- Poruka
- 6.825
Nemas ortiginalnosti za odgovor i sdalje si nezreo i ne znas da zabavis okolinu,prema tome P A L I![]()
Imam sve što tebi treba, a ti nemaš godina koliko meni treba... i... ma... spali!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas ortiginalnosti za odgovor i sdalje si nezreo i ne znas da zabavis okolinu,prema tome P A L I![]()
Imam sve što tebi treba, a ti nemaš godina koliko meni treba... i... ma... spali!

ZATVOR TI NE GINEPusti ti njega Slavka.Da zaboravila sam da se palis na klinke od 15-16 god.ZATVOR TI NE GINE

Dečko, da sam kompletan idiot ne bih postirao preko 150 veličanstvenih blogova i postavio mnoštvo kompleksnih tema izvan pdf Lj & S; to što sam mizantrop ne znači da sam idiot. Kakav je osećaj kad ti se jezik sa pice omakne u prkno? I da li zaslužuješ išta bolje od toga? Nisam video ribicu do 22-ge dokle sam bio nevin, ali jesam posle toga. Imao sam samo nekorišćene devojčice, neokaljane od drugih muškaraca. Govori u svoje ime.
Nemoj se nervirati.....ne znam sta si sve postavljao, nije ni bitno... probaj brate pa vidi kako je... Uposli malo jezik!!!
Ovo je 21. vek i nema "okaljanih" i "ne okaljanih", zar je to bitno? Sve je to nase!!!!!!

A zene su inace aparati pa se dele na koriscene i nekoriscene![]()

reci mu 
reci mu
![]()
Ko su petarde?... Matorke što se razvaljuju u 69 sa kim stignu?... Moguće...

Pusti ti njega Slavka.
Ja i ti mozemo probati sve sto ti zelis !![]()

O, pa ja to godinama slušam. Nema ništa od toga, neće niko da me tuži. Što bi me tužile curice kojima je lepo sa mnom?

Znaci, neiskusan si....![]()
Mama ti se razvaljuje![]()
Ja sam uvek za otvoreni dijalog.
![]()
nisi ti zensko nikad ni tak`o, tesko da znas kako sisa uzivo izgleda.![]()
Bolji odgovor nisam ni ocekivala od tebe.Pa neiskusan sam sa polovnjačama. Šta ću.
Aog da znaš samo kako mi se mama razvaljivala sa tajom kad je bila mlada. Jednom sam ih video što čine i zato sam ovako pukao. Bar sam iskren. Sad ima blizu 60 godina. I bolja je riba od tebe.

Pa očigledno je da sam i opismenjen i prosvetljen; nađi mi najmanju gramatičku grešku... To što sam izopačen je moja privatna stvar. Da li te to pogađa?![]()

I ja sam.
Na žalost jesam. Sad mi je pomalo krivo što još uvek nisam nevin. Lepo sam ti juče rekao da sam bio nevin do 22-ge, da sam prvi put bio sa nevinom devojkom i od tada samo sa nevinim devojkama, za ovih deset godina... Da vidiš, ponekad me grize savest, ali to su retki trenuci. Sisu sam prvi put video uživo takođe u 22-goj. Opet sam iskren. No ono ti mene strpa u sektu, pa tamo se ljudi razvaljuju od sexa. Dogovori se sama sa sobom ako hoćeš da govoriš u moje ime, da ne bi ispala ovako mizerno smešna. Takvu žensku kao što si ti ne bih nikada ni taknuo...
I ja sam.
Na žalost jesam. Sad mi je pomalo krivo što još uvek nisam nevin. Lepo sam ti juče rekao da sam bio nevin do 22-ge, da sam prvi put bio sa nevinom devojkom i od tada samo sa nevinim devojkama, za ovih deset godina... Da vidiš, ponekad me grize savest, ali to su retki trenuci. Sisu sam prvi put video uživo takođe u 22-goj. Opet sam iskren. No ono ti mene strpa u sektu, pa tamo se ljudi razvaljuju od sexa. Dogovori se sama sa sobom ako hoćeš da govoriš u moje ime, da ne bi ispala ovako mizerno smešna. Takvu žensku kao što si ti ne bih nikada ni taknuo...
joj sad mi je lakse