Nemati decka a biti zauzeta

Da li ste primetili da ima puno cura koje super izgledaju, ali nemaju decka i stalno se nude? Nude se da to izgleda kao neobavezni flert i stalno pricaju pricu kako su presretne sa svojim imaginarnim deckom.

Nije mi jasno zasto to rade kad im to smanjuje mogucnost da ih neko ozbiljno ponudi izlaskom?

Ne slazem se. Recimo, otkad sam na fejsu stavio da sam 'zaruchen' razne ribice i tetkice me masovno adduju. Niko ne voli singlepacenike. Vazna je reklama :lol:

ja ne znam da li ja zivim u pogreshnom kalendaru
shta je vec u pitanju
ali nekada kada odluchim i pogledam oko sebe
vidim svashta
i kazem
chekaj, ni ovi mushkarci nisu bash tolike sirovine
jer ima zena
koje su takve gadure
takav ljudski otpad
i onda kazem
aha,pa da.
mozda onaj efendija ne lupa
mozda chovek stvarno ima jade
sve je valjda do pasulja
i ćoška na kom ćeš da se nadješ

I one koje su STVARNO zauzete nece o tome da zucnu kad im pridje neko ko ih interesuje
a ako je ne interesujes bice zauzeta po svaku cenu, makar i kao lezbo par

Meni se desava kad izadjem bez momka, pa mi neko pridje jel i nisu prve reci koje izgovorim "Imam momka!"..ali kad se dotaknemo te teme, ili ako mi trazi telefon ili pokusa nesto onda kazem da imam momka. Sad ne znam jel to bezveze ili sta, ako imam momka znaci ne bih smela da pricam sa muskim rodom ili kako vec to ide? ILi da napisem na chelu da se zna...mislim nekad sam upoznala u izlasku momke koji me nisu muvali, samo su hteli da upoznaju nove ljude, pa smo posle postali i prijatelji...ali mozda bi moralnije bilo da ne pricam ni sa kim, ko zna...

ja ne znam da li ja zivim u pogreshnom kalendaru
shta je vec u pitanju
ali nekada kada odluchim i pogledam oko sebe
vidim svashta
i kazem
chekaj, ni ovi mushkarci nisu bash tolike sirovine
jer ima zena
koje su takve gadure
takav ljudski otpad
i onda kazem
aha,pa da.
mozda onaj efendija ne lupa
mozda chovek stvarno ima jade
sve je valjda do pasulja
i ćoška na kom ćeš da se nadješ

Zato uvek kazem da se po tome kakav je ko covek, zene i muskarci ne razlikuju nimalo.
Ima i jednih i drugih koji su losi, pokvareni, drski, podli, mrze i sebe i sve oko sebe ili pak prijatni, uravnotezeni, korektni, cene sebe i druge itd.
Ali je bitno naglasiti da nisu svi takvi i da nisu takvi zato sto su muskarci ili zato sto su zene.
Nego su prosto takvi

Ja i dalje ne razumem kako se uopšte i dođe do takve informacije prilikom prvog upoznavanja... loš kvalitet muškog prilaza ili krš od žene koja nema mnogo ideja u mozgu kako da odbije one koje je privukla svojim dekolteJima i batacima ... hm...

Back