ДИЈАНА ХРКА: Позваћу народ на насиље, да се наоружамо и склонимо "Ћациленд" (ВИДЕО)

kapetanmark

Legenda
Poruka
63.804
недопутиво је позивање на насиље!

- за кога ради госпођа Хрка у ствари , ко стално покушава да протесте прикаже оваквима?
- коме би одговарало увођење ванредног стања ?

Јуче је госпођа Хрка видевши Мићу Б(и)аћулова раздрагано узвинула ''Мишо'' и потрчала му у сусрет грлећи га, тобож се радујући што је ''пуштен''

Б(и)аћулов је јасан народу, играч службе, поготово после последњег циркуса када је тобож планирао да се ''самоотрује'' па да то пребаци власти јел а све то лепо снимљено како споља тако и иѕнутра са неким непосотјећим ''докторо'' цветковићем ...

Даккле, убаце је пред скупштину, потом јој пуштају музику , она тобож ''прсне'' (мада је рпе неки дан рекал да је асасвим мирна нато и да је тиме не могу испровоцирати ) и оп ла позове на насиље ... а онда власт рецимо уведе ванредно стање ?

ако си рекла пре пар дана кад су ти то пуштали да си на прву лопту реаговала бурно а онда се смирила рекавши да са тим неће моћи да те испровоцирају , чему сад ово ?

за чији интерес госпођо Хрка ?

студентима и грађаниам уз њих то свакако није интерес

Чим се она грли са Биаћуловим, све је јасно...

https://www.instagram.com/reels/DQrZ3wjiJkQ/

видимо како раздрагано виче '' Мишо'' ! и грли га... :think:

ко грли биа играча, ту нису чиста посла...

баћулов је одавно ајсан народу поготово у нс да је играч службе.

поготово последњи његов циркус и тобож план ''самотровања...које служба покушава сад да покаже као његову и блокадерску идеју да то пребаце власти...

само будала може да поверује у то, јер су снимци и са улице и унутра ис ве се лепо чује и види.. дакле још ејдна циркусијада у организацији службице...

и онда дијана грли таквог ?

па не чуди што данас она позива народ на насиље ѕар не ?

а народ јој псотавља питање , а у чијем је то интересу госпођо хрка ?

отркила се ...

добро је што народ ниеј насео много на њу...

НАРОДЕ НЕ НАСЕДАЈ НА НИКАКВО ПОЗИВАЊЕ НА НАСИЉЕ !!!

и дијану су уѕели под своје....

сад ће да нам глумата неког хајдука и коловођу насиља ?

е па неће моћи господо...

миша биаћулов јој другар.... све нам јасно, службина игрица...

Bosanac na oči polićacije napao reportera KTV Zrenjanin dok ovaj radi uživo prenos sa skupa, polićacija ni da mrdne. 24 sata trešti muzika iz Ćacilenda, narod koji živi okolo zove polićaciju da prijavi, polićacija ne reaguje. Polićacija je očigledno prestala da bude policija u smislu državnog organa koji postoji da bi se održavao javni red i mir, već je pretvorena u oružanu zaštitu nasilnih ćacija sa kriminalnim dosijeima. Šta narod treba da učini?

Bosanac na oči polićacije napao reportera, polićacija ni da mrdne. 24 sata trešti muzika iz Ćacilenda, narod koji živi okolo zove polićaciju da prijavi, polićacija ne reaguje. Šta narod treba da učini?
NEMOJ DA PRAVADAS POZIVE NA NASILJE I NA ORUZJE!

moze to i bez toga

zna narod odlicno kome IDU U INTERES OVAKVI POZIVI NA NASILJE ...
SNS kartelu :mazi:

NEMOJ DA PRAVADAS POZIVE NA NASILJE I NA ORUZJE!
Ništa ja ne pravdam nego ja pitam šta narod treba da čini u situaciji kada je državni organ koji po ustavu i zakonu treba da čuva javni red i mir očigledno stao na stranu nasilnih ćacija iz Ćacilenda koji na razne načine narod maltretiraju i remete javni i red i mir nesnosnom bukom iz zvučnika?

Ništa ja ne pravdam nego ja pitam šta narod treba da čini u situaciji kada je državni organ koji po ustavu i zakonu treba da čuva javni red i mir očigledno stao na stranu nasilnih ćacija iz Ćacilenda koji na razne načine narod maltretiraju i remete javni i red i mir nesnosnom bukom iz zvučnika?

Шта кажу Србијанци у вези с тиме? :lol:

pa ocito trpi... cudo su ti beogradjani tamo!

vlast ime svojatanjem zemljsita i drzave popisava u lice. nelegitimno drzanje cacilenda je neciji interes, ciji ?

moj komsija kaze, da nije bilo rusa i dodjosa iz bosne i krajine (partizana) , beogradjani bi i danas trpeli okupaciju nemaca...

znas ti to odlicno kontra boticu...

glumatas opoziciju a prizeljkujes ovakvo poyivanej na nasilje, jer to u stavri ide na ruku sistemu... ko te ne zna...

недопутиво је позивање на насиље!

- за кога ради госпођа Хрка у ствари , ко стално покушава да протесте прикаже оваквима?
- коме би одговарало увођење ванредног стања ?

Јуче је госпођа Хрка видевши Мићу Б(и)аћулова раздрагано узвинула ''Мишо'' и потрчала му у сусрет грлећи га, тобож се радујући што је ''пуштен''

Б(и)аћулов је јасан народу, играч службе, поготово после последњег циркуса када је тобож планирао да се ''самоотрује'' па да то пребаци власти јел а све то лепо снимљено како споља тако и иѕнутра са неким непосотјећим ''докторо'' цветковићем ...

Даккле, убаце је пред скупштину, потом јој пуштају музику , она тобож ''прсне'' (мада је рпе неки дан рекал да је асасвим мирна нато и да је тиме не могу испровоцирати ) и оп ла позове на насиље ... а онда власт рецимо уведе ванредно стање ?

ако си рекла пре пар дана кад су ти то пуштали да си на прву лопту реаговала бурно а онда се смирила рекавши да са тим неће моћи да те испровоцирају , чему сад ово ?

за чији интерес госпођо Хрка ?

студентима и грађаниам уз њих то свакако није интерес

Чим се она грли са Биаћуловим, све је јасно...

Meni se cini da se nad ovom zenom vrsi teror koji se vecina naroda pravi da ne vidi.

Nakon sest dana gladovanja na ulici, sama, ozaloscena, povredjena i novembarski promrzla, naravno da gubi zivce.

Medjutim, pravo je pitanje kakvi smo mi ljudi kada dopustamo zivotinjsku torturu nad nad majkom koja je ostala bez deteta.

Kakva su ovo bica sa druge strane jer to ljudi nisu vec su neka covekolika stvorenja bez roditelja, bez dece, bez svesti i bez osecaja sazaljenja, gori su od zivotinja, daleko gori.

Back