Pitanje za lizače

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ja mislio da se radi o lizanju ribice. :lol::rumenko: Al definitivno se i gey prica provlaci tu. :lol:
Sta ti znaci "shuovaj"?

pa vidis da nije :D

Kada ližete picu, naravno vi što to radite, koju tehniku koristite? Da li kada jezikom prelazite preko klitorisa "ispisujete" slova azbuke, abecede, alfabeta ili brojite od 1 do 10 pa sve u krug? Ili brojite od 1 do 100 ili možda od 1 do 1000? O, da, da ne zaboravim; da li vam se kad omakne, da pogrešite, i da vam jezik upadne u prkno? I šta onda radite? Mislim kakav je to osećaj?

ma to mi se umalo omaklo da kazem shupak :rumenko: pa se , ovaj, ispravih sa anus :rumenko:

Joj nemoj i ti o ovim poprecnim presecima i glupostima. U glavi treba da ti je slika cvrstog penisa u pinoj velicini i to negde na uluzu u tvoju ribicu :) a ne ovakve gluposti.
Kakav crni lubrikant, to se koristi samo kod hebanja u goozu i to se kod vecine i ne koristi uopste. Pica je lubrikant prirodni i savrsen. ;)

Zadnja recenica...tacno, dok se ne dodje u izvesne godine...onda se koriste lubrikanti i za nju...Ne budi i ti "lamperija"...:)

tacnije, laminat :D :heart: i,da, naravno - u pravu si

@ ZORO-
i, ta stvar mi i jeste bile na umu kada su mi se godine mjerile jednom cifrom,
vremenom se... prosire horizonti

Pa ako i tad se lubricira bez problema. ;) A sto ti razmisljas o godinama. :lol: Bas sa babama nisam nikad bio pa nemam pojma kako je to kod tih bas starijih, al ako ti znas ok onda. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back