cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Kada sam ja imao 12 godina, mene je zloupotrijebila jedna, tada 28mogodishnjakinjaPa ja imam iskustva samo sa takvima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada sam ja imao 12 godina, mene je zloupotrijebila jedna, tada 28mogodishnjakinjaPa ja imam iskustva samo sa takvima.
I mene su pokušale ali se nisam dao. I bio sam nevin do 22-ge. A onda sam navalio na klinke ko blesav. I još nisam liznuo nijednu picu.

Da sam na tvom mjestu, ja bi sacekao da fino ponude pice izlozene na trafiku, pa ko voli nek - izvoli.
ne znam sta je smjesnije - to da je neko uopste pokusao,
ili da ti mozda ne bi dao
![]()
Nema više nikoga već duže vrijeme. Weishaupt VS others 1:0.
Kad vas hefta Đorđo Andesilić
svi da lijepo odjenete minić.
Laku noć.

kao..."O,da,da ne zaboravim"...u stvari ovo je poenta teme,jel da?O, da, da ne zaboravim; da li vam se kad omakne, da pogrešite, i da vam jezik upadne u prkno? I šta onda radite? Mislim kakav je to osećaj?
Taure, ja ne mrzim samo žene, ja mrzim sve ljude bre... ja sam mizantrop!

WEISHAUPT - Decko ti si kompletan idiot. Jezik moze da omakne u "prkno" samo ako ti to zelis....To samo govori da u zivotu nisi ni video ribicu...
I probaj da liznes - nije lose, svidece ti se!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe ma i za to treba neki potencijal. al ti ga nemas hihihi
Dečko, da sam kompletan idiot ne bih postirao preko 150 veličanstvenih blogova i postavio mnoštvo kompleksnih tema izvan pdf Lj & S; to što sam mizantrop ne znači da sam idiot. Kakav je osećaj kad ti se jezik sa pice omakne u prkno? I da li zaslužuješ išta bolje od toga? Nisam video ribicu do 22-ge dokle sam bio nevin, ali jesam posle toga. Imao sam samo nekorišćene devojčice, neokaljane od drugih muškaraca. Govori u svoje ime.
Hehehe ti imaš potencijal samo za virtualni sex i zato stalno visiš samo po pdf Lj & S; ostali podforumi su ti potpuno strani, hihihi...

Ne zanimaš me uopšte, nisi moj tip. Imaš više od 16-17 godina. Adio.

kao..."O,da,da ne zaboravim"...u stvari ovo je poenta teme,jel da?
Kada ližete picu, naravno vi što to radite, koju tehniku koristite? Da li kada jezikom prelazite preko klitorisa "ispisujete" slova azbuke, abecede, alfabeta ili brojite od 1 do 10 pa sve u krug? Ili brojite od 1 do 100 ili možda od 1 do 1000? O, da, da ne zaboravim; da li vam se kad omakne, da pogrešite, i da vam jezik upadne u prkno? I šta onda radite? Mislim kakav je to osećaj?

Nisam znao da sam sa 32 još uvek dete. Buaaaaaaaaaaaaa... A ti još nisi naučila? E jadni taj tvoj virtualni 69. Spali!