Pitanje za lizače

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dečko, da sam kompletan idiot ne bih postirao preko 150 veličanstvenih blogova i postavio mnoštvo kompleksnih tema izvan pdf Lj & S; to što sam mizantrop ne znači da sam idiot. Kakav je osećaj kad ti se jezik sa pice omakne u prkno? I da li zaslužuješ išta bolje od toga? Nisam video ribicu do 22-ge dokle sam bio nevin, ali jesam posle toga. Imao sam samo nekorišćene devojčice, neokaljane od drugih muškaraca. Govori u svoje ime.

Nemoj se nervirati.....ne znam sta si sve postavljao, nije ni bitno... probaj brate pa vidi kako je... Uposli malo jezik!!!
Ovo je 21. vek i nema "okaljanih" i "ne okaljanih", zar je to bitno? Sve je to nase!!!!!!

Ja sam uvek za otvoreni dijalog.
:cmok:

I ja sam.

nisi ti zensko nikad ni tak`o, tesko da znas kako sisa uzivo izgleda.:rotf:

Na žalost jesam. Sad mi je pomalo krivo što još uvek nisam nevin. Lepo sam ti juče rekao da sam bio nevin do 22-ge, da sam prvi put bio sa nevinom devojkom i od tada samo sa nevinim devojkama, za ovih deset godina... Da vidiš, ponekad me grize savest, ali to su retki trenuci. Sisu sam prvi put video uživo takođe u 22-goj. Opet sam iskren. No ono ti mene strpa u sektu, pa tamo se ljudi razvaljuju od sexa. Dogovori se sama sa sobom ako hoćeš da govoriš u moje ime, da ne bi ispala ovako mizerno smešna. Takvu žensku kao što si ti ne bih nikada ni taknuo...

I ja sam.

Na žalost jesam. Sad mi je pomalo krivo što još uvek nisam nevin. Lepo sam ti juče rekao da sam bio nevin do 22-ge, da sam prvi put bio sa nevinom devojkom i od tada samo sa nevinim devojkama, za ovih deset godina... Da vidiš, ponekad me grize savest, ali to su retki trenuci. Sisu sam prvi put video uživo takođe u 22-goj. Opet sam iskren. No ono ti mene strpa u sektu, pa tamo se ljudi razvaljuju od sexa. Dogovori se sama sa sobom ako hoćeš da govoriš u moje ime, da ne bi ispala ovako mizerno smešna. Takvu žensku kao što si ti ne bih nikada ni taknuo...

ti imas 32 godine???? ja sam kont*o da imas 16,sudeci po pitanjima koje postavljas....kad ono ja i ti vrsnjaci....
vidis kako se osjeti poremecaj kad neko kasno pocne da j...

I ja sam.

:super: joj sad mi je lakse :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back