj.
Konačni odgovor je? Srednji vekTroja, Rim, Vizantija, Katarina Velika, Marija Antoaneta...

Mnogo si fin nesto.A šta ako sam prodao jedan od dva stana da bih kupio nov dobar auto, ali sam potrošio sve pare na kola. I nemam ni dinara više. Zar nije fer da ona sad bar gorivo plaća. Pošto sam želeo da se ona vozi u tim dobrim kolima. Da joj ja budem kao šofer. Da ne mora ona da vozi.
A šta ako sam prodao jedan od dva stana da bih kupio nov dobar auto, ali sam potrošio sve pare na kola. I nemam ni dinara više. Zar nije fer da ona sad bar gorivo plaća. Pošto sam želeo da se ona vozi u tim dobrim kolima. Da joj ja budem kao šofer. Da ne mora ona da vozi.
Kaže neće da me voli ako ne vozim Ferrari. I ako nju ne vozim u Ferrari - ju. A ja zaljubljen. Ali mi nije ostalo para za gorivo. Mnogo troši.Katastrofa
Ko prodaje stan da bi kupio auto ?
Tu nema leba a ni masti
Još je na popustu a ja rođen 27.05.Kaže neće da me voli ako ne vozim Ferrari. I ako nju ne vozim u Ferrari - ju. A ja zaljubljen. Ali mi nije ostalo para za gorivo. Mnogo troši.
Kaže neće da me voli ako ne vozim Ferrari. I ako nju ne vozim u Ferrari - ju. A ja zaljubljen. Ali mi nije ostalo para za gorivo. Mnogo troši.
Vidiš da trolujeDakle prodao si atan da kupis ferari za kojeg nemaš lovu za gorivo
Znaci ostati ćeš bez leba
Pogrešno razmišljaš![]()
Hipotetički. HeheDakle prodao si atan da kupis ferari za kojeg nemaš lovu za gorivo
Znaci ostati ćeš bez leba
Pogrešno razmišljaš![]()
Hipotetički. Hehe
Poenta teme je da žena valjda treba nešto da doprinese osim tela i ljubavi.
Ako sam ja već nešto značajno uložio.
Isto kao o onoj temi za stan. Ako živimo u mom stanu zašto onda žena ne bi plaćala troškove.
A što ti nas zabavljaš svojim dilemama iz teme u temu, lepo kad upoznaš neku pitaj, predloži, raspravi to s njom. Onda možeš da nas zabavljaš njenim reakcijamaHipotetički. Hehe
Isto kao o onoj temi za stan. Ako živimo u mom stanu zašto onda žena ne bi plaćala troškove.
nemoj da gledaš fufe, žena se ne skida sa kafanskog stola nego iz bibliotekeHipotetički. Hehe

Ako ste u braku naravno, mislim zar nije sve 50-50? Onda je to vaš auto, zar ne? Naravno da će ona uzimati gorivo kao i ti.Ako ja imam kola, a nemam para za gorivo, da li bi bilo normalno da žena plaća da se zajedno vozimo? Ja mislim da je to tako pošteno, fer i jednako.
Šta vi žene, mislite?
A mogu i muškarci da odgovaraju, nije zabranjeno.
Trenutno nije bitna obrnuta situacija.
Naravno da bi bilo normalno.Ako ja imam kola, a nemam para za gorivo, da li bi bilo normalno da žena plaća da se zajedno vozimo? Ja mislim da je to tako pošteno, fer i jednako.
Šta vi žene, mislite?
A mogu i muškarci da odgovaraju, nije zabranjeno.
Trenutno nije bitna obrnuta situacija.
Ma ne znaš ti, to bi brže bolje gurnulo pištolj u aspuh i tu nasulo sve iz pumpe... Ne treba njima dati ni ženu, a kamo li ženu s kolima jer njima ništa nije sveto!!!Bolje bi bilo da ona ima auto, a ti da gurneš pištolj i natankaš do vrha.
Pa pitam se naglas zajedno sa vama da li je to ravnopravno i pošteno. Pošto mislim da je fer da žena plaća gorivo ako sam ja već dosta para dao na auto. Hehe Pogotovo ako nemam više. HahaA što ti nas zabavljaš svojim dilemama iz teme u temu, lepo kad upoznaš neku pitaj, predloži, raspravi to s njom. Onda možeš da nas zabavljaš njenim reakcijama