kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.804
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...rod-nasilje-naoruzamo-sklonimo-cacilend-video
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

е дијана , дијана....
НЕ НАСЕДАЈ НАРОДЕ НА НИКАКВО ПОЗИВАЊЕ НА НАСИЉЕ!
Dokle ce bre da drzavne institucije trpe okupaciju dela teritorije Beograda???
Idem kod frizera.Шта ћеш у Београду? Све Вујадини и Алексе.
ocito dok je ovog sistema, sns vlastiDokle ce bre da drzavne institucije trpe okupaciju dela teritorije Beograda???
NEMOJ DA PRAVADAS POZIVE NA NASILJE I NA ORUZJE!Bosanac na oči polićacije napao reportera, polićacija ni da mrdne. 24 sata trešti muzika iz Ćacilenda, narod koji živi okolo zove polićaciju da prijavi, polićacija ne reaguje. Šta narod treba da učini?

sin joj poginuo a ona rasirila kez od uveta do uveta,pakao
grli razdragano bIaculova , sve jasno...sin joj poginuo a ona rasirila kez od uveta do uveta,pakao
Ništa ja ne pravdam nego ja pitam šta narod treba da čini u situaciji kada je državni organ koji po ustavu i zakonu treba da čuva javni red i mir očigledno stao na stranu nasilnih ćacija iz Ćacilenda koji na razne načine narod maltretiraju i remete javni i red i mir nesnosnom bukom iz zvučnika?NEMOJ DA PRAVADAS POZIVE NA NASILJE I NA ORUZJE!
Ništa ja ne pravdam nego ja pitam šta narod treba da čini u situaciji kada je državni organ koji po ustavu i zakonu treba da čuva javni red i mir očigledno stao na stranu nasilnih ćacija iz Ćacilenda koji na razne načine narod maltretiraju i remete javni i red i mir nesnosnom bukom iz zvučnika?

pa ocito trpi... cudo su ti beogradjani tamo!Ništa ja ne pravdam nego ja pitam šta narod treba da čini u situaciji kada je državni organ koji po ustavu i zakonu treba da čuva javni red i mir očigledno stao na stranu nasilnih ćacija iz Ćacilenda koji na razne načine narod maltretiraju i remete javni i red i mir nesnosnom bukom iz zvučnika?
недопутиво је позивање на насиље!
- за кога ради госпођа Хрка у ствари , ко стално покушава да протесте прикаже оваквима?
- коме би одговарало увођење ванредног стања ?
Јуче је госпођа Хрка видевши Мићу Б(и)аћулова раздрагано узвинула ''Мишо'' и потрчала му у сусрет грлећи га, тобож се радујући што је ''пуштен''
Б(и)аћулов је јасан народу, играч службе, поготово после последњег циркуса када је тобож планирао да се ''самоотрује'' па да то пребаци власти јел а све то лепо снимљено како споља тако и иѕнутра са неким непосотјећим ''докторо'' цветковићем ...
Даккле, убаце је пред скупштину, потом јој пуштају музику , она тобож ''прсне'' (мада је рпе неки дан рекал да је асасвим мирна нато и да је тиме не могу испровоцирати ) и оп ла позове на насиље ... а онда власт рецимо уведе ванредно стање ?
ако си рекла пре пар дана кад су ти то пуштали да си на прву лопту реаговала бурно а онда се смирила рекавши да са тим неће моћи да те испровоцирају , чему сад ово ?
за чији интерес госпођо Хрка ?
студентима и грађаниам уз њих то свакако није интерес
Чим се она грли са Биаћуловим, све је јасно...
Pa ti nisi u Srbiji. Niti si gradjanin . Sta ti decko pises ovde...... au....Cacilend je okupirana terotorija grada Beograda.
Okupacija dela glavnog grada, a policija ne radi nista.
"Danas" ga brani, znaci i on je sluzbinKoliko lupetate, tom logikom svakoga kontrolise BIA...Sta, BIA hoce da srusimo Vucica, ne razumem vasu logiku?